.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Дам,това е хубаво.Но ще имаш 100% и моменти,в които ще се откажеш,защото 4 години не са малко.
    Предполагам си 8-ми клас.До тогава и още колко работи ще се изменят .
    Определено ще се изменят много неща За сега не мисля да се отказвам но 4 години ще изтече много вода

MrUndazt,
    донякъде сьм съгласна с теб.
    Каквото ида говорим не трябва да забравяме че това все пак е България и нещата не са розови у нас.Лично за мен по добри университети(специално за медицина) от МУ София и Му Варна-няма.Това имам предвид и като казвам-престижен университет.Мисля че всеки по запознат с положенито прави огромната разлика между МУ Плевен и МУ София.Естествено че в чужбина образованието винаги ще е по добро,но не винаги е преспекрива.Моята цел си е МУ (софия или варна).
    Що се отнася до корупцията,нея винаги ще я има,гадно но факт!И не само в Бълагрия е така.

Пожелавам ти успех!

Цитирай Първоначално написано от Megsimeg
    MrUndazt,
    Каквото ида говорим не трябва да забравяме че това все пак е България и нещата не са розови у нас.Лично за мен по добри университети(специално за медицина) от МУ София и Му Варна-няма.Това имам предвид и като казвам-престижен университет.Мисля че всеки по запознат с положенито прави огромната разлика между МУ Плевен и МУ София.Естествено че в чужбина образованието винаги ще е по добро,но не винаги е преспекрива.Моята цел си е МУ (софия или варна).
    Що се отнася до корупцията,нея винаги ще я има,гадно но факт!И не само в Бълагрия е така.

Пожелавам ти успех!
    Да ти се връща и на теб. Да оцелиш,още от първият път
    Корупцията си я има в цял свят,но нали трябва да има една жертва за "общото благо" и това е Б-я.

След колко години/месеца ще кандидатстваш?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    в света на приключенията ..
    MrUndaztood
    кой клас си и какъв лекар искаш да станеш

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ей, зайци, ще ви откъсна ушите! Изобщо да не ви минават мисли за корупция и за заобиколни начини да влизате в МУ! Седнете си на дупетата, четете си химията и биологията /като вникнете в химията, ще видите колко приятни и дори по някое време скучни ще са ви задачите!/ и си избийте всякакви странични глупости от ума! За алтернативните варианти мислете едва след като са приключили класирания и записвания! Много по-сладко е да знаете, че сте приети със свои собствени сили, а не като "парашутисти" от Ниш, Украйна и къде ли още не. А и не е непосилна задача да ви приемат- дори и от втората година. Все пак хора сме, всичко се случва /и да забиеш на изпит, и в някои ВУЗ да те орежат откъм оценка/ и не е болка за умиране.
    Айде успех на всички! И спокойно!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ей, зайци, ще ви откъсна ушите! Изобщо да не ви минават мисли за корупция и за заобиколни начини да влизате в МУ! Седнете си на дупетата, четете си химията и биологията /като вникнете в химията, ще видите колко приятни и дори по някое време скучни ще са ви задачите!/ и си избийте всякакви странични глупости от ума! За алтернативните варианти мислете едва след като са приключили класирания и записвания! Много по-сладко е да знаете, че сте приети със свои собствени сили, а не като "парашутисти" от Ниш, Украйна и къде ли още не. А и не е непосилна задача да ви приемат- дори и от втората година. Все пак хора сме, всичко се случва /и да забиеш на изпит, и в някои ВУЗ да те орежат откъм оценка/ и не е болка за умиране.
    Айде успех на всички! И спокойно!
    Добре и благодаря
    This is my place www.prize.bg/molika

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Цитирай Първоначално написано от Megsimeg
    MrUndazt,

Пожелавам ти успех!
    Да ти се връща и на теб. Да оцелиш,още от първият път
    Корупцията си я има в цял свят,но нали трябва да има една жертва за "общото благо" и това е Б-я.

След колко години/месеца ще кандидатстваш?
    В момента съм 11 клас, ще кандидаствам догодина

Мега фен Аватара на EarthShaker
    И аз реших, че ше кандидатствам в родния си град - Варна. БИологията винаги ме е привличала, но химията... хал хабер си нямам, а съм 10ти клас
    в езикова другата седмица почвам с уроците, дано да се закърпя за няколко седмици и си поправя оценката на 6ца за дипломата и вече предполагам, че догодина ще си наваксам пропуснатото

Няма ли някой влязал в МУ, който да сподели преживявания и впечатления?

МУ София. Това е истината.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от markkandd
    МУ София. Това е истината.
    Oпасявам се,че и при мен ще е така,защото не знам дали ще мога да получа адекватно обучения по биология и химия,на английски.
    This is my place www.prize.bg/molika

hei mn se zaintrigyvah ot tazi tema.Az su6to mislq da sledvam medicina,no nqma da e v MY Sofiq,a v Pleven.Chydq se su6to za veterinarna med. v Stara zagora,i Plovdiv no o6te ne sam sig.Osnovnoto mi jelanie e medicina v Pleven.No tazi Himiq 6te me poburka ni6to ne razbiram ot neq i qvno trqbva da q zubkam Ina4e po biologiq ne6tata moga da kaja 4e vurvqt dobre, razbiram ne6tata i mn mi e interesna za razlika ot himiqta.TAzi godina 6te buda 12 klas,no 6te mi e mn trudno tui kato u4a v Ezikova gimnaziq i biologiq i himiq ne u4im ve4e tva 6te da e 2 godina(awe mn trudno).Chastni uroci po himiq mislq da vzimam ot taq godina,a po biologiq 6te se podgotvqm sama(nadqvam se da uspeq)Dano vsi4ko trugne na dobre..
    Sujalqvam 4e pi6a na latinica no Kirilica nqmam!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си