.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    Да,бе,да си махнеш растите заради неква майка..пфф
    И кво като не те харесва?

Половината тук са казали "Ходиш с дъщерята,не с майката,кво ти пука тя кво си мисли.Не се променяй". Хъх,тва са глупости.
    Виждам,че си много добро момче(или поне по мненията ти до тва заключение стигам) и че много държиш на приятелката си. Почти 7 месеца сте заедно и щом я обичаш и си готов да направиш тази жертва,според мен я направи.Не знам за повечето тук,но аз например,ако родителите на гаджето ми не ме харесват и одобряват ...бих се чувствала някак си нежелана... то и такава ще съм,де. Както баща ми обича да казва "За да има мир и разбирателсво в едно семейство,трябва всеки да прави по някоя жертва за другите" . А един вид,ти си от семейството-все пак ходиш с дъщеря им.А дори и да не е това,същата "мисъл" пак е в сила,защото щом родителите и не те харесват,те ще искат дъщеря им да те остави,а ако тя те обича няма да иска.И оттам започват кавгите и неприятностите,които ще се отразят и на вашата връзка някак си.Разбираш ли какво имам впредвид?Нядавам се да.
    Да кажем,че отрежеш косата си сега.Когато майката те види без растата,има голяма вероятност да види какъв човек си всъщност.А и самото и махане предполагам,че ще я доведе на мисълта колко много обичаш малката и дъщеричка и как си готов на всичко до нея,което повярвай ми си е голям плюс.А,чакай малко-ти нали това целиш?
    Преди 1-2 мнения някой беше казал "Първото мнение... " .Абе с достатъчно упоритост и контакти с отсрещната страна,първото мнение може да бъде заличено...
    А,забравих!!! Каквото и да решиш,първо поговори с приятелката си... Все пак...
    Надявам се да съм помогнала поне малко Хайде успех!
    ..с тайфата на тази пейка,заедно пътуваме вече за Jamaika......

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами пич, ако майка ми някога ме види с такъв като тебе, няма да ме погледне повече, кво да ти кажа, особено ако съм под 18г. ще ми забрани изобщо да се виждаме, колкото и да обичам момчето. Най-добре говори с майка и, дръж се мило и с малко повече упоритост може и да стигнете до примирие.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Скитосвам по улиците
    Момче не се променяй заради майка й...Майките винаги искат най-доброто за дъщерите си,но ще свикне с теб...Аз лично много харесвам момчета расти...Повечето са големи сладури
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Ne se promenai ! Badi takuv , kakuvto si ! Maika mi parvonachalno ne haresvashe priateliat mi , no sega go obojava . Imam okolo 3-4 priatelcheta s rasti , a otdelno dosta horica s fleshcheta , maika mi gi e vijdala i nito gi namira za stranni , gadni i taka natatuk . Dori kato hodeh na rabota, rabotodatelkata mi mnogo se kefeshe na rastafaraiskite chovecheta , koito idvaha da mi kazvat zdrasti ili da piinem edno barzo kafe . Samata az imam piercing i tattos, dori se zamisliam za varianta za rasti , no tei kato se zanimavam s teatur se zamisliam dosta seriozno , tei kato ne moga da izliaza na scena s rasti za sujalenie , dokato piercinga go maham .. ta kakto i da e , saveta mi e da badesh sebe si , shtom iskash rasti napravi si rasti , shtom iskash flesh napravi si flesh ! Maikata triabva da te prieme takuv, kakuvto si ! Priaten den !
    Всъщност какво бях аз до сега ? Разбирах ли значението на живота? Не разбирах, нищо не разбирах. Какво значех аз?....

Ами просто поговори с приятелката си и я помоли да говори с маика си,да те приеме такъв какъвто си!
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Цитирай Първоначално написано от igoinsane
    проблема е в нея не в теб не се променяй
    Проблема е,че обичам момичето повече от всичко и не искам да си проваля връзката заради няква коса и някъв тъп пиърс.
    Тогава знаеш какво да направиш,изглеждай нормално
    или търси момиче,което ще ти се кефи така

az pak oratnata izglezdam nqkva sladka normalna ina4e sam diva i 6tastliva . A za rastite mn kefat ne gi mahai ti ne hodi6 s maikata na momi4ety a s momi4ety i edvali 6te se jenite skoro tai4e ko ti puka za mneniety i ako momi4ety te oi4a nqma da sly6a maika i ko misli za pri4eskatati

Град
    София
    Скъпо момче.... от опит ти казвам,че рано или късно нещата ще започнат да стават по-зле. Майка й още повече ще натяква и ще си има скандали у тях заради косата ти и ухото. Приятелката ти няма да се чувства комфортно в една такава напрегната обстановка у тях, което неминуемо ще се отрази и на връзката ви.
    Толкова ли са важни тези расти? ...

Клишета от рода на " не ходиш с майката, а с момичето" изобщо не ги слушай. Пак ти казвам- много,ама много важно е да имаш одобрението на родителите й.
    Smile!?

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Ами виж брат варианта е да поговориш с майка и за да види добрия човек в теб и да разбере че не трябва да съди за книгата по кориците.
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Nqma da ti kazvam koolko se kefq na mom4eta s dreedoveee ii fle6ove (inlove) male jalko 4e ne sum na mqstoto na gadjeto ti 6tqx da nakram maika mi vednaaga da te zaobi4a
    Po temata- ne si zaslujava da se promenvq6 zaradi maikata na gadeto ti Kato ne te xaresva nein problem stiga samo da ne ti pre4i ne6to ...
    Dura bura ;]

ДА не ти пукааа! Да не би да излизаш с нея?!КАкво право има да ти казва какво да правиш и как да изглеждаш?! Живейте си живота заедно с гаджето ти и да не ти дреме! Повечето хора нямат точни преценки,като видят човек като тебе го мислят за някой дрогиран изрод и някакво едва ли не страшно диване Абе мисълта ми е-НЕ й обръщай внимание!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от puhi14
    Абе мисълта ми е-НЕ й обръщай внимание!
    Не може да не й обръща внимание
    Smile!?

мисля че момичето те обича такъв какъвто си, а нетакъв какъвто ще се направиш спрямо вкуса на майка й. да сигурно се влияе и от нейното мнение, но като дъщеря би могла да й каже, че това си ти и тя те обича такъв.
    (sun)

Ей, човече, 1во не излизаш с майка й, 2ро майка й май изобщо не те познава, 3то ти си си уникален по свой начин и си има причина твоето момиче да е твое... Майка й е комплексарка и не може да разбере.. Разбирам, че искаш да те хареса.... Но.. ако не те.. нейн проблем, по дяволите... Бъди себе си, не се променяй за нея, тя едва ли ше го одобри..

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Аз обаче също не приемам нормални хора да се правят на изроди защото за мене това са изродщини
    ние обикновенните така мислим
    вие, хората без смелостта да правите каквото искате със себе си, защото се страхувате да бъдете отхвърлени от обществото и смятате различното за изродия, мислите така
    +1

виж са майка й те мисли за наркоман защото повечето момчета на раста са такива, но ти и покажи че не си такъв Ако наистина се обичате никой нищо не може да ви каже независимо дали е майка и баба й и така нататъка
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Град
    In Your Dreams...
    Моят съвет е, да не се променяш заради майка й просто няма да има смисъл.. А и кфо?? Да не би са заради тфа да й забрани да излиза с теб?? Едва ли... Бе да не ти пука.. Успех !
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Супер фен Аватара на lyfche

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Значи имам сериозна връзка от 5 месеца.. скоро ще станат 6. Ужасно много си обичам приятелката.Сигурен съм,че и тя ме обича не по-малко.Проблемът е в майка й.Тя не харесва външността ми и по-точно дредовете(расти) който скоро ще си направя и флеша на ухото.Та според вас ако го сваля и се подстрижа дали има някакъв шанс да си промени мнението за мен?Не мога да разбера защо ме има за някъв изрод като аз нито пия, нито пуша,нито се дрогирам,нито ходя по дискотеки..нито нищо съвсем нормален съм..
    Ще се радвам на вашите мнения (:
    Не е приятно наистина,но ти не ходиш с майка й хаха а с нея. Да не ти пука.

мдам нали няма да се жениш за майка й??? \/

Проблема е,че обичам момичето повече от всичко и не искам да си проваля връзката заради няква коса и някъв тъп пиърс.
    Тогава режи косата....махай растата...ти сам каза ,че не искаш да загубиш момичето си заради няква коса и някъв пиърсинг....

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Тогава режи косата....махай растата...ти сам каза ,че не искаш да загубиш момичето си заради няква коса и някъв пиърсинг....
    +1

Ами проблема наистина не е в теб. И мама много е критикувала външността на гаджетата ми, но никога не си е налагала мнението и винаги се е съобразявала с факта, че човека до мен е именно човек до МЕН, а не до нея. Но ако си прецениш, че промяната си струва.. дано се осъзнае жената
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

аз не харесвам такъв тип хора и аз също няма да съм доволна ако дъщеря ми(която все още нямам ) има такова гадже ... просто не харесва твоя стил и това е
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

абе майка и хаха ти с майка и ли ще живееш или с нея ще го преживее майката ... аз лично не бих се променила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си