- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- любими пънк групи (:
![]()
Е, добре, не съм навътре, ама anti-flag да не са пънк? exploited да не са(или поне да не са били)? offspring в началото са били, и т.н.
ако искаш ми отговори на лс, че се тук се проточва темата и става спам.. ама мнението ти ми звучи все едно някой дийп фен да казва "кенибъл корпс са тъпи, има и по-тру неща" (тва междудругото съм го чувала)
то винаги има, винаги може и повече дето се вика, ама тва не значи да се отричат някви "по-софт" и "не тру" неща... не знам.. а то доколко едно нещо е леко, тъпо, истинско и т.н. е относително понятие спрямо човека който слуша, начина му на мислене, степента му на филмираност и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе не ми ги обяснявай на мене тия. Разбирам за ТХ, които са някакъв поп-рок, ама ЛП са си нео-метъл. Нео, ама метъл.
Не съм им дива фенка, ама ми мина и периода в който ги хейтих ей-така за спорта. Приятни са ми.
В темата за метъл винаги ще има някой яко зарибен, което е похвално, щото не трябва да липсват такива хора, ама поне да не е някъв насилник, който обижда и потиска другите.
В темата за метъл, ако някой напише Chimaira, Disturbed и т.н., все групи които и аз НЕ уважавам, това не значи че този някой е задължително тъпак и олигофрен.. дам има позьорчета, но те се оправят след време, просто всичките тези скандали относно групи и цялото тва злобеене е адски излишно.. и натоварва, казвам го от личен опит. и аз бях много дива във форумите едно време, но като се сетя ми става лошо за злобата ми и грубото ми държание.. а и нещата се сменят - както съм била нареждана от някви 'адски велики', така и аз съм 'нареждала'.. ама е супер излишно, осъзнаваш го предполагам?
за някой човек (примерен) най-ъндърграунд групата с най-тежко звучене и най-неразчетаем шрифт е най-тру, а представи си някой просто харесва по-леки неща, и тва задължително ли го прави прост, тъп, необразован и позьор... питам аз?
Просто налагането на мнение е тъпо нещо. И аз от гледна точка на човек, минал през ЛП и стигнал до Сепултура (знам, че нямат общо, но имам предвид че от бозави групи съм стигнала до нещо по-хубаво и изпипано откъм музика), ще са ми смешни хората, които не знаят името на "еди коя си велика група", но все пак да не забравям че тя е велика за мен и една част от група хора, а тва че има всякакви хора е нещо което никога не искам да забравям
уважение към чуждия вкус, дори да не е особено напреднал (което пак е относително), тва му е майката!
вече доста се отклонихме от темата, спирам да пиша, ако на някого му се дискутира - лс
по-"тежък" не значи по-тру
Мога да ти кажа имена на групи,които свирят толкова жизнерадостно и мелодично и са също толкова пънк,колкот и някои които си чупят пръстите да късат струни![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Омфг .. кви романи сте писали..![]()
Знам беПървоначално написано от RAWRRR
Говорех по принцип и мисля че чудесно се подразбира.
Няма нужда да ми даваш примери.
Ем не се подразбира .. а и нямам нерви да чета целите ти своизлияния,нито пък и аз да ти се обяснявам надълго и нашироко..
Предложих ти да ти изброя няколко групи,за да можеш поне като се хвалиш във форумите,че си била пънкарка,да ги цитираш,барем звучи по-достоверно..
И както ти каза,по-нагоре,всеки си има правото на вкус и той трябва да се уважава..за това си права,само че недей да категоризираш твоя вкус,когато не си наясно,защото изглежда смешно отстрани..
Моят съвет е да си замълчиш и да погледнеш линка от първата страница..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз съм по-скоро към хардкор пънка - Madball, Sick Of It All, Rise Against, Dead Kennedys - такива ралти, иначе и Millencolin радват
Експлойтед дори и сега да не са каквито са били (примерно) преди, имат пънк в себе си, и са (били) пънк, не мога да разбера за какво се спори въобще O_o
Anti-flag доколкото знам са си пънкец/хц, тъй че и там не разбирам какъв е проблема O_o
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Туй добре...
И това, че сега е много по-различно положението, автоматично изключва ли предишното им съществуване из пънк в средите?
В смисъл, аз ако примерно слушам новите Атросити (модерен рок/мелодик метъл за мен), да отрека ли факта, че '92-'93 *май* са били дет и са свирили дет? Като си пусна албума им Hallucinations няма ли да слушам дет? Ще слушам.
Сещаш се с какво паралелизирам в момента
Пози...пози, пълно е, така е, ама като слушаш Металика имаш правото да кажеш, че слушаш метъл, нали? Тя може да не е задълбала особено, дори да се е докоснала до есенцията, която ти (примерно) знаеш, но все пак е прихванала МЪНИЧКА частица от пънка: )
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Dresden Dolls rulz![]()
ubiite me![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...