- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли български дрехи
Аз лично не,но майка ми има на Virginia![]()
И аз имам българско бельо.Имам и едни едноцветни тениски,спомням си че бяха в магазин"прлоизведено в България" или нещо такова.
Да,Дидо(Diddo)-мисля че беше габровска фирма
да имам доста блузки....но наи си оби4ам терли4ките на баба100% български
![]()
Да. Имам доста блузки и рокли, но за марка не се сещам в момента, а не ми се проверява.
[b][i]Je t'aime au-del
Да, ест.
Да, имам дрешки на български производители, но за марки и цени, нямам никаква идея.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
da i az imam mn bulgarski dreshki..marka i ceni..nz
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
+1Да, имам дрешки на български производители, но за марки и цени, нямам никаква идея.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
имам да...но марките...сещам се сега само за тези на "Zebra"
да ест и те са много готини!!!!!![]()
![]()
на вуйчо един приятел има фабрики за дрешки във Враца и правят страхотни неща. Имат магазини в доста градове - в София се казват Траки или Его, по черноморието и в Русе са Мизи - ако някой се интересува. Цените им са напълно достъпни за почти всички, а лятото има страшни намаления. Магазините пък са доста луксозни, все едно влизаш в марков магазин, поне по-големите де.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Брех, пълна съм, сигурно, с Български дрешки. Ама от де да им знам производителите...Единствените фирми, от които пазарувам и знам, че са български, са ДиКа, Capasca и Elizabeth.
Имам тоалети на Junona, Kensol, бельо и една много сладка розова рокля от тревненски фирми, кожена пола /естествена кожа/ пак родно производство, една супер сладка ефирна рокля от русенска фирма... Като се замисля доста български дрехи имам, но не помня с абсолютна точност имената на фирмите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам,но повечето ми дрехи не са произведени в Бъргария![]()
дам,аз има два потника и една блузка на ''Акропол''Първоначално написано от oth_fenka
Кико са казва марката,майка ми е дизайнера на тази марка дрехи![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
имам но нито знам на коя марка са нито колко лв бяха
Спортния ми екип е български, голяма част от бельото - също, а всъщност имам и български обувки. И накрая да се изфукам: една стабилна част от гардероба ми е бг дрехи - уникати, производство на мамка ми!![]()
![]()
![]()
![]()