- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тампоните
Здравейте имам проблем със слагането на тампоните! !Взех най-малкия размер и с две капки защото ми спира!Прочетох упътването няколко пъти!Проблемът е че тампонът влиза до половината и спира!Аз се пробвах малко нагоре не става надолу,наляво,надясно и не иска да влезне! Пробвах клекнала, после си дигнах единия крак и не иска!
Какво да правя ???
ПП:за пръв път слагам тампон!
Моля без да ми се подигравате и тем подобни не нужни мнения!
на челна стойка ще стане, пъхай го колкото можеш, останалото е гравитация!
Raise your fist!
Много се притеснявам да не би наистина проблема да е в химена,но пък тампона влиза и не го усещам и като го пусна той излиза ! Пробвах и с друг тампон ама пак същото !![]()
И при мен беше така първият път като се опитвах да сложа - влиза донякъде и като го пусна и ... си се плъзга и излиза и бая се поизмъчих ...
Ако не става пък остави го , карай си на превръзки , не е фатално.
Ще пробваш още 1-2-3 пъти и все ще стане , като свикнеш как да го поставяш , няма страшно![]()
Аз пък като сложа тампон имам чувството, че ще падне.Пък съм го натикала яко навътре..
![]()
Sasho1988
Варна..
4естито 333-то мнениеПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
Ee при мене няа такива проблеми. Ам, набутай го по-навътре за да не излиза!![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
+1Първоначално написано от Black`Wings
![]()
И аз бях така първия пътръчкай навътре докато не остане само кончето навън
може да те заболи като понатиснеш , но не се притеснявай
веднъж влязал колкото трябва вече едва ли ще излезе
![]()
+1Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
Хаха, FlipY мерси душицоПървоначално написано от FlipY
![]()
Sasho1988
Варна..
Ами това ти е било първия тампон все пак.Нормално е да не влезе като хората.Постепенно като свикнеш да ги поставяш проблемът ще изчезне![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ем честно казано и от тампона зависи-ако е от тея гадните памукови,дет нямат хубаво бладко покритие (като О.Би.)просто няма как да се плъзне хубаво,за да влезе(мн съм ги пробвала,а пък при мен не можеха да излязат но това е друг "?") .. така че си купи хубави тампони и пак пробвай-ако не стане,ползвай си старата и удобна превръзка.. М/удругото темата не е за тук
![]()
Ами на мене пък ВЪОБЩЕ не ми влиза :Д:Д:Д
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
не се отчайвай, пробвай пак все някога ще се получи, при мен пък като си го сложе и все имам чувството че ще падне а няма никакъв шанс..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
хЕхех .. Спокойно не е кой знай какъв проблем даже и да не можеш в началото да си слагаш тампони.. Ще пробваш няколко пъти например леко приклекнала без да си вдигаш крака и така нататъка,ще го бутнеш с малко повече сила и той ще влезе навътре..
А това че ако не си правил секс не можеш да ползваш тампони .... Аз ползвам още от преди това защото е много по - удобно и няма никакво значение дали ще си имала такива интимни взаимноотношения или не ..
явно хименът ти е по-дебел или си девствена и затова си вземи тампони за девствени-чувала съм че има такива и не се безпокои...
![]()
![]()
Дай да ти сложа тапата не ти тряа тампончето за да го сложиш тоя тампон тряа да имаш малко акъл
![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
Само дето не разбрах какво имат общо тампоните със секса,но както и да епо темата: не съм използвала тампони ,щото съм девствена,знам че има и тампони за девствени,но смятам че тампонът е неудобен,затова си карам на превръзки и така съм си по-спокойна
![]()
Руса кукличка