- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за кривите крачка
Тъпа си, ама на умиране.Първоначално написано от _showy_
Айде аз да те избъзикам за кривото ти мозъче?
А аз да те избъзикам за грозната ти муцуна?Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Дори и да съм виждала, не съм забелязала. Едва ли е от голямо значение..
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Муцуна се оправя, ама липса на акъл-невър.Първоначално написано от _showy_
![]()
Така е.Първоначално написано от Hit 2 fit.
Тук си напълно право...
Радвам се, че си на моето мнение, че си тъпа, безмозъчна крава.![]()
Ще ти се да съм такава.Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Але, попринцип не желая лошо на хората.![]()
То ааааадски умен требе си, за да напишеш "незнам", за да се "избъзикаш" с някого за кривите му крака, за да кажеш, че ние, простите селяци, тоест провинциалисти, нямаме право да стъпваме в така далечната и лелеяна София, нали?![]()
![]()
Ох.. Ужас. До къде съм стигнала, за да общувам със същество като теб, било то виртуално....![]()
Разбирам факта, че си грозна, че си емо, че си криворазбрана, онеправдана и недооценена. Съжалявам за това, но това причина ли е да следиш грешките на другите и да изопачаваш думите им?
Емо?![]()
Това потвърждава тезата ми, че си умствено изостанала надута отрепка.![]()
А ти си сууупер умен, щом дори и ника и не написа правилно!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
И да, както вие можете да твърдите, че аз съм тъпа, така и аз мога да твърдя, че тя е такава.
Не ми вярвате? Погледнете мнението и на първа страница.![]()
бойе.. емото не желаело лошо на хората.. скрий се бе гущер
Няма да дочакате.Вие като си решавате проблемите по този начин..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dosta obarnahte temata ama ai .....
ina4e moje da pi6ete o6te po temata :P :P
....
Аз ще кажа (по темата), че мисля че тва за хората които яздят не е вярно. От личен опит го знам щот яздя сравнително често...А и за гимнастиката - имам приятелка гимнастичка която си оправи гръбначно изкривяване с тренировките
Иначе за кривите крачка- не са болка за умиране. Важно е какъв е човекът а не какви са краката му
...DrEaMeR...
Колкото и повърхностно да звучи... не понасям хора с къси или криви крака...Особено момичета. В повечето случаи са много злобни.
Мразя ги..мисля, че е много грозно да имаш криви крака.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Че имат криви кракаПървоначално написано от angel-91
П.П.Хит 2 фит. не била толкова тъпа
А showy е куха![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Нямам определено мнение за тях - нито положително, нито отрицателно. Но не мисля, че чак такава болка за умирачка, че някой има криви крачка (сигурно защото след наскоро най-сетне ми влезе в главата, че моите не са криви, но това е друг въпрос). Имам предвид, че физическо несъвършенство съществува при всеки, а да се връзваш за подобно нещо е просто комплексарско.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
А нали знаеш и ти къде можеш да си го завреш?Първоначално написано от мила костадинова
![]()
![]()
малко си мери приказките... и що пък да няма вечни неща..според мен това което написа Цвети е много вярно
![]()
![]()
![]()
Хора различни-всеки с недостатъците си,един с криви крака,друг с криви зъби,трети с друг проблем и така..никой в този свят не може да бъде идеален,но за жалост има много хора които се мислят за такива...
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Ха-ха-ха.Първоначално написано от Pliok0019
Това ме разсмя искрено.
![]()
хХАХаХахАХАх :Първоначално написано от _showy_
![]()
Я по-леко с плоските заключения...Първоначално написано от A_B_C
![]()
Смешни сте ми...![]()