- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- :( Нормално ли е гаджето ми само като ме погледне да свърша?
Първоначално написано от My`OwN
Мхм така е после ме изгледа сякъш кой знае кво е станало :P ма ми харесасамо като ме погледне ме влудява
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЯВНО КАТО ТЕ ПОГЛЕДНЕ ТОЛКОЗ МУ СЕ ОТЩЯВА ДА ИМА СЕКСУАЛЕН АКТ С ТЕБ, ЧЕ ГЛЕДА КАК ПО БЪРЗО ДА МИНЕ МЪКАТА...И СВЪРШВА![]()
![]()
Гледай да не му засичаш погледа на публично място
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от Kozmen
въй въй въй тук май ти си неразбралата !!ми не той ме погледна и свърших
![]()
ма ти не четеш майче а ?
![]()
Първоначално написано от MELON
а ти ще ми обясниш ли защо мислиш така ???![]()
![]()
![]()
![]()
nishto osobeno ne e napravil priqtelqt i tq prosto go obicha i zatova e svurshila kato ednoto nisto , ne si milste che kato vi go dade za ednokratno polzvane vie shte svurshite ,zashtoto tq se samonaviva i vsichko koeto chuvstva e v suznanieto i , a az se obzalagam che ako go preotsupi na edna ot vas ne s pogled ami vuobshte nqma da svurshite zashtoto toi e nein , a ne vash, gospodi kolko ste naivni momichetata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то ако ставаше с гледане щяхме да свършваме и от непознатите по улиците![]()
![]()
![]()
късметлийка![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
o bojeПървоначално написано от sexapilkata
spored men tova e principno NEvuzmojno
А така...Първоначално написано от Yallama
+1 Супер си късметлийка да ти кажа!Както каза Yallama радвай се!!!!!!Първоначално написано от sextazy_baby
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ми то дали той ще те погледне или ти него не е ли едно и същоПървоначално написано от sexapilkata
Все пак той ако те погледне,а ти блееш настрани няма да разбереш
А и ако си толкова куха да ти обясня - повечето от тук са разбрали,че приятелят ти е свършил когато те е погледнал (ама така става то,като не можете да се изразявате правилно)
По темата:Ми що пък да не можеАз моя само да го видя гол от кръста нагоре и вече съм готова да го на*ба ... А при теб явно е малко по-силно това чувство
![]()
НАПЪЛНО НОРМАЛНО ако ходиш с Брат пит
Като бях малък ме беше страх да не ми сложат нещо в пиенето по дискотеките....Сега се надявам на това !!!
Ауу само като ти чете мненията човек да се изповръщаПървоначално написано от sexapilkata
![]()
![]()
Да![]()
![]()
повечето пъти даже е така
[/list]
Свършилия да си мълчи там![]()
Хмм май само аз разбрах отначало че тя е свършила а не той![]()
Ми радвай са :P
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
mila, kato gospod e razdaval k1smeta, s tebe se e zabravil...![]()
![]()