Цитирай Първоначално написано от Janeta_
Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
всичко е възможно щото понякога можеш да попаднаш на някой наистина мн сладък гинеколог (мъж) и ти не можеш да се контролираш и може да стане гаф

а от другата страна ако е в началото на работата си гинекологък и нямат опит нормално да се възбудят и те и постепенно с времето почват да обръщат все по малко внимание на това и да не им пука
Пфффф....Пълни глупости. Ходила ли си изобщо някога на гинеколог? Щото аз съм попадала на един мъж, симпатичен, но прегледа при гинеколог, ако ще и Брад Пит да е, е всичко друго, но не и възбуждащ! Доста е неприятно като започне да те опипва отвътре и особено отвратително е като ти сложи разширител. Така че тия приказки за възбудата май-май ги измислят момичета, които изобщо не са ходили на преглед. Пък и е АБСОЛЮТНО изключено да се възбуди лекаря, тва все пак му е работата и той го приема, все едно ти преглежда сливиците. А за онова, че ако бил начинаещ и можело да се възбуди също са глупости - нали затова лекарите карат и специализации и т.н. и, повярвай ми, преди да почне да прави сам прегледи, вече е видял сигурно 10000 п***и.

а ти хора виждала ли си ?! или твойто мнения го изразяваш за всички мале мале ... ДА ходила съм на гинеколог проблем ли има ?! тва че ти мислиш по този начин не значи че другите биха се съгласили с теб мисли малко ...