- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли български дрехи
НАЛИ? МЕЙД ИН ЧАЙНА РЛЗ, БЕ, КОПЕЛЕ!Първоначално написано от besnicataa
![]()
Имам![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Хаха .. да определено .. Цяла България е облечена в тези потнициПървоначално написано от oth_fenka
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Emi imam..nai ve4e potnicite Akropol..imam vsqkakvi cvetove.. moje bi pone 25 potnika imam![]()
И аз имам от тези потнициИначе наскоро си взех на Юнона.....едно костюмче
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Дам, и аз имам от потниците на "Акропол", както и дрехи на "Юнона"... за друго не мога да се сетя.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
имам дънки на Енита, разни пуловерчета и блузки на български фирми.
разбира се и много бельо и чорапи.
предпочитам българските дрехи и не смятам, че са боклуци.
Огромен процент от дрехите ми са български. Обувките ми също гледам да са български. Нямам оплаквания от тях. Даже ги предпочитам. Из града обикновено има на русенски фирми или на местни производители. Цени-народни, качество-много високо!
Напротив! Българските дрехи са много по - добри от някой други... Каква е тая омраза към всичко българско, бе...Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
По темата - да, имам български дрехи и не се оплаквам...
еlsy![]()
Точно това имах впредвид.![]()
![]()
Просто бесницата ми е мръднала от одавна още.![]()
Само при български дрехи мога да съм на 100% сигурна че са маркови /то няма как иначе/Всички други чужди марки /Benetton, Nike, Armani и т.н./ и цял ден да ме убеждават пак няма да ме навият че в България са наистина маркови
От лични наблюдения го твърдя
![]()
аа да и на 4me имам
Мойте почти всичките са на 4миПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
еlsy![]()
Само от DiKa
Имам бг дрехи и са много качествени даже![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Имам един най-обикновен бял потник на "Акропол", също така и на "Юнона" имам блузки.![]()
Сако на Венета Василева, официален панталон на някаква българска марка и част от обувките ми са български...и някакви тениски имам 100%...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
имам 2-3 потника на ''акропол'' и 1 тяхна блузка, мн ме кефят за под някой суит4ър, защото са едноцветни и си отиват с вси4ко![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми тази годин асъвсем случайно си взех едни къси панталони български и една пола българска.Полата беше 23 лева но и одрезах етикета и не се сещам марката, но панталона беше мн ефтин-13 лева на марка НИВО .
Имам два потника на Акропол, много дрехи от Юнона, Барка и Еххо, за друго не се сещам![]()
Имам.Не знам каква марка са,но цените им не са ниски..![]()
hi4 ne gledam markiii ;D ne me ebe kfo e vajnoto e da mi haresvaa![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.