.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    как вика тузаро , аз за по напред мисля да изкарвам пари , нормална къса коса , без обици и ланци. само костюмче , сладки приказки и много много парици само да сме живи и здрави
    това ли са приоритетите на нормалните хора? от тийнове (предполага се, че си такъв) да мислят само за парици и костюми интересно

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    как вика тузаро , аз за по напред мисля да изкарвам пари , нормална къса коса , без обици и ланци. само костюмче , сладки приказки и много много парици само да сме живи и здрави
    това ли са приоритетите на нормалните хора? от тийнове (предполага се, че си такъв) да мислят само за парици и костюми интересно
    за кво друго да мислиш, пари, жени, коли и футбол, няма да си живи винаги мама и тати да дават... ти ако от тийн не почнеш да мислиш за тия неща кога ше почнеш??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Aми не ... трябва да е приема такъв какъв то си
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Голям фен
    поговори с приятелката си,а тя би трябвало да поговори с майка й...
    нормално е да съди по външния вид,при положение че тя ако те вижда предполагам е за супер кратко време... може би ако разбере че си готов да направиш тази жертва заради дъщеря и ще си промени мнението до някаква степен...

Повече от фен
    Майка й може просто да си търси причина.Не знам какво да те посъветвам,но ако тя не е настроена отрицателно към теб,а само към вида ти - това ще подобри мнението й.
    но ако си търси причина,ще намери й друга.

Когато моят ми подари цвете на втората ми среща,майка ми реши,че единственото му желание е да ме вкара в леглото.
    Така ,че от приятелката ти трябва да разбереш какво е истинското мнение на майка й за теб.Все ще чуе/усети нещо

Град
    някъде там...
    Стига сте раздавали правосъдие кое било изродско и кое не.Няма такова нещо-човек има правото да прави каквото иска със себе си!МОга да кажа,че тия неща изобщо не са проява на никаква изродщина, а на собсвен стил.Да не започвам да обяснявам за ИЗРУДСКОТО изражение, на момченцата, с дългите косички, бритончето прибрано на една страна,кръглите очилца.......... и да...

А по темата:приятел, не мисля, че решението е в това да се промениш ти.Майките на момичетата са малко по-трудни така да се каже,щом става въпрос за малкото сладко момиченце на мама и малко по-трудно възприемат порастването на децата си, и по-точно факта, че те излизат не с момчета по вкуса на мама...Просто изчакай и с времето, би трябвало всичко да се поуспокои, надявам се...В момента трябва да покажеш на семейството на момичето, че си отговорен младеж, който държи на дъщеря им.Успех!

Цитирай Първоначално написано от sanchez
    А по темата:приятел, не мисля, че решението е в това да се промениш ти.Майките на момичетата са малко по-трудни така да се каже,щом става въпрос за малкото сладко момиченце на мама и малко по-трудно възприемат порастването на децата си, и по-точно факта, че те излизат не с момчета по вкуса на мама...Просто изчакай и с времето, би трябвало всичко да се поуспокои, надявам се...В момента трябва да покажеш на семейството на момичето, че си отговорен младеж, който държи на дъщеря им.Успех!
    Със родителите й съм се виждал не веднъж и до сега пред тях не мисля ,че съм показвал нещо лошо или някакво по-лошо поведение.Напротив даже,държах се много учтиво и възпитано.Надявам се с времето да се промени малко поне отношението на майка й към мен.Мерси за мненията иначе.

Град
    В облаците
    Ако си готов на всичко заради това момиче и знаеш какво искаш - давай напред. Посъветвай се и с нея за всеки случай, дали майка й ще си промени мнението за теб ако промениш външния вид?
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Кво ти пука за нейното мнение.Важно е на гаджето ти да и харесваш,а не на майката.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Дrэаmз
    Ако си готов,направи някаква промяна и се постарай да се харесаш на майка й.Ако обаче дори след опитите ти нищо не се получи,значи проблемът е изцяло в нея и нейните разбирания.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Говори с мацката, все пак тя познава майка си по-добре от теб, може да знае някое решение, което да устройва и теб и майка и.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на rakiQ

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Значи имам сериозна връзка от 5 месеца.. скоро ще станат 6. Ужасно много си обичам приятелката.Сигурен съм,че и тя ме обича не по-малко.Проблемът е в майка й.Тя не харесва външността ми и по-точно дредовете(расти) който скоро ще си направя и флеша на ухото.Та според вас ако го сваля и се подстрижа дали има някакъв шанс да си промени мнението за мен?Не мога да разбера защо ме има за някъв изрод като аз нито пия, нито пуша,нито се дрогирам,нито ходя по дискотеки..нито нищо съвсем нормален съм..
    Ще се радвам на вашите мнения (:
    е къф си пък тогава раста без да пушиш ганджа ?
    ако се подстрижеш на приятелката ти може да и намалеят чувствата към теб защото тя те е свикнала да те гледа само с дредове и ..
    а пък майка и кой знае ква е за да говори така!

баси тъпото да не ти пука мнението на майка и а нейното мнение бъди такъв какъвто си и който те харесва -харесва който не- да си гледа работата

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Значи имам сериозна връзка от 5 месеца.. скоро ще станат 6. Ужасно много си обичам приятелката.Сигурен съм,че и тя ме обича не по-малко.Проблемът е в майка й.Тя не харесва външността ми и по-точно дредовете(расти) който скоро ще си направя и флеша на ухото.Та според вас ако го сваля и се подстрижа дали има някакъв шанс да си промени мнението за мен?Не мога да разбера защо ме има за някъв изрод като аз нито пия, нито пуша,нито се дрогирам,нито ходя по дискотеки..нито нищо съвсем нормален съм..
    ако се подстрижеш на приятелката ти може да и намалеят чувствата към теб защото тя те е свикнала да те гледа само с дредове и ..

баси тъпото да не ти пука мнението на майка и а нейното мнение бъди такъв какъвто си и който те харесва -харесва който не- да си гледа работата

Е виж сега това дали пуша или не няма никакво значение.Аз не се придържам към културата напълно.И това за пушенето и пр. го казах за сравнение със почти всички други,който биха били на мое място.Ако ги правех щях да я разбера..

ne se promenqi nqm ada hodish sus maikata a dashterqta
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Цитирай Първоначално написано от igoinsane
    (за някъв изрод като аз нито пия, нито пуша,нито се дрогирам,нито ходя по дискотеки)от кога е изродско да пушиш и да хоиш на диско а да а растите са нормални забраих
    Ами точно заради тях имах предвид,че ме има за такъв предполагам..И все пак за разлика от много от "нормалните" аз не правя гореспоменатите неща,но това няма значение явно.Хората просто са консервативни за жалост.А още по-жалко е,че темата я написах за съвет,не за мненията ви кое е изродско и кое не.
    моя съвет е ..както казах по горе..бъди такъв какъвто си както ти се харесваш пък и приятелката ти те харесва така..по добре тя да гожори с майка си ...

Супер фен Аватара на rakiQ

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC

Е виж сега това дали пуша или не няма никакво значение.Аз не се придържам към културата напълно.И това за пушенето и пр. го казах за сравнение със почти всички други,който биха били на мое място.Ако ги правех щях да я разбера..
    оф нема спора с тебе раста !

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от igoinsane
    проблема е в нея не в теб не се променяй
    Проблема е,че обичам момичето повече от всичко и не искам да си проваля връзката заради няква коса и някъв тъп пиърс.
    малко останаха тези момчета дето биха направили такива неща за пр си и все пак нека поговори с майка си,сигурна съм,че след време ще разбере какво добро момче си е намерила дъщеря й,без значение с расти ли си или не,вътрешното ти аз няма да се промени

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Говори с приятелката си.Ако тя е съгласна, прави каквото си намислил.Но щом е тръгнала с теб, въпреки растите, не мисля, че трябва да ги махаш само, за да угодиш на майка и.

моякои може би не те познава толкова много и се води от вида.. хубаво е да си себе си, но ако искаш да се разбираш с нея трябва да и се харесаш...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Абе дразня се от такива хора като вас консервативни дето могат само да критикувати да блещят и умеят само се драчат !Абе момчето е писало,защото явно се нуждае от съвет и от разбиране, аа ви е почвате да нападате !Пффф автора да кажа аз па си падам по мом4ета с фитили и таквис неща ....ио аз мисля си напраяя фитили след време...все пак съм фенка на рагата и растата ...и да ти кажа ли
    1.вземи говори с вупросното момиче(кажи и това което написа тук)
    2.Може би щом е още с теб ..значи харесва "ТЕБ"какъвто си ти!
    3.Остави тя да поговори с майка си (това е неина раота),нека я накара да те види от нейните очи .
    4.Не се влиияяй к'фо ти каат тезз комплексирани"нормални хора"
    5.Бъди себе си ..колкото я обичаш..."По дрехите посрещат,по ума изпращат!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Погово ри с нея
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

ami kakvo da ti kaja moje bi tova s rastite i s obicata.....ne se haresva na maika i a tq iska moje bi da si kato dr mom4eta s k1sa kosa....i t.n. no ako priqtelkata ti te haresva taka ne se promenqi nai dobre pogovori s neq i taka re6i kakvo da pravi6.....no ponqkoga za da zapazi6 lubovta trqbvat jertvi...
    www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
    Azzzzz!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    momi4eto te e har,kakavto si,ne se promenqi,ne maika i te e izbrala,a tq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

oh i moite roditeli sa takiva ... kvo da pravim i po to4no ba6ta mi toi si e re6il 4e vseki koito izglejda po tozi na4in e narkoman ne 4e mi kava ne6to ama znam kakvo misli toi i nqkak gadno me gleda mislq 4e nai dobriq variant 6te e ako ima6 pove4e kontakt s roditelite i dori ako prosto hodi6 v priqtelkata ti za da moje tehnite da vidqt 4e si svesten kazvam ti go ot li4en opit i povqrvai mi tova be6e edinsveniq na4in da ubedq maika mi 4e mom4eto e napulno normalno prosto si stoqhme v ku6ti gledahme televiziq zabavlqvahme se pravehme si za qdene abe vuob6te ne6ta ot koito nikoi roditel ne bi se stresnal nali razbira6 mislq 4e 6te e v plus da vijdat tehnite 4e se durji6 milo s neq
    uspeh

Цитирай Първоначално написано от frutty
    Ако си готов,направи някаква промяна и се постарай да се харесаш на майка й.Ако обаче дори след опитите ти нищо не се получи,значи проблемът е изцяло в нея и нейните разбирания.
    mislq 4e nqma smisul da se jertva6 do takava stepen ako maika i te haresva bez rasti i flesh zna4i moje da te haresva i sus tqh
    a naistina ne lo6o priqtelkata ti da pogovori s maika si i i da i obqsni kak stoqt ne6tata i u4tivo da q pomoli da ne pokazva neodobrenieto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си