- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате вкъщи?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

в коридора най-много заради хлъзгавия килим

По точно къде не падам
падала сам къде ли не
По стълбите
от леглото,
понякога немога да взема завоя за кухнята и се блъскам така във вратата че чак падам
във банята си падам най-често
а...на 6 имах едно ужасно брутално падане...имаше една катерушка 3 метра висока,и понеже мноо пати се увиасвах на нея ми се бяха разтегнали сухожилията на китките...и така се брутално се изтресох от там на ГЪЗ
после неможех да хода 1 седмица
В детската...гонех един за една топка...и имаше един мокет който се беше подгънал един сантим на гори и аз не проуснах да се спъна от него...и така се хлъзнах че на малко да си извадя окото на ъгъла на леглото...прилошава ми като се сетя

също доста често се блъскам в стени и мебели
при новото падане ще пиша пак

В кухнята и хола най-често

аз пък не падам
Просто аз

Спомням си, че паднах само веднъж в банята. Спомена е по-скоро гнусен, защото банята беше мокра (на някой друг обаче може да не му се струва така), не си спомням дали ме е боляло. За друг път не се сещам, камо ли къде "най-често".
Първоначално написано от t0d1t0

банята, коридора, кухнята.. навсякъде
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..

след като съм се изкъпала и е мокро навсякъде и се подхлъзвам .. честичко падам от стола на бюрото ми защото той е с колелца и само се мърда насам -натам .. веднъж направих мн нелепа грешка с краката спънах се и си забих главата в шкаф

охХ вчера бях сама вкъщи с 1 моя приятелка :Д и бяхме подпийнали не мн но се бяхме разлигавили и играхме туистар и кат се преплетохме така се ударих ама челно в стената ;xx после тя падна, щот се спъна в килима :Д ;xx а иначе 1 паднах в банята нали подхлъзнах се и се хванах за мивката, обаче се подхлъзнах пак и тоя пад я откъртих ;xx колко ми се смя тате :Д
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=302755 < ~~~

сега се сетих.. един път се събудих под леглото на земята с всички чаршафи долния си беше под мене бях си на лазглавницата + завифката и 2рото одеало! нз как беше станало ама кат тръгнах да ставам се цафирах в леглото

хаха... спомням си веднъж като бях малка майка ми говореше по телефона и аз от радост да приказвам с ( не си спомням кой беше) малко така се позасилих ама съвсем мъничко разбира се .. не видях желязната каса на вратата на банята и набързичко се върнах от мястото на засилването ми

не съм много по паданията но по удрянията втори като мен няма просто

Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
По стълбите редовно си падамАко сънувам кошмар винаги се събуждам стряскайки се и падам от леглото

Трагедията е пълна...
да не съм на 5 ?
никъде
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
последно паднах в банята
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Най-често падам навсякъдеДори и да вървя на най-равната улица пак има огромна вероятност да се спъна на някое невидимо камъче

"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

[quote="GbSy"][i]Ооо, непрекъснато го правя, при това на различни места, не само вкъщи - много съм непохватна и всички около мен го знаят, но какво пък - това ми е чара.
Последният път, когато се спънах у нас, беше преди доста време... Вкъщи навсякъде /без банята/ сме с мокет, в кухнята с балатум и килим. Холът и кухнята са свързани с една движеща се врата, която стои постоянно отворена. И аз както отивам в кухнята да хвърля нещо и се препънах в килима и паднах по лице.
+

Миии начииаз най-често си отнасям или ръка или рамо щото имаме един гардероб тооочно на завоя

и да сещате се . Редовно си се пльосвам на паркета,защото ходя с едни плетени и си се пързалям , за да си придвижвам по-бързо0,ама не ми се получава

банята

по очи

Направи първия път , назабравимо преживяване {{ pPppPP}}
...... '' Живей За МигА'' .........