- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сайт за маркови парфюми
Кажете ми някой сайт, за който сте сигурни, че е за оригинални маркови парфюми. Защото във всеки пише, че са маркови но разликите в цените са огрооооомни. И се чудя да рискувам ли да поръчам някой за 40лв при положение, че в другите сайтове е към 90-100лв. ? Вие поръчвали ли сте от някъде,ако да откъде и получили ли сте това, което сте очаквали?![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа.....
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
get.bg
Не се доверяваи на онлайн магазините, защото има много голяма вероятност да си купиш нещо некачествено! Най-добре си вземи парфюм от парфюмерията, поне ще си сигурна, че е наистина марков!
+1Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не сме луди! Просто сме момичетаПървоначално написано от BallFace
![]()
И вие давате сума пари за техника. Аз от както имах преживявания с евтини парфюми, тази грешка пак не я повтарям.Първоначално написано от BallFace
Между другото тези по 40-50 лева най-вероятно са тестери.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
koi ti kaza na teb, che v parfumeriite sa 100 procenta originalni?Първоначално написано от Dessynka
Ами ако парфюмерията си е парфюмерия а не некаква измислица би трябвало да са оригинални!!!! Аз до сега колко парфюма съм си купувала и всичките са ми оригинални!!! То ако не са си личи...Първоначално написано от OtherDimension
![]()