.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    Цитирай Първоначално написано от Ico_
    За автора и момиченцето, което каза, че имало верочтност...Не, няма никаква вероятност да е забременяла.
    И пак за автора, който знаел много добре да пише...ако искал....не се пише "незнам", а "не знам"

пише се " незнам " а не отделно
    пLiнцесkе български език 2-3 клас Ico е прав
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от DaRk LaDy~
    Цитирай Първоначално написано от Ico_
    За автора и момиченцето, което каза, че имало верочтност...Не, няма никаква вероятност да е забременяла.
    И пак за автора, който знаел много добре да пише...ако искал....не се пише "незнам", а "не знам"

пише се " незнам " а не отделно
    пLiнцесkе български език 2-3 клас Ico е прав
    незнам явно учителката ми не струва
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Първо,за да прекратя спора"не знам" се пише отделно.И второ към автора има много малка вероятност,почти никаква...

...hate my nickname

Град
    с0фия
    добре де съжалявам моя грешка
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

земи я гръмни и нея
    тъй и тъй сте почнали
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Град
    Plovdiv
    уВВАЖАВАМ ги тези хора които се инт щото малко момчета остнаха да ги е грижа за приятелките си дали са бременни или не
    не че не ги интересува, а просто момичетата се панират от най-малкото...това не може всяка 2ра да пита бременна ли е след като й е свършил на корема...или й е дошло ама било цветна бременност... филми отсякъде... иначе ако наистина има шанс да е бременна момчетата се притесняват много повече...

по тематаа... не споко не е бременна ... не ги слушай те тука още 50 бременности ще измислят само и само да се панират...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си