.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Белеър, хайде напиши нещо, за да подкрепиш думите си, че ме дразнят и такива като теб...

очаквам графики, аргументи и изследвания, които да подкрепят тезата, че съществува такъв процес...
    Образовай се малко,бе.То венаги си е имало ледникови епохи и глобални затопляния,още откакто съществува Земята.Този,който трябва да прочете малко научна литература си ти

Град
    Sofia
    Ясно..

Значи не можеш да се аргументираш и фактически присъствието ти е излишно, напускай темата и се образовай малко ти - аз съм свикнал като изказвам мнение да мога да го защитя.
    Ми,направи го,бе смотан

hottie
    Guest
    Belair ако ще ръсиш неаргументирани глупости и обиждаш просто напусни темата, за да не го правил насила, искаш ли?

Град
    Sofia
    Хубаво,обещавам в най-скоро време да събера доказателства и да ви докажа,че не сте нищо повече от едни тъпунгери

Град
    Sofia
    Ами хайде де, пор нещастен, от един месец чакаме да си защитиш тъпотиите и да ги напишеш нормално, ама явно вкисналата боза, която смело наричаш мозък не е способна да го направи, а?
    Може ида е боза,ама за разлика от теб имам нещо в главата си

hottie
    Guest
    Belair - ако следващото ти мнение не е пряко свързано по темата и ако е обидно ще има други последствия. Така, че или пиши по темата или я напусни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си