.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 302

Град
    София
    Катранено черно с ръкописен надпис Ballantines (оригинално така си беше направена)
    Don't tell me what I can or can't do !

Моята е на DIAMOND.Една такава сива със синьо.Вече 3-та година държи фронта и не смятам да я сменям(само може би да я изпера )А и сега тамън си пасва с новата ми униформа...пък и е удобна.Ако ще и 200 кила напъхай вътре,винаги ще ти е лекичко
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

hxah az imam 3 chantichki .. ednata bejawka mm oot tes sas dalgite drashki dr katy chowalche s kapachki mn si q hareswam ii 3-tata cherna mm s mn djobcheta damska sashtu mn udobna mn si gi hareswam ii mislq da ne si zimam dr ;]]
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

тетрадка ;]

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    ОО аз мойта много си я харесвах старата ама нямам снимка а на новата имам ама не съм много сигурна как да я кача в комента??
    Използвай сайт за качване на изображения.Например http://prikachi.com/ .
    уфф да бе верно хем го знам сайта мерси
    http://prikachi.com/files/321895G.jpg
    това е новата ама не знам до колко ще я използвам,защото ще си имам шкафче тази година
    п.с.реших първо да я прикача направо към коментара,но е много голяма и нещо не ме кефи...за тва-линк..

една тетрадка у джеба и те тава е леля.

Все още не можах да си харесам

Град
    Пловдив
    ам..аз имах чанти г/д за всяка дреха и за почти вс кецове ам имах 4ерна с черепи (ест ) , зелена (бях като пейо от " имаш поща" ) , дънкова ,която почти не носех , синичка и бежавка и за тази година още не съм си избрала :P

аз пък ходя с дамската си чантичка защото тетрадките ми са даскало под чиновете сме си ги оставили целият клас (до сега не са ни изчезвали)и така ако ми потрябва нещо си го взимам

poprincip e edna tetradka 4anta ne mi trea...pyk i mn 4esto ne hoda na daskaly po skoro v kafeto do daskaly igram belot ili svarka

аз Май на една дънкова ще я карам тая година
    My heart is broke but I have some glue

Тва е мойта новата:

Не, че съм голяма фенка на Джак, просто ме кефеше

Metro
    nai dobrata 4anta

az si nosq listove za vseki 4as po edno list4e poprincip imam 7 4asa vseki den i nosq 5 list4eta format A4 nito tetradki nito himikal(imam mn uslojlivi daskali i say4eni4ki )

x
    аь ус ефь пьтнсше

Ами аз ходя с мешка и ми е супер удобно
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Еми... една раница, от най-обикновените с 1 джоб отдолу... Ама десенът...
    http://img99.imageshack.us/img99/4847/img1111wx7.jpg

Ама вече ми е маса скучна и дотегнала, ще си шия една обикновена дънкова май? торба с ремък от чанта за противогаз
    що ве,супер яка е
    аз въобще не знам с кво ще съм ....

Град
    лИулИн rLz !! :D
    Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Еми... една раница, от най-обикновените с 1 джоб отдолу... Ама десенът...
    http://img99.imageshack.us/img99/4847/img1111wx7.jpg

Търся си нещо подобно обаче не знам къде ги има .. дееба .. !
    д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]

Моята е подобна като на SuZi ™,но по-големичка.Има някакво черепче и една малко жълта жабка в десния долен ъгъл.А на цвят е някакво никакво зелено.

Град
    Варна
    утре ще ходя да си купувам ама по принцип ми е широкия джоб с 1 тетрадка и химикал

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от [RoXy
    *]
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Еее...айде стига бе!30 Август сме,а вие вече и раници сте взели... Аз нищо не съм купувала...Но съм планувала раницата ми да е черна...Ще видим,каквото намеря...Вие всичко изкупихте ебаси...
    Мойта е от миналата година бтв ако искаш хубавка раница отиди в слс има ги супер яките мойта е от там 1 година преживя кфо ли не и още не е мръднала ии аз мн и се кефя и го казвам на всички,че в слс има мн яки и ако си търсите първо там
    Тва 'слс' въобще в София ли се намира?? ...Иначе и аз имам от миналата година 2,но едната събира малко учебници.Другата пък е трепач само,че дръжката й се скъса и 1-2 пъти трябваше да се шие...
    Абе искам да е по възможност черна,в никакъв случай розова .Да е или раница или чанта,която се носи през рамото(сещате се...) и да събира много,много учебници.

Голям фен Аватара на webmast3rche
    ОПААА ВЕЧЕ НЕ СЕ ВИЖДА

http://f5c.yahoofs.com/shopping/mcid..._____DlYromK7F <--------- ето я моята(по-голяма снимка не намерих . Пнякога ще ходя и с 1 тип торба
    =]=]=]

Голям фен Аватара на webmast3rche
    за да ти вида раницата трябваше да изтегля файла и да добавя .jpg най-накрая.. Колко удобно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си