- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои са известните личности, които не харесвате?
Бербатов, Анджелина Джоли, Брад Пит, ..![]()
шОkолuзupaнаааа
√
особено пък БритнаПървоначално написано от momo.xixi
да Нели Фуртадо вече...преди просто беше различна... а сега е като всички комерсиални боклуци...всичкия народ свързан с чалгата....и за къде без Тоалетната Хартия
![]()
Първоначално написано от justme__
+1 бих добавила анджелина джоли , брат пит, бекам или там как беше т.е. всички футболисти, бритни спиърс, риана, фърги, моранди или нещо такоа, ми не се сешам за повече (но със сигурност има още)
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Мразя всички чалгаджиики. Също така Britney Spears, Paris Hilton, Justin Timbarlake.От известно време взе да ме дразни и Madonna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 и мразя и ония хомота токио хотелПървоначално написано от justme__
ot bg "zvezdite" mrazq pop-folk izpulnitelite-bez zna4enie muje ili jeni!Vsi4ki folk-peva4ki sa praveni po kalup-ili rusi ili 4erni,s ABSOLUTNO ednakvi grimove,na tv Planeta lipsva samo da pusnat dolu edni telefon4eta za poru4ka i gaz!!!A mujete sa adski izpederasteni.
ot 4ujdite zvezdi mrazq Justin Timberlake,Paris Hilton i Rihana!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Слави Трифоновнемога да го трая понякога
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Направо ми се повръща от Азис! Като го видя това говедо на екрана на телевизора и където е и да било, и направо ми иде да го пребия тоя чалгарски циганин мръсен!![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Парис Хилтън ме дразни много яко както и повечето фолк-певици.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Охоо мн са... ама Парис Хилтън нерви супер мн!
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Охоо мн са... ама Парис Хилтън нерви супер мн!
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Еми:
Риана
Парис
Токио Хотел
Бритни
Натали Кордова ;д;д;д
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
слави трифонов, сергей станишев, емел етем, ахмед доган, гоце, тодор батков, димитър бербатов, веУизар димитров, дидие дрогба, роналдиньо, кака, 50 стинки и подобните маймуни (кур за мтв),риХХана и още много...ще добавям
Oф не мога да разбера какво толкова ви неври Парис..може да е лигла и да е глезена но ако искате да знаете Парис беше ЛИШЕНА от наследството си наскоро и САМА си изкарва парите!Може да не е най добрата в това което прави но поне се опитва момичето и аз уважавам това!
Иначе по темата аз се дразня на Никълъс Кейдж,по простата причина че го хвалят повече от колкото е заслужил!Бил страхотен правил велики филми бла,бла..е ако ми кажете че филма Next е велк със зашеметителен сюжет шапка ви свалям..
Ох забравих да добавя Кристиано Роналдо.. много ми е противен..![]()
Джъстин Тимбърлейк - прекалено надуто същество
Бритни- досадна и банална с нейните проблеми( с наркотиците и с бившия й съпруг)
Токио Хотел - no comment
Аврил Лавин - прекалено лигава
Кристиано Роналдо - манекенка която се разхожда по терена като на модно ревю
Абе хора ...Парис, Бритни там няколко футболяги и чалгаджийките въобще не са хората които трябва да мразите, а по-скоро да нехаресвате! Симеон Сакс Кобургготски, Валю топлото, Стефан Софиански, Бойко Борисов и още куп други бивши комунисти в парламента които ни ограбват ежедневно...
Иначе хората които вие така мразите, а аз само нехаресвам са:
Митю Пищова![]()
Мишо Шамара![]()
Максим Ставийски
Иван от сблъсък
Бон Джови
Пенделите като Пению или токио хотела
Има и още...много просто не ми се пише повече, но пак казвам тия по-скоро са ми противни не ги мразя толкова много
Анджелина Джоли, Парис Хилтън, всичките чалга "звезди", Джесика Алба
Всички лигльовци от Токио Хотел, Парис Хилтън, разните там МТВ пръчки!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Родната ни фолк фурия Алисия...баси превземката![]()
![]()
![]()
![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
Васко Пе******а...т'ва де Азисчо![]()
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne