.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Re: :( Нормално ли е гаджето ми само като ме погледне да свъ

Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    Здравейте,
    Пиша Ви защото последния път когато правих секс с гаджето си ми се случи нещо което до сега не ми се беше случвало...
    Ебахме се малко и после той само ме погледна и свърших Никога не ми се е случвало такоа нещо При Вас случвало ли се е моля ви кажете ИНтересНО ми е
    Ебати ФИЛМА.. 100% НЕ е от това, че те е погледнал.

Ебахте се малко викаш иначе да радвай се не се случва на всеки
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: :( Нормално ли е гаджето ми само като ме погледне да свъ

Здравейте,

Ебахме се малко и после той само ме погледна и свърших
    Ааа начи се "поебахте малко" ихахахахахах аааа не хахахахахах
    The Spark

..абе и на мен ми се случи амаа на един поглед от playboy
    ..Make my wish come true...

Цитирай Първоначално написано от svejiq
    nishto osobeno ne e napravil priqtelqt i tq prosto go obicha i zatova e svurshila kato ednoto nisto , ne si milste che kato vi go dade za ednokratno polzvane vie shte svurshite ,zashtoto tq se samonaviva i vsichko koeto chuvstva e v suznanieto i , a az se obzalagam che ako go preotsupi na edna ot vas ne s pogled ami vuobshte nqma da svurshite zashtoto toi e nein , a ne vash, gospodi kolko ste naivni momichetata
    +1

От съзнанието ти зависи какво удоволствие ще изпиташ от секса. По принцип много неща могат да възбуждат, включително и поглед. А и преди си "подгрела", така че напълно си е в реда на нещата.
    НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА.
    Amantes amentes

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от Kozmen
    Абе тъпаци такива толко ли не разбрахте, че тя го е погледнала и е свършила!

въй въй въй тук май ти си неразбралата !! ми не той ме погледна и свърших ма ти не четеш майче а ?
    Ми то дали той ще те погледне или ти него не е ли едно и също Все пак той ако те погледне,а ти блееш настрани няма да разбереш А и ако си толкова куха да ти обясня - повечето от тук са разбрали,че приятелят ти е свършил когато те е погледнал (ама така става то,като не можете да се изразявате правилно)

По темата:Ми що пък да не може Аз моя само да го видя гол от кръста нагоре и вече съм готова да го на*ба ... А при теб явно е малко по-силно това чувство
    това че повечето са разбрали че той е свършил идва и от това че е много по-често срещано и очакваш да чуеш че НЯКОЙ свършва а не НЯКОЯ а иначе си прав че не се е изразялал много правилно

РАДВАЙ СА на късмета си
    m to da si div e dobre sees

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от BuzkatA
    Радвай се е ... след тази тема полувината момичета в форума ще карат мъжете им да ги гледат докато се чукат
    да
    Радвай се момиче..... някой хора ги късат от секс и не могат да свършат пък ти от поглед
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си