- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужда от съвет
Здравейте,понеже за първи път пускам тема и ако имам някакви грешки моля за извинение.Така да започнем по темата,аз и моята приятелка много се притесняваме да не е бременна,защото вече 3-ти ден и закаснява цикъла а секс много от давна не сме правили от март,април някаде спряхме със секса защото тогава като го правихме беше без презерватив и доколкокото си спомням не свърших в нея (и аз незнам каде ми беше акъла да го правя без презерватив) но до преди 1 месец е нямало проблеми с цикъла идваше й навреме но този месец закъснява и искам някои да си каже мнение дали има вероятност да е бременна
П.с. Даже и да съм свършил в нея тогава има ли вероятност чак сега да започва начална степен на бременност![]()
Доктора в мен се събужда....
След кафето и тоалетната ще е на линия.
ае що за тъп въпрос има тестове за бременност, лекари и т.н ве, а аборт може да се направи до 3 месец след това мой човек някой ще ти вика ТАТИ![]()
Ами не се е надул корема нито и ставало лошо не се чуства уморена само това че й закъснява а то и да направя тест не мисля че ще покаже вярно все пак колко време е минало от март,април до сегаПървоначално написано от little_f
Ами и аз това се чудя има или няма незнам кво да мисля вече,а това че още не и е дошло малък признак ли е направо се побърквам отначало март,април когато стана пак беше съшото голямо чудене казахме си че спираме със секса и тогава нямаше проблеми със цикъла всичко си беше наред но тука от 2-3 дни направо само за това мислим........Първоначално написано от Maskata
Наясно съм кво може да стане ама не мислих на момента и много се ядосвам за тази моя тъпа постъпка и сега вече като и закаснява и нз кво да си мисля вечеПървоначално написано от little_f
![]()
Няма как да не е от мене щото дето се вика по цял ден сме заедно и няма време да излезе с някои че и секс да прави и постоянно си движим двамаПървоначално написано от Zqpkov
Абе аз съм 98 % сигурен че не е бременна![]()
+1Първоначално написано от Zqpkov
Абе аз съм 98 % сигурен че не е бременна![]()
Е а почини си малкоПървоначално написано от jambo_bs
![]()
неможе да е вярно това нещо при положение че сме постоянно заедноПървоначално написано от Kozmen
Постоянно ? Всяка минута ?Първоначално написано от Миленнн
1440 минути в денонощието... Не вярвам.![]()
ами когато не сме двамата си пишем по скайп и излизаме двамата и не виждам кога ще успее да отиде при друг пти положение че е до 11 часъ а аз отсавам до края с нея така че това предположение че била с друг може да се поспориПървоначално написано от AceXe
Абе споко бе,как ще е бременна като сте правили секс преди 5 месеца и след това и е дошло,просто е невъзможно.Дори и да имаше цветна бременност досега щеше да има симптоми и цикъла и нямаше да спре по никое време.Айде дишай,няма бебе![]()
Дано да е така както казваш ти ''да не го казваш само да ме усппокоиш''Първоначално написано от MiLeNcHeToO
а беее стига панирайте човека...
при цветната бременност се появява кървене което трае 1-2 дни и е далеч по-малко и по различно от нормална менструация... от март до сега са минали 6 нейни цикъла (горе долу) които не са я притеснили... и едва на 7мия ли ще е забременялаотделнооо този вид бременност е мнооого рядко срещано явление
а колкото доо.. "закъснялата бременност"... и такова понятие не съществува...
най-вероятно й закъснява от времето, ако е ходила на почивка някъде, смяна на климат или нещо такова
Абе вие сте луди...каква цветна бременност, к'ви простоий ви идват![]()
Никакъв шанс няма да е бременна(от теб)...не 1%, не 2%, не 3%...никакъв.Кажи на момичето да се образова.Да и закъснява с поняколко дни или да и идва по-рано е повече от нормално.
Situatin normal-All fucked up...
+1 А ако сте толкова много притеснени направете тест и това е.Даже нз има ли нужда......Спокойно .Първоначално написано от merilin_
A.D.I.D.A.S.
абе хора вие на колко години сте?! какви са тея истории при положение, че сте го прайли март, хубаво тогава сте се притеснявали нормално....ама извинявай след тва да й дойде и както казаха някаде по мненията от тогава е имала около 5 6 цикала и са минали 6 месеца и да няма признаци за бременност...просто е невъзможно..най-малкото е трябвало да и спре а то дори и това не е станало...прочетете малко информация после задавайте въпроси
Няма никаква опасност да е бременна.Каква закъсняла бременност ви гони, какво чудо?От март/април до сега са 6-7 месеца.Знаеш ли как зиглежда една бременна в 6- 7 месец? Цикълът може да закъснява от много други неща.И другото-наистина ми е много интересно на колко сте щом ви минават такива абсурдни идеи през главата
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...