4esno kazano i az bqh gore dolu taka dade ne bqh osmi mi 6ti ma popadnah v nova kompaniq kudeto si4ki bqha s golemite cici i dori i s malki ma sus sutien4eta se gi svalqha obarvaha ma ne i mene... bqh kaji re4i kato duska za si4ki, ne 4e bqh to4no taka ama sravnenie sus si4ki ostanali...polu4avala sum podigravki ama vinagi sum bila super uvajavana v kompaniqta,nezavisimo 4e ne noseh sutien i 4e nqmah cici,si4ki mn me obi4aha i durjaha na mene,ponqkoga si vikah lele kolko e gadno iskam i na mene da gledat kakto na drugite momi4eta no v kraq na godinata qvno nqkoi mom4eta re6iha 4e i az stavam za ne6to i na mene gledaha taka ama tfa be6e 1 ili 2 dena i osuznah 4e ne izpuskam ni6to da te obbarvat da te gonat be6e gadno predpo4itah prosto da me uvajavat (tfa be6e min godina) predi 2 dni SAMO 2 slojih sutien i v4era izleznah si4ko si be6e su6toto te pak me uvajavaha i az bqh 6trastliva 4e ne bqh nqkuf obekt i me be6e mnoogo sram kat nqkoi povdigne temata no se pak si4ko be6e katoo predi...izvoda e 4e prosto trqbva da si fr s tiq hora v kraina smetka koi priqtel bi te kritikuval za tova koeto si i za tfa kolko cici ima6???prosto da ne ti puka tfa e nai vajnoto...