.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тъпите хлебарки.помогнете:(

Боже хораа...съседите над нас са завъдили хлебарки още от зимата,ама сега започнаха да идват и у нас.. на 3-4 дена се появява по една примерно..преди малко пак пребих една((( сложила съм такива кубчета някакви да ядат и да мрат,обаче то дойде ли..трябва да лази,лази и евентуално да стигне до кубчето и да яде.а само при мисълта,че тая твар ще ми лази по нещата ме побърква..;[[[ Викам на баща ми да пръскаме,ама то се пръска ,когато са някжо нашествие..а тук няма мнооого.. Говорихме и със съседите да викаме фирма да пръска целия вход,обаче са стисни и не искат да дадат пари;( Никога до сега не е имало у нас. аа и п.п не са от тея гадните ,големите,тлъсти ама пак си е хлебаркаа..охх кажете някой по-ефикасен начин..кажете нещо просто..

Град
    Долината На Идиотщината
    щом не искат да пръскат и кубчетата не помагат само бой с чехлата

Свиквай... Хлебарките са резистентни гадове. Т.е. отровите в началото ги убиват, после за месец се развиват и започват да ги използват за храна. Говорете със съседите си да ги прочистят. Спасение иначе нема.

Ehh ama ti se radvai che na 3-4 dni po 1 vijdash.. ai da ne govora che nqq otturvane ot teq mrusni gadinki Raid Max -> tova e spasenieto

Цитирай Първоначално написано от AnNiE
    Ehh ama ti se radvai che na 3-4 dni po 1 vijdash.. ai da ne govora che nqq otturvane ot teq mrusni gadinki Raid Max -> tova e spasenieto

raid max,ама тва е за пръскане..аз кво да пръскам като те не са мноог..на рояци ниакви,за да ги пръскам..

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    aко си от Пловдив няма спасение без прускане !

just f**k y0u !?!

Мощно с чехлите.

Шегувам се.
    Пробвай с райт.

Те са вкусни. Пробвал съм ги... Много са яки

Голям фен Аватара на Yancheto
    ^Йъъкс!

Нищо,че не са много,напръскай апартамента,почиствай пода от трохи,погрижи се шкафовете , в които има храна да са хубаво затворени.Може да опиташ да намериш мястото,от което евентуално излизат и да напръскаш с нещо.

от плд съм и няма спасение от съседите иджат у нас,а ся на всичкото отгоре и МНМНМНМНМНМНМНМН мравки се появиха УЖАСНО ЕЕЕЕЕЕ
    Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AnNiE
    Toва е временно! Иначе не е това спасението.

Спасението е BASF - oтрова, която по предписания на пакетчето може да засегне и топлокръвни, т.е. котки, кучета (на кучета не действа със сигурност), хаместери и т.н. Няма цвят, вкус, миризма, но много голям инкубационен период има и е достатъчно веднъж в годината да се пръска.

Като се прибрах от морето, хем е пръскано миналата година, имаше измрели мухи и някакви други насекоми влизали вечерно време през прозореца.
    Don't tell me what I can or can't do !

Честно да ви кажа никога прес живота си не съм виждал хлебарка, може ли да дадете някой линк ,картинка

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от DJACK
    Честно да ви кажа никога прес живота си не съм виждал хлебарка, може ли да дадете някой линк ,картинка
    Ето ти една красавица : http://keetsa.com/blog/wp-content/up.../cockroach.jpg

С чехлата и бой докат мърда. Ама я смачкай, щото като я тупнеш, за секунда се съвзема.Вземи един райд макс (златист или червен беше) и пръскай всеки месец профилактично. Той има някакво допълнително действие около 2 седмици май.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от slavito007

С чехлата и бой докат мърда. Ама я смачкай, щото като я тупнеш, за секунда се съвзема.Вземи един райд макс (златист или червен беше) и пръскай всеки месец профилактично. Той има някакво допълнително действие около 2 седмици май.
    Това Бразилски съскащи хлебарки. Така се казват и такива в България има само по терариумите. Недей да плашиш хората, Обикновените хлебарки са гнусни, но са колкото нокътче. Ряко - по-големи.

Има по магазините едно дето е като тебешир бяло и с подобна форма,
    взимаш от него и драскаш по пода и по ъглите.
    У нас също се бяха завъдили и с тава изчезнаха
    И то Слава Богу,защото изпитвам някакъв страхотен ужас от тях
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    between the stars ,,
    като нема пайд пробвай с циф и мр. мускул дейста от личен опит
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Цитирай Първоначално написано от slavito007

Това Бразилски съскащи хлебарки. Така се казват и такива в България има само по терариумите. Недей да плашиш хората, Обикновените хлебарки са гнусни, но са колкото нокътче. Ряко - по-големи.
    Какво нокътче бълнуваш бе??Много по-големи са от нокътче!!!Ако говорим за дебелите,черни хлебарки..а онея сиви,тънки гадории с антенките са мн гнусни ама не толкоз колкото истинска "сочна" хлебарка..блякс..мн гадно само кат помисля и настръхвам!Аз скоро не съм виждала между другото,но перфектно знам как изглеждат!
    п.с.DJACK не се прай на луд ако обичаш!Да не си живял в инкубатор ,че не си виждал хлебарка??Тва е невъзможно Освен ако не си на 2 години!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си