- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За едни невъзпитани деца
И се пише култУраПървоначално написано от N0_feAR
Don't worry, be happy!
Според мен е глупаво да се плаче голямо момиче по къщите на деца , които са по - малки . Звучи смешно , разберете се сами с тях , но не с бой , има и други начини . А в крайна сметка едно дете е такова , защото това е видяло вкъщи , не го възпитават . Заради това няма смисъл да ходиш по домовете .
Те щом го правят тва .. значи родителите им не са ги възпитали ..няма кво да се занимаваш с хорицата...бой му е майкатаПървоначално написано от HePpitO
![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
А ти за много голяма и умна ли се имаш като дори не можеш да пишеш правилно?Иначе един пердах винаги върши добра работа ...
![]()
Според мен обратното първо на родителите да се каже и после бояПървоначално написано от blue_ice
Голям размер на картинката! /machoka/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз бях такъв като малък. Луди и щастливи ги правехме възрастните и каките в квартала
![]()
![]()
по-добре им направи пунта мара и ги изплаши здравата
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
ами нз какво да кажа...имам идея как и ти да ги дразниш или поне да се опиташ при една моя приятелка имаше подобен случей обаче като я обидат тя им казваше ''защо се обиждаш знам че си такъв не е нужно да ми го казваш''и всекви подомни и в крайна сметка преставаха да обиждат защото при всяка обида тя им обръщаше по този начин...но иначе идеята за боя не е лоша
Малко бой ще им е от полза![]()
Суетата.Моят любим грях.
Хващаш едното за ръката и докато не чуеш "кръъъц" и не изскочи кост не спираш да извиваш...ама гледай да видят другите![]()
боййййййййййййййй![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Миии....като не става с добро,ще става с лошо...трябвало е да ступате още първия път...![]()