охх.. знам какво ти е..
всеки ден виждам и аз някфи метълисти .. ама .. мом4етата не ме гледат злобно .. само моми4етата.. аама аз поне не си обясняям защо ме гледат така ...
една фр ми каза 4е е понеже 4ат пат нося такива гривни някфи кат тяхните (знаеш за какво говоря) имам няколко колана от тия с пирамидките .. нося кецове и т.н .. Тъ общо взето мисля 4е може и за тфа да става така ...
при теб сигурно е същото .. ако по принцип не си метълистка и само с таз мешка си ходиш ... за тях си един вид поза .. така да го кежем ..
бтв слагай си слън4евите о4ила и си ги гледай колкто искаш аз така правя![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
яяяя кой бил с нов автар и подпис![]()
Незнам за металистите, ама тук по голямата част от момичетата и момчетата се носят смъкнати (гангста нек'ви). И ако не си и ти някаква смъкната и за лош късмет минеш покрай някаква гангста девойка се чува"Хей Бияч"- "Hey bitch" (samo che na negarski kazano) без нищо да и си направил!И те по принцип винаги са в големи групички та ако случайно понечиsh да и се озъбиш
насреща ще ти скочат сумати зверове...Затова аз въобще не обръщам внимание.
♥ ♥ ♥
Ааа не нее .... моя подпис така ще си останеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
малко емотиконите ще раз4овъркама амаа .. др-то ще си е тЪка![]()
Само така,брат.Пънку нема умре!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
А колкото до темата-не им се връзвай.А ако наистина стане нещо, веднага се обърни към вашите,няма защо да го криеш и да се опитваш да се справиш сама.
ученическия ви поп пънк е много як..Първоначално написано от mort
по темата: нормално да те гледат страшно все пак ги излагаш
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
hhghghg
na men ne mi se e sly4valo
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Те Story Of The Year са мнооого як пънк, направо да се разбиеш на него. Ох на мама позьорчетата... пък после защо ви гледали лошо.Първоначално написано от mort
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мене по принцип си ме гледат злобно поради простата причина че слушам чалга.Свиква се!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Нищо няма да ти направят,мацка,успокой се.Най-малкото-ти си момиче.Може да са издухани ,ама не чак толкова.Ще си останат само с погледите..На твое място не бих им обръщала внимание.
Какво е "мешка"?
http://www.natamno.com/e-shop/files/...2974146_76.jpg - мешка
ами смени си мешката, надали ще ти дадем идея, с която да промениш всички блек метълисти..очевидно ти пука за останалите, соу..
еми и аз сум метулл..и ако не слушаш таква музика просто ми изглежда смешно..позиорско и т.н!И аз хода с големи групи от метъли ем Ехоо...дразня се кат мине некояя тъпа 4улгарка мн ясно ще я гледаме зле и накриво!просто се дразняя па ти не ги обвинявай ходи си квато се 4увстваш,а ако слушаш тази музиока просто му докажи![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Кво ти пречи пък чалгарката на теб?Много сте ми интересни такива.Като не слуша моята музика е тъпа!!Заеби...Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
Щото сте лапета за това ви гледат мръсно. И повярвай наистина има които ви мразят.Първоначално написано от mn_sad
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Може да си мислят, че си шибана позъорка![]()
..Why can't I be innocent..
Абе... ти на тфа ли му викаш филм ..Първоначално написано от mn_sad
миналата година двете най-големи емота на Блг се появиха на 4алга концерта... кфо ли ти разправям .. такива насякъде ги има![]()
мацка,не че нещо ама ако изглеждаш като емо,4алгарийче или некфо измислено фиешънчИии мн ясно че ще кроят планове за ритуалното ти убийство :Д
да, те мноо се дразнят на такива неща ..
недей ги гледа бе .. или минавай от др място ..
не са тръгнали да ти отправят заплахи нали
тей че споко0о0 \/
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
еее как бе, ако Токио Хотел ги нямаш за такива, то поне имай малко уважение към xercu^es
!!!
Единствената истина тукПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ne moga da se s1glasq s teb. Az sum v 1 banda koqto hodi iz grada i draska Graffiti. Kato se barnem 2 bandi stava qko mele, ama mene ne me ebavat che s1m momiche, i mene derat(ama i az dera) taka 4e da ne e sigurna 4e kato e momiche nqma da i napravqt ni6to. Moqt suvet e : vinagi nosi nqkoy noj v chantichkata si ili v joba (ako ne nosish chantichka)Първоначално написано от MartyParty
Белите коси са божийте Graffiti !!!