- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Каква ви е чантата за училище
Катранено черно с ръкописен надпис Ballantines (оригинално така си беше направена)
Don't tell me what I can or can't do !
Моята е на DIAMOND.Една такава сива със синьо.Вече 3-та година държи фронта и не смятам да я сменям(само може би да я изпера)А и сега тамън си пасва с новата ми униформа...пък и е удобна.Ако ще и 200 кила напъхай вътре,винаги ще ти е лекичко
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
hxah az imam 3 chantichki .. ednata bejawka mm oot tes sas dalgite drashki dr katy chowalche s kapachki mn si q hareswam ii 3-tata cherna mm s mn djobcheta damska sashtu mn udobna mn si gi hareswam ii mislq da ne si zimam dr ;]]
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
тетрадка ;]
уфф да бе верно хем го знам сайтаПървоначално написано от plmn``
мерси
![]()
http://prikachi.com/files/321895G.jpg
това е новата ама не знам до колко ще я използвам,защото ще си имам шкафче тази година
п.с.реших първо да я прикача направо към коментара,но е много голяма и нещо не ме кефи...за тва-линк..![]()
една тетрадка у джеба и те тава е леля.
Все още не можах да си харесам![]()
ам..аз имах чанти г/д за всяка дреха и за почти вс кецовеам имах 4ерна с черепи (ест
) , зелена (бях като пейо от " имаш поща"
) , дънкова ,която почти не носех , синичка и бежавка
и за тази година още не съм си избрала :P
poprincip e edna tetradka 4anta ne mi trea...pyk i mn 4esto ne hoda na daskaly![]()
![]()
![]()
po skoro v kafeto do daskaly igram belot ili svarka
![]()
![]()
![]()
аз Май на една дънкова ще я карам тая година
My heart is broke but I have some glue
Тва е мойта новата:
Не, че съм голяма фенка на Джак, просто ме кефеше![]()
Metro
nai dobrata 4anta
az si nosq listove za vseki 4as po edno list4e poprincip imam 7 4asa vseki den i nosq 5 list4eta format A4 nito tetradki nito himikal(imam mn uslojlivi daskali i say4eni4ki)
![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
Ами аз ходя с мешка и ми е супер удобно![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
що ве,супер яка еПървоначално написано от Virus_
![]()
аз въобще не знам с кво ще съм ....
Първоначално написано от Virus_
Търся си нещо подобно обаче не знам къде ги има .. дееба .. !
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
Моята е подобна като на SuZi ™,но по-големичка.Има някакво черепче и една малко жълта жабка в десния долен ъгъл.А на цвят е някакво никакво зелено.![]()
![]()
![]()
утре ще ходя да си купувам ама по принцип ми е широкия джоб с 1 тетрадка и химикал![]()
Тва 'слс' въобще в София ли се намира??Първоначално написано от [RoXy
...Иначе и аз имам от миналата година 2,но едната събира малко учебници.Другата пък е трепач само,че дръжката й се скъса и 1-2 пъти трябваше да се шие...
Абе искам да е по възможност черна,в никакъв случай розова.Да е или раница или чанта,която се носи през рамото(сещате се...) и да събира много,много учебници.
http://f5c.yahoofs.com/shopping/mcid..._____DlYromK7F <--------- ето я моята(по-голяма снимка не намерих. Пнякога ще ходя и с 1 тип торба
=]=]=]