- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка й не харесва външността ми
това ли са приоритетите на нормалните хора? от тийнове (предполага се, че си такъв) да мислят само за парици и костюмиПървоначално написано от KillSwitchEngage
интересно
![]()
за кво друго да мислиш, пари, жени, коли и футбол, няма да си живи винаги мама и тати да дават... ти ако от тийн не почнеш да мислиш за тия неща кога ше почнеш??Първоначално написано от EarthShaker
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Aми не ... трябва да е приема такъв какъв то си![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
поговори с приятелката си,а тя би трябвало да поговори с майка й...
нормално е да съди по външния вид,при положение че тя ако те вижда предполагам е за супер кратко време... може би ако разбере че си готов да направиш тази жертва заради дъщеря и ще си промени мнението до някаква степен...
Майка й може просто да си търси причина.Не знам какво да те посъветвам,но ако тя не е настроена отрицателно към теб,а само към вида ти - това ще подобри мнението й.
но ако си търси причина,ще намери й друга.
Когато моят ми подари цвете на втората ми среща,майка ми реши,че единственото му желание е да ме вкара в леглото.![]()
Така ,че от приятелката ти трябва да разбереш какво е истинското мнение на майка й за теб.Все ще чуе/усети нещо![]()
Стига сте раздавали правосъдие кое било изродско и кое не.Няма такова нещо-човек има правото да прави каквото иска със себе си!МОга да кажа,че тия неща изобщо не са проява на никаква изродщина, а на собсвен стил.Да не започвам да обяснявам за ИЗРУДСКОТО изражение, на момченцата, с дългите косички, бритончето прибрано на една страна,кръглите очилца.......... и да...
А по темата:приятел, не мисля, че решението е в това да се промениш ти.Майките на момичетата са малко по-трудни така да се каже,щом става въпрос за малкото сладко момиченце на мама и малко по-трудно възприемат порастването на децата си, и по-точно факта, че те излизат не с момчета по вкуса на мама...Просто изчакай и с времето, би трябвало всичко да се поуспокои, надявам се...В момента трябва да покажеш на семейството на момичето, че си отговорен младеж, който държи на дъщеря им.Успех!
Със родителите й съм се виждал не веднъж и до сега пред тях не мисля ,че съм показвал нещо лошо или някакво по-лошо поведение.Напротив даже,държах се много учтиво и възпитано.Надявам се с времето да се промени малко поне отношението на майка й към мен.Мерси за мненията иначе.Първоначално написано от sanchez
![]()
Ако си готов на всичко заради това момиче и знаеш какво искаш - давай напред. Посъветвай се и с нея за всеки случай, дали майка й ще си промени мнението за теб ако промениш външния вид?
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Кво ти пука за нейното мнение.Важно е на гаджето ти да и харесваш,а не на майката.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ако си готов,направи някаква промяна и се постарай да се харесаш на майка й.Ако обаче дори след опитите ти нищо не се получи,значи проблемът е изцяло в нея и нейните разбирания.
Говори с мацката, все пак тя познава майка си по-добре от теб, може да знае някое решение, което да устройва и теб и майка и.![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
е къф си пък тогава раста без да пушиш ганджа ?Първоначално написано от buffalo88
ако се подстрижеш на приятелката ти може да и намалеят чувствата към теб защото тя те е свикнала да те гледа само с дредове и ..
а пък майка и кой знае ква е за да говори така!
баси тъпото да не ти пука мнението на майка и а нейното мнение бъди такъв какъвто си и който те харесва -харесва който не- да си гледа работата
![]()
ne se promenqi nqm ada hodish sus maikata a dashterqta
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
моя съвет е ..както казах по горе..бъди такъв какъвто си както ти се харесваш пък и приятелката ти те харесва така..по добре тя да гожори с майка си ...Първоначално написано от buffalo88
![]()
оф нема спора с тебе раста !Първоначално написано от buffalo88
![]()
Говори с приятелката си.Ако тя е съгласна, прави каквото си намислил.Но щом е тръгнала с теб, въпреки растите, не мисля, че трябва да ги махаш само, за да угодиш на майка и.
моякои може би не те познава толкова много и се води от вида.. хубаво е да си себе си, но ако искаш да се разбираш с нея трябва да и се харесаш...
Абе дразня се от такива хора като вас консервативни дето могат само да критикувати да блещят и умеят само се драчат !Абе момчето е писало,защото явно се нуждае от съвет и от разбиране, аа ви е почвате да нападате !Пффф автора да кажа аз па си падам по мом4ета с фитили и таквис неща ....ио аз мисля си напраяя фитили след време...все пак съм фенка на рагата и растата ...и да ти кажа ли
1.вземи говори с вупросното момиче(кажи и това което написа тук)
2.Може би щом е още с теб ..значи харесва "ТЕБ"какъвто си ти!
3.Остави тя да поговори с майка си (това е неина раота),нека я накара да те види от нейните очи .
4.Не се влиияяй к'фо ти каат тезз комплексирани"нормални хора"
5.Бъди себе си ..колкото я обичаш..."По дрехите посрещат,по ума изпращат!![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Погово ри с нея![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ami kakvo da ti kaja moje bi tova s rastite i s obicata.....ne se haresva na maika i a tq iska moje bi da si kato dr mom4eta s k1sa kosa....i t.n. no ako priqtelkata ti te haresva taka ne se promenqi nai dobre pogovori s neq i taka re6i kakvo da pravi6.....no ponqkoga za da zapazi6 lubovta trqbvat jertvi...
www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
Azzzzz!
momi4eto te e har,kakavto si,ne se promenqi,ne maika i te e izbrala,a tq![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
oh i moite roditeli sa takiva ... kvo da pravim i po to4no ba6ta mi toi si e re6il 4e vseki koito izglejda po tozi na4in e narkoman ne 4e mi kava ne6to ama znam kakvo misli toi i nqkak gadno me gleda mislq 4e nai dobriq variant 6te e ako ima6 pove4e kontakt s roditelite i dori ako prosto hodi6 v priqtelkata ti za da moje tehnite da vidqt 4e si svesten kazvam ti go ot li4en opit i povqrvai mi tova be6e edinsveniq na4in da ubedq maika mi 4e mom4eto e napulno normalno prosto si stoqhme v ku6ti gledahme televiziq zabavlqvahme se pravehme si za qdene abe vuob6te ne6ta ot koito nikoi roditel ne bi se stresnalnali razbira6 mislq 4e 6te e v plus da vijdat tehnite 4e se durji6 milo s neq
uspeh
mislq 4e nqma smisul da se jertva6 do takava stepen ako maika i te haresva bez rasti i flesh zna4i moje da te haresva i sus tqhПървоначално написано от frutty
a naistina ne lo6o priqtelkata ti da pogovori s maika si i i da i obqsni kak stoqt ne6tata i u4tivo da q pomoli da ne pokazva neodobrenieto si