- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Каква ви е чантата за училище
Moqta e bqla na 4erni to4ki![]()
![]()
![]()
![]()
бяла торби4ка от книжарницата в мола пише сиела и други простотии
раница
caterpillar
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
torbi4k1...ama mi omrazna ednaata raka da mi e zaeta i 6te si tarsq nqkoq malka ranica za buklucite.ina4e sam si vzela 4anta..no izzleze 4e e golqma za 3tetradki i 1-2 y4ebnika i stava dosta precakva6to s taq torba.
tokiohotel-ска работаПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
епаа ена голяма на теранова...си увивам тетрадката като подарък![]()
или некъв изпаднал плик ако 1вия го няма
а ако тетрадката е малък формат може и в дамската чанта..
ма последния път беше станала на мазало и таа по изобразително щеше да ме изхъврли със се нея ..като я видя
![]()
![]()
.!.
Аз си ходя с чанта за през рамо ,, * удобна е и не тежи тъй като вътре са ми почти само гримовете и фото апарата![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Най-здравата торбичка.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Малка торбичка Адидас .. с 1 тетрадка и 1 химикал .. пъхам си ги .. с задния джоб обикновено
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
уу мислех си че дамската чанта ще е удобна /тази която ползвах в Бг.../ да бе .. та таи де купих си за гърба една и е достатъчно голяма да побере 3 дебели папки с 3 4 книжки вътре обяда ми несесера с химикалите разни неща от сорта на гланц пудра парфюм .. абе голяма е зелено-черна но върши работа ... не ми се занимава да я сниммам![]()
ето я мойта торба боквално![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
отпред има прикачи.ком /files/405443y.jpg (soryy за качеството и че е така ама немога да псотвам линкове)
Липсва Подпис...
Ми мойта е от магазина H2O - ЧЕРВЕНА![]()
I L0VE MY FRIENDS
Тъмно сива на някви сини раета or smth like that ;D
Моята е за едно рамо,на марката "Chicaloca".Тя е страхотна и аз много си я обичкам!!!![]()
![]()
![]()
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
Моята е за едно рамо,на марката "Chicaloca".Тя е страхотна и аз много си я обичкам!!!![]()
![]()
![]()
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
Моята си е тая от миналата година. Сърце не ми дава да я изхвърля, а тя има нужда от основен ремонт![]()
![]()
![]()
хаха моята е подобна на тази
http://borsa-it.com/promo_img/0362894001213093703.jpg
почти еднакви са (sun)
много и се кефя на тааазз напрао рулира :P
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Timberland rani4ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Impossible is a dare.
Що?Първоначално написано от NightGuardian
Ква е логиката?
Учим до 12ти клас,ти,ако учиш до 7ми-твой проблем.
Моята е кафява раница от Rip Curl-супер много ме кефи,та затова още не съм я съсипала...![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.