.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

Нужда от съвет

Здравейте,понеже за първи път пускам тема и ако имам някакви грешки моля за извинение.Така да започнем по темата,аз и моята приятелка много се притесняваме да не е бременна,защото вече 3-ти ден и закаснява цикъла а секс много от давна не сме правили от март,април някаде спряхме със секса защото тогава като го правихме беше без презерватив и доколкокото си спомням не свърших в нея (и аз незнам каде ми беше акъла да го правя без презерватив) но до преди 1 месец е нямало проблеми с цикъла идваше й навреме но този месец закъснява и искам някои да си каже мнение дали има вероятност да е бременна

П.с. Даже и да съм свършил в нея тогава има ли вероятност чак сега да започва начална степен на бременност

Супер фен
    Град
    Венера
    Доктора в мен се събужда....
    След кафето и тоалетната ще е на линия.

Адаш,ти луд ли си Незнам мн мн,ама май ако е бремана не и идва така 2 месеца и спира...направо спира...ама не е 100% де се пак само така си мисля
    И моляте не праи такива грешки,че само петниш името :P

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

ае що за тъп въпрос има тестове за бременност, лекари и т.н ве, а аборт може да се направи до 3 месец след това мой човек някой ще ти вика ТАТИ

Re: Нужда от съвет

Цитирай Първоначално написано от little_f
    Цитирай Първоначално написано от Миленнн
    Здравейте,понеже за първи път пускам тема и ако имам някакви грешки моля за извинение.Така да започнем по темата,аз и моята приятелка много се притесняваме да не е бременна,защото вече 3-ти ден и закаснява цикъла а секс много от давна не сме правили от март,април някаде спряхме със секса защото тогава като го правихме беше без презерватив и доколкокото си спомням не свърших в нея (и аз незнам каде ми беше акъла да го правя без презерватив) но до преди 1 месец е нямало проблеми с цикъла идваше й навреме но този месец закъснява и искам някои да си каже мнение дали има вероятност да е бременна
    hmm slojna situaciq,nali Nai veroqtno ne e bremenna, no vinagi ima risk ot cvetna bremennost .da si napravi edno test4e da ste po spokoini )))
    Ами не се е надул корема нито и ставало лошо не се чуства уморена само това че й закъснява а то и да направя тест не мисля че ще покаже вярно все пак колко време е минало от март,април до сега

5 месеца...и не се е надул корема...вие луди ли сте...тва бебе или е мн скромно или няя бебе Човек не е възможно да няя признаци и да има бебе!!!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    5 месеца...и не се е надул корема...вие луди ли сте...тва бебе или е мн скромно или няя бебе Човек не е възможно да няя признаци и да има бебе!!!
    Ами и аз това се чудя има или няма незнам кво да мисля вече,а това че още не и е дошло малък признак ли е направо се побърквам отначало март,април когато стана пак беше съшото голямо чудене казахме си че спираме със секса и тогава нямаше проблеми със цикъла всичко си беше наред но тука от 2-3 дни направо само за това мислим........

Цитирай Първоначално написано от little_f
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Ами и аз това се чудя има или няма незнам кво да мисля вече направо се побърквам отначало март,април когато стана пак беше съшото голямо чудене казахме си че спираме със секса и тогава нямаше проблеми със цикъла всичко си беше наред но тука от 2-3 дни направо само за това мислим........
    ama dobre de na kolko ste godini 5 meseca korem nqma,ako e bremenna ot apil testa nqma kak da ne pokaje .ne e bremenna nai veroqtno ama mai ne6to pravite sex ,a ne ste mn naqsno kakvo to4no moje da stane
    Наясно съм кво може да стане ама не мислих на момента и много се ядосвам за тази моя тъпа постъпка и сега вече като и закаснява и нз кво да си мисля вече

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Хммм Според мен може да е бременна но не от теб защото сте го правили отдавна ! и да е нямала съмнения ! спорет мен бъди спокоен ! успех

just f**k y0u !?!

Цитирай Първоначално написано от Zqpkov
    Хммм Според мен може да е бременна но не от теб защото сте го правили отдавна ! и да е нямала съмнения ! спорет мен бъди спокоен ! успех
    Няма как да не е от мене щото дето се вика по цял ден сме заедно и няма време да излезе с някои че и секс да прави и постоянно си движим двама

Абе аз съм 98 % сигурен че не е бременна

+1

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Е а почини си малко

Град
    в шишенцето на фастум гел...
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    +1
    +2

Цитирай Първоначално написано от Kozmen
    +1
    +2
    неможе да е вярно това нещо при положение че сме постоянно заедно

+1
    +2
    Постоянно ? Всяка минута ?
    1440 минути в денонощието... Не вярвам.

+1
    +2
    Постоянно ? Всяка минута ?
    1440 минути в денонощието... Не вярвам.
    ами когато не сме двамата си пишем по скайп и излизаме двамата и не виждам кога ще успее да отиде при друг пти положение че е до 11 часъ а аз отсавам до края с нея така че това предположение че била с друг може да се поспори

Град
    Around... :)
    Абе споко бе,как ще е бременна като сте правили секс преди 5 месеца и след това и е дошло,просто е невъзможно.Дори и да имаше цветна бременност досега щеше да има симптоми и цикъла и нямаше да спре по никое време.Айде дишай,няма бебе

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Абе споко бе,как ще е бременна като сте правили секс преди 5 месеца и след това и е дошло,просто е невъзможно.Дори и да имаше цветна бременност досега щеше да има симптоми и цикъла и нямаше да спре по никое време.Айде дишай,няма бебе
    Дано да е така както казваш ти ''да не го казваш само да ме усппокоиш''

Град
    Plovdiv
    а беее стига панирайте човека...

при цветната бременност се появява кървене което трае 1-2 дни и е далеч по-малко и по различно от нормална менструация... от март до сега са минали 6 нейни цикъла (горе долу) които не са я притеснили... и едва на 7мия ли ще е забременяла отделнооо този вид бременност е мнооого рядко срещано явление

а колкото доо.. "закъснялата бременност"... и такова понятие не съществува...

най-вероятно й закъснява от времето, ако е ходила на почивка някъде, смяна на климат или нещо такова

Град
    Sofia
    Абе вие сте луди...каква цветна бременност, к'ви простоий ви идват
    Никакъв шанс няма да е бременна(от теб)...не 1%, не 2%, не 3%...никакъв.Кажи на момичето да се образова.Да и закъснява с поняколко дни или да и идва по-рано е повече от нормално.
    Situatin normal-All fucked up...

Цитирай Първоначално написано от merilin_
    а беее стига панирайте човека...

при цветната бременност се появява кървене което трае 1-2 дни и е далеч по-малко и по различно от нормална менструация... от март до сега са минали 6 нейни цикъла (горе долу) които не са я притеснили... и едва на 7мия ли ще е забременяла отделнооо този вид бременност е мнооого рядко срещано явление

а колкото доо.. "закъснялата бременност"... и такова понятие не съществува...

най-вероятно й закъснява от времето, ако е ходила на почивка някъде, смяна на климат или нещо такова
    +1 А ако сте толкова много притеснени направете тест и това е.Даже нз има ли нужда......Спокойно .
    A.D.I.D.A.S.

абе хора вие на колко години сте?! какви са тея истории при положение, че сте го прайли март, хубаво тогава сте се притеснявали нормално....ама извинявай след тва да й дойде и както казаха някаде по мненията от тогава е имала около 5 6 цикала и са минали 6 месеца и да няма признаци за бременност...просто е невъзможно..най-малкото е трябвало да и спре а то дори и това не е станало...прочетете малко информация после задавайте въпроси

Град
    в мечтите ти
    Няма никаква опасност да е бременна.Каква закъсняла бременност ви гони, какво чудо?От март/април до сега са 6-7 месеца.Знаеш ли как зиглежда една бременна в 6- 7 месец? Цикълът може да закъснява от много други неща.И другото-наистина ми е много интересно на колко сте щом ви минават такива абсурдни идеи през главата
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си