.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен

Как е 12 клас ?

Да ви питам сега.Очаква ме. по-тежко ли е от 7ми? ще учим ли мн? аз искам да взема ТОЕФЛ само за чужбина,кога да започна курса? а ще ми отнеме ли мн време,докога се поддават документите и там кога се извършва академичната справка? въобще...как върви работата 12 клас и ще се озоря ли...имат ли значение матурите за кандидатстване в чужбина..а оценките от даскало...кога да седна да уча сериозно.Който е минал по пътя да сподели,Моляя.

Град
    Навсякъде
    Значи...от 7-ми не мога да ти кажа дали е по-тежко,прекалено отдавна бяха тия времена,не помним Относно т'ва дали се учи много...само по специалността дето си си избрала за по-нататък.(и език ако ше ходиш по чужбината)Поне при мен беше така.TOEFL аз го пропуснах,ама мои познати го караха есента,от Септември нататък.Срокът за подаване на документи в чужбина беше 15-ти Януари,ама след т'ва май го удължиха,заради матурите..не съм сигурен.Академичната справка може да си я извадиш по всяко време от училището.Хубаво е да е по-рано да си оправиш сичко и да си и да си гледаш матурите след т'ва.На тях гледай да не се издъниш с някоя 2-ка..иначе до тогава би трябвало да имаш вече отговор от университетите,за които си подала документи и ако са те приели Unconditional,и 3-ки на матурите те устройват.Относно т'ва кога да седнеш да учиш сериозно - колкото по-рано,толкова по-добре за теб...ти си преценяваш.Общо взето,не се коси,щом аз минах,значи не е чак толко тегаво..
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Град
    mezdra
    мога само да ти кажа не бързаи да завършиш и да станеш 12ти клас и аз исках но сега като съм 2 седмици преди да почна последния си клас със едни хора които съм учила със някои от 12 години с други от 5 напраоо няма да казвам какво и гадно чувството да знаеш че всеки поема по своя път и всички се разделяте

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си