- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка й не харесва външността ми
офф абее ебахти тъпата ситуация човеккмн сложно,нито да теглиш майната, нито да се прайш на луд заради някфа консервативна майка... незнам
а момичето на колко години е да попитам ??
А момичето харесва ли те такъв?Първоначално написано от buffalo88
ооо спокойно явно майка й само си търси при4ина да не те хареса...като си промени6 при4еската 6те намери не6то друго...
тя трябва да те харесва такък какъвто си и недей се променя зарад няква стара чанта раздърпана и също все пак момичето(приятелката ти) те харесва такъв какъвто си с растата и пиърсинга![]()
Пич,не се променяй заради тази глупава жена,щом приятелката ти те обича такъв,ще трябва майка и да го проумее.Вжидам,че си супер свестен,проблемът е изцяло в майката.
Не се променяй!!! остави момичето да поговори с майка си![]()
Пич слушай ся (по скоро чети де) Скоро и аз пускам раста..ама заради некфа си майка на едно гадже да си махаш растата и там флеша..за къв х*й ми кажи..ти ходиш с гаджето ти не с майка й нали? И аз съм така като тебе...само пуша де (цигари) алкохол отдавна съм спрял,дрога хич не съм пипал а по дискотеки забрави да ме вкараш..Та ти казвам..щом гаджето ти те харесва с растата и флеша стой си с тях..че майка й пищи че си един къв си нейн проблем
Айде мир братко
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Стой си с растата и с флешовете, пък тя да се оправя
+1 Майката не гаджето![]()
BobMarleyForever
ами аз по същия начин като теб преди години се чудех да се променя ли или не бях свикнала да ходя по един начин и после една промяна изведнъж ми доиде като гръм но се оказа много по добре.Незнам наи добре маи би било приятелката ти да поговори с маика си и ако тя не е толкова разбран човек че да разбере най-добре не се променяи на пълно а съвсем малко ако ме разбираш промени само няколко неща в теб![]()
Не се променяйда не ти пука кой какво ще казва още повече че възрастните имат старомодни схващания ... пък и майка и внимава за дъщеря си предпазва и може би все ще ти намира кусури
![]()
щом си готов да го направиш явно наистина много държиш на приятелката си..но това си е твой избор..приятелката ти те харесва така ..ти се харесваш така.. наистина най-добре говори с приятелката си.. ама и споредд мен не си струва да са променяш до такава степен само ,зарадии майка и..![]()
Rastafari Jah! Haile Selassie IПървоначално написано от buffalo88
![]()
BobMarleyForever
моето мнение е да си бъдеш себе сищом момичето е с тебе .. кво ти дреме какво мисли майка й
![]()
Все пак ти ня ходиш с майка й,а със самата нея....важното е тя да те харесва и обича....![]()
Аз мисля, че момичето вече е говорило с майка си много пъти без резултат (крайно консервативни родители), но не трябва да се променяш. Щом тя е от друг град и зависи от майка си за да е с теб значи трябва просто да спре да зависи от майка си - ти ходи при нея[/b]
Beware Big H
Да, да тука 1/2 писали "не се променяй" и кат не се промени к'во, след 2 седмици ще има тема "тя скъса с мен щото майка и не ме харесва" ...
Ако държиш на момичето, а връзката и зависи от майка и - ще се промениш няма къде да ходиш![]()
So free
Не се променяй, все пак не можеш да се променяш според всеки...бъди себе си![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
В крайна сметка ходиш с момичето,а не с майка й...няма да се променяш заради никой.Майка й да върви на майната си
Остани такъв, какъвто си .. малко останаха истинските хора със собствен стил ...А съм съгласна, че момичето просто трябва да говори с майка си ..И ако е разбрана жена ( не като мойта например
) ще те види през очите на приятелката ти и ще те хареса
![]()
Просто поколенията са толкова различни, че тя не може да те възприеме ... Но има времеУспеххх
![]()
Явно майката на приятелката ти е с по-консервативни разбирания за света...Незнам...моите родители са доста съвременни,но ако си хвана приятел с подобна външност,може би...биха били малко объркани...Факта,че си готов на промяна във външния си вид заради приятелката си,много ме радвавъпреки,че не съм на мнение,че трябва да се променяш заради консервативните мнения на майка и!
Eдва ли ще те хареса дори да бъдеш с костюм..нали знаеш първото впечатление![]()