- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпрос за хининовата вода
АА четах за хининовата вода много, но този въпрос си задавам и се чудя- коя хининова вода е по-добра??Четах, че има два вида-едната е като вода и не мирише, а другата е розова и мириши.Таа според вас коя е по-добра???
polzvala sam xininova voda predi vreme i nqmam spomen da sam polzvala takava koqto da miri6e i t.n. no sam polzvala razli4ni marki i ednata be6e v 4erveno 6i6e i mai ima6e roza na etiketa, a drygata si be6e v tamno 6i6e s bql etiket, taka 4e ne mislq 4e ima zna4enie. moje ediniq proizvoditel da e dobavil aromatizator, za da privle4e klientite, normalno, no tova ne bi imalo zna4enie dali e po-dobra. dori mislq 4e tazi bez mirizma e po-dobre zara6to nqma dobaveni vsi4ki tezi aromatizatori i tem podobni glyposti.
Значи аз ползвам хининова вода ама ... за да ти помогне трябва да имаш постоянство моята е на Milva със едно таралежче за 1,20 я взех .. понеже съм със кичури хининовата вода ми подхрани косата и растежа НО !! има едно НО !Хининовата вода кара косата да расте примерно най много 5 см и спира да расте започва си нормалния растеж а пък и да ти препоръчам нещо ако може ? НЕ хининова вода а шампоан Хинин пак на Милва струва 1 и 50 и косата ми порасна ацки !! за това аз лично предпочитам шампоан но може да попиташ във някоя аптека дали може да се използва хининова вода със шампоан хининде да знам та за шампоана мирише мн хубаво
за това може да се бъркаш че хининовата вода мирише на нещо
успех
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Аз съм използвала на Кокона и една,която мисля че беше на Адда-в кафява тубичка с помпичка.От първата бях много доволна,но от втората изобщо,въпреки че беше по-удобна.![]()
Която и да избереш не си купувай хининова вода,която е в бяла опаковка и мирише на спирт и няма съдържание-много лоши отзиви съм чела за нея.![]()
Аз преди години също използвах.Беше в бяло шишенце,със сини надписи,ако си спомням добре. И имаше някакъв мирис - не беше лош,но си беше безцветна.![]()
Хининовата вода на Кокона РУЛЗЗЗПървоначално написано от masal
Страхотна е!!!
![]()
![]()
и е между 0.90-1.20 лв.
Еднакви са сичките..само че са в различни опаковки ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Az puk si bqh vzela ot chisto lubopitstvo hininova voda na mishel-karlovkska firma.I oshte purviq put pri vtrivaneto-poneje pishe che po izbor moje da se izplakne,a moje i s neq da si sedish sled tova.I az predpo4etoh da ne si q izplakvam,che da ima po golqm efekt.I na sledvashtiq den mi be6e mazna ve4e.UjassI ve4e gledam kato si q sloj ai na sledva6tiq den da si izmiq kosata.Be ne vijdam golqm efekt
![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....