- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебела ли съм?
Твърдо НЕ !
xaxa spored toq test i az sum pod normata i trqbvalo da se svurja s tqh za da mi kajat kak da nadebeleq![]()
![]()
az su6to sum kum 166 sm i sum 47 kg no ne sum 4ak tolkova slaba (kolko po-debela ot tova ?
)ne mersi
БъДи СеБе Си,ЗаЩоТо ЖиВоТа Е ТвЪрДе КраТъК Да Се ПрАвИш На НяКоЙ ДрУг!!!
БъДи НеПоВтоРиМа В ТоЗи ЖиВоТ - ЗаЩоТо ВсиЧко,КоЕтО Се ПоВтаРя ГуБи СвоЯ ЧаР!!!
Не Ме КеФяТ МоМчЕтА От ТиПа "ДеБнА Да ЕбНа"
Не можем да ти кажем дали си дебела.Зависи от много неща.Майка ми примерно е висока колкото теб,обаче е 48-9кг и все пак има малко за сваляне в корема.Но все пак тези килограми и ръст .. Не ми изглежда да си дебела![]()
мин година тежах 58 кила .. а съм 166 като тебе .. е нз направо как се гледах !! .. сега съм 50-51,ама определено мисля,че съм праси .. и трябва,ама трябва да отслабна.. Казвам ти го за твое добро .. НЕ мисли като мен !!! .. Това е-иначе ще изпаднеш в маниакална депресия относно теглото си.. Просто знай,че щом си харесвана,значи всичко ти е наред
![]()
Оф, деба и тъпите ви ограничени мозъчета дето мислят че за да си слаб трябва да си 45 кила. Де да те знам, може и да имаш няколко излишни килограма, но за да някой ти каже, че си дебел по информацията, която си дала за себе си - без снимка, само тегло и височина трябва да е супер тъп предубеден комерсиален кретен.Недоумявам защо отговорите "да' са 38 % Пууу
Не си дебела
Суетата.Моят любим грях.
ами и аз съм 1,66 и тежа 46кг .. ноо аз съм на 13 ..![]()
абе идеална си ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
mersi za mneniqta dnes daje kato se teglih sam 54 kg
Obache se chydq kak da s zadarja sega kilogramite nqkoi da mi kaje kak
v tazi shema za iz4islqvane,koqto be6e pusnata v 1ta stranica ot temata ima ne6to sburkano,nqma na4in idelanoto teglo momi4e 173sm da e 62-63kg!!!!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Тъпа си,не си дебела..
Не...разбира се![]()
Емине си дебела ама що и да не станеш по слабичка няма да е и на лошо !! Моита приятелка е висока 167 пък е едва 49 кила и да ти кажа е добре !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
emi i az taka si milq oshte malko da otsabna pon e da sam 50) ama mnogo trydno mi izglejda neznam shte e hybawo da sam tolkowa
дам, и аз съм 1,73 и 54 кг, и ми показа, че е под нормата. Но.. хора не се вманиачавайте в теглото си ..защото с тези диети, може да си докарате много зло .. винаги като се гледате в огледалото си мислите "Дебела съм .. трябва още да отслабна" .. до един момент, когато вече ще мислите, че сте ок .. и ще искате да хапвате нормално..но няма да можете, защото организмът ще е изтощен и отвикнал.. и не дай боже да се стигне до анорексия или болемия... не го пожелавам на никого..защото имах приятелка, която беше болна и не успя да се спаси ..Първоначално написано от Goddes`
Затова правете всичко в границите на разумното!
izop6to ne si debela...:P
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от Goddes`
Не са луди бе ей.Според тях съм с идеално тегло,така че си е вярно![]()
точно си в нормата.![]()
Руса кукличка
oFF![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Тоя тест е голяма простотия.Първоначално написано от yellow_bird
Според него минимума на теглото ми трябва да е 51, а аз съм 46 и се имам за леко дебела в областта на коремчето....А ако бях 51 щях да се търкалям, а не да вървя![]()
Иначе за момичето няма как да разберем без снимка![]()
Спред мен този сайт не може да определи дали си дебела или не , защото никъде не трябва да напишеш на колко години си , а според мен и това има значение.Първоначално написано от yellow_bird
![]()
мой ли да си такава комплексарка
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
emi ne sam kompleksarka prosto iskam malko menenie na was