- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нека момичетата дават мнения по въпроса :) :p
xaxamii vinagi e razli4no, smisul kakto ti padne. Nai-ob6toto e, 4e trqbva da per4i6 ezika..
abe ne moga da ti obesnq :P
;] Hakuna Matata kopeleta xD
Ника ти и способностите ти..съдба ли е![]()
Първоначално написано от Mr.Crowley
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi nz ....Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
ela da proveri6 ako jelae6
![]()
![]()
![]()
Абе пич, не ти тряа да се целуваш ... ти ще почваш направо към съществената част.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Първоначално написано от hforce
a momi4eta i mom4eta preporu4vam vi go ima super ezik i znae kakvo da pravi s nego!
be a good boy!!!
уау тук е мноо фетски форум в едната тема един иска да го научат да се целува с език а в друга един 12 годишен търси 20 годишна мацка да му бъде първата шот сички му се подигравали в клса че бил девствен???![]()
надявам се че не съм единствения който е шокиран![]()
(в момента слушам мноо яка песен на FLO RIDA)
по темата ПИИИИИЧ просто направлявай езика си така че не даваш на момичето да вкара своя си в устата тимен в началото т'ва ми беше целта а те си мислеха че се целувам добре
![]()
(брей къф съм бил изобретателен едно време)
WTF? deviantart gallery
Аз мога да те науча да се целуваш с език,КАТО МИ ЦЕЛУВАШ ЗАДНИКА!
:P
I'm not angel!
Ела да те науча :P![]()
![]()
![]()
![]()
АБе таПАк .. тВа иДвА от ВътРе Бе .. БааТи тАПуНгеРа !!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Първоначално написано от Mr.Crowley
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Toчно това си мислих хахахаПървоначално написано от Mr.Crowley
![]()
![]()
Глей ги,кви тъпаци са !
Абе ей тая тема е ебавка,както повечето тука,и вие се хващате за сламки,като няма кой да ви изслушва си мълчете !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not angel!
Аз искам да се науча да са иба ако има желаеща да пиша ЛС =)
GTA Stunting
A това, че пишеш на "шльокавица",като че ли не показва същото...Първоначално написано от Stefchyy
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
колко плащаш за уроците![]()
mi az sum na 17![]()
i neznaesh kak se celuva s ezik..awe ti ot kade idvash we...Първоначално написано от SexYy_PalavniK
Mi mn e lesno..to she ti doide otvutre...
![]()
phahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sasha_90
Всъщност не си права, всеки се ражда научен - това е в природата на човек и всеки може да го прави.
The Spark
Яла шТи поКажъЪъ![]()
Никой не се родил научен, с практика всичко се постига! Достатъчно глупости се изписаха.![]()