.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102

Град
    някъде там...
    офф абее ебахти тъпата ситуация човекк мн сложно,нито да теглиш майната, нито да се прайш на луд заради някфа консервативна майка... незнам а момичето на колко години е да попитам ??

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Цитирай Първоначално написано от igoinsane
    проблема е в нея не в теб не се променяй
    Проблема е,че обичам момичето повече от всичко и не искам да си проваля връзката заради няква коса и някъв тъп пиърс.
    А момичето харесва ли те такъв?

Град
    Дълбините на канала :D
    ооо спокойно явно майка й само си търси при4ина да не те хареса...като си промени6 при4еската 6те намери не6то друго...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    тя трябва да те харесва такък какъвто си и недей се променя зарад няква стара чанта раздърпана и също все пак момичето(приятелката ти) те харесва такъв какъвто си с растата и пиърсинга

Град
    столицата
    Пич,не се променяй заради тази глупава жена,щом приятелката ти те обича такъв,ще трябва майка и да го проумее.Вжидам,че си супер свестен,проблемът е изцяло в майката.

Голям фен
    Не се променяй!!! остави момичето да поговори с майка си

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    govori s priqtelkata si i q popitai dali i tq e suglasna da se podstrije6 i t.n. za6toto moje da te obi4a to4no takuv kakuvto si :] pomoli q da govori s maika si i da q popita dali ako vse pak go napravi6 6te si promeni mnenieto :] uspex
    +1 много съм съгласна

Град
    Русе
    Пич слушай ся (по скоро чети де ) Скоро и аз пускам раста..ама заради некфа си майка на едно гадже да си махаш растата и там флеша..за къв х*й ми кажи..ти ходиш с гаджето ти не с майка й нали? И аз съм така като тебе...само пуша де (цигари) алкохол отдавна съм спрял,дрога хич не съм пипал а по дискотеки забрави да ме вкараш..Та ти казвам..щом гаджето ти те харесва с растата и флеша стой си с тях..че майка й пищи че си един къв си нейн проблем Айде мир братко
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Shove IT
    Стой си с растата и с флешовете, пък тя да се оправя

Град
    Русе
    +1 Майката не гаджето
    BobMarleyForever

Град
    mezdra
    ами аз по същия начин като теб преди години се чудех да се променя ли или не бях свикнала да ходя по един начин и после една промяна изведнъж ми доиде като гръм но се оказа много по добре.Незнам наи добре маи би било приятелката ти да поговори с маика си и ако тя не е толкова разбран човек че да разбере най-добре не се променяи на пълно а съвсем малко ако ме разбираш промени само няколко неща в теб

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Не се променяй да не ти пука кой какво ще казва още повече че възрастните имат старомодни схващания ... пък и майка и внимава за дъщеря си предпазва и може би все ще ти намира кусури

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    +1 Майката не гаджето
    виждам сродни души тука !

щом си готов да го направиш явно наистина много държиш на приятелката си..но това си е твой избор..приятелката ти те харесва така ..ти се харесваш така.. наистина най-добре говори с приятелката си.. ама и споредд мен не си струва да са променяш до такава степен само ,зарадии майка и..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    +1 Майката не гаджето
    виждам сродни души тука !
    Rastafari Jah! Haile Selassie I
    BobMarleyForever

моето мнение е да си бъдеш себе си щом момичето е с тебе .. кво ти дреме какво мисли майка й

Град
    Sofia
    Все пак ти ня ходиш с майка й,а със самата нея....важното е тя да те харесва и обича....

Аз мисля, че момичето вече е говорило с майка си много пъти без резултат (крайно консервативни родители), но не трябва да се променяш. Щом тя е от друг град и зависи от майка си за да е с теб значи трябва просто да спре да зависи от майка си - ти ходи при нея [/b]
    Beware Big H

Град
    (: Русе :)
    Да, да тука 1/2 писали "не се променяй" и кат не се промени к'во, след 2 седмици ще има тема "тя скъса с мен щото майка и не ме харесва" ...
    Ако държиш на момичето, а връзката и зависи от майка и - ще се промениш няма къде да ходиш
    So free

Град
    United States Of Love
    Не се променяй, все пак не можеш да се променяш според всеки...бъди себе си
    Somebody told you how much i love you!!!
    Everything's fine, so fine

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    В крайна сметка ходиш с момичето,а не с майка й...няма да се променяш заради никой.Майка й да върви на майната си

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Остани такъв, какъвто си .. малко останаха истинските хора със собствен стил ... А съм съгласна, че момичето просто трябва да говори с майка си ..И ако е разбрана жена ( не като мойта например ) ще те види през очите на приятелката ти и ще те хареса
    Просто поколенията са толкова различни, че тя не може да те възприеме ... Но има време Успеххх

Явно майката на приятелката ти е с по-консервативни разбирания за света...Незнам...моите родители са доста съвременни,но ако си хвана приятел с подобна външност,може би...биха били малко объркани...Факта,че си готов на промяна във външния си вид заради приятелката си,много ме радва въпреки,че не съм на мнение,че трябва да се променяш заради консервативните мнения на майка и!

Ако пък толкова много държиш майка й да те хареса направи някаква промяна, но все пак се опитай да запазиш индивидуалността си

Eдва ли ще те хареса дори да бъдеш с костюм..нали знаеш първото впечатление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си