- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои са известните личности, които не харесвате?
Здравейте! Разглеждайки раздела установих, че преобладават "фен темите" и реших да ви попитам кои са известните личности, които по една или друга причина не харесвате. Пишейки "известни личности" имам предвид всички хора известни в медийното пространство, независимо от пола , професията им и това дали са български или чужди.
П.П.: Ще ви помоля да не спорите, само защото не сте на едно мнение с някого! Благодаря предварително и се надявам темата да е поне малко интересна.![]()
![]()
![]()
Angelina Jolie and Brad PiTT..Jphny Depp..Paris Hilton..Lindas Lohanne se se6tam
![]()
Парис, Сиена Милър, Рийз Уидърспун, Кензи Долтън...
Лично аз много се нервя на Парис![]()
Суетата.Моят любим грях.
Бритни Спиърс, Парис Хилтън, Линдзи Лоън, и някакви такива, ако има още, лигави..
mrazq vsi4kite rapur4eta i takiva podobiq po MTV koito uj si mislqt 4e imat nqkakvi vokalini vuzmojnosti![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
И такава тема има, но здраве да е.
Бая са, но в момента съм в добро настроение и няма да си създавам нерви.:Д
Парис Хилтън, Никол Ричи, Анджелина Джоли, Брад Пит, Бритни Спиърс, Риана, Линдзи ЛоънАбе мое да се каже че сички почти ме нервят
![]()
Парис Хилтън АДСКИ МЕГА МНОГО ме дразни !! Ебаси лиглата префърцунена...
Бритни Спиърс също не ме кефи - падна й славата и вече се чуди каква простотия да направи за малко медийно внимание![]()
От българските - Андреа от фолк-певиците ме дразни.
И този Пацо дето беше в Биг Брадър - наскоро гледах във vbox7 - издал бил песен, ебаси олигофрена дето е ама и той ще става певец![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Парис Хилтън
Линдзи Лохън
Аврил Лавин
Всички от High school musical
Симпъл План
Съм 41
..и почти всички емокор групи..
педерастите от токио хотел, хилари дъф , роби уилямс, джъстин тимбърлейк, нели фуртадо след като си продаде задника, риана и всички подобни женички (негърки, които си мислят, че могат да пеят), иван и андрей много ми лазят по нервите, дичо,
некви такива боклуци
алелуя.
Не харесвам Джесика Биел и Снууп Дог
Мен ме дразни и Део + вокала на Д2 Дидо(най-вече защото не е виждал самобръсначка), надутата и злобна чалгария Глория(не че е само тя ама най-мн ѝ личи), Парис Хилтън(и кучето ѝПървоначално написано от i'm so excited!
), Роби Уилямс, Симпъл План...
Some things are better left unsaid!
има да пишааа...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Оф твърде много са!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Бил Каулиц, Брад Пит, Анджелина Джоли, Том Круз, Линдзи Лоън, Миша Бартън, Евгени Минчев, Азис, Катето Евро, Деси Слава, Преслава и тем подобни.
Токио Хотел,Всички чалга "зезди" ,Дим Дуков,Евгени Минчев и изобщо много са...
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
главно Парис Хилтън и Бритни, ама нея-по-малко(а да, и чалга-певиците, ако се броят зя известни личности де)
Всички от HMS,Невена Цонева,Нора Караиванова,Пеньо итам вс.чалгаркиа и Токио Хотел
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я виж ти. Парис много хора я казаха. И на мен ми е ужасно противна! Бъста Раймс не мога да го гледам. Да мре копелето проклето!![]()
![]()
+ Азис,Кондьо и оркестър Кристали на сапун!!!
Paris Hilton..... страшно мазна е
Ясно е,че наградата печели Парис.Явно дразни ужасно много хора.И аз не съм и фенкаНо не харесвам повечето известни личности.Най-вече тези,които са известни с това,че са известни.Балгарският "хайлайф",например,е тотален цирк.Ужасно малко са известните талантливи хора в родината.Ама то при нас положението май е отчайващо във всяко едно отношение.Anyway,никога не съм се интересувала особено от клюки за известните.Интересно ми е да разбера това-онова единствено,за тези,които харесвам.А те не са много.
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.