- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли български дрехи
ами аз май само бельо... :P
а пък дрехи..неее...
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
О, да имам - потници на Акропол, блузи на Dany, 4me и български чорапиЦени между 5 и 15 лв.
Сега да, но това, което аз имам от там е до 15 лвПървоначално написано от indecent
![]()
Има ли някой от Русе, който може да ми каже къде точно има магазин "Акропол" в града?
Първоначално написано от krem4et0
To infinity and beyond.
Имам три потника на "Акропол" и смятам да ги дам някъде, защото се свиха на първото пране.![]()
Да,имам една блуза на Енита-60 лв
![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Имам много ясно.Например палтото ми е на Юнона, споменахте Акропол и се сетих, че имам техен потник... и много други.
На Акропол имам 2 ОБИКНОВЕНИ потника, единя е светло син, другия - лилав.
Тези неща ми допаднаха от сайта.Ама ги извадих така, без линкове, че ще припаднете от музиката, която са сложили за бек.![]()
![]()
имам,що не.
не се сещам в момента за нещо определено,освен Акропол-имам 4-5 едноцветни потника и една лилава блуза.
цената да е м/у 5 и 10 лева.
Имам български дрехи.
Акрополът е ясен
Мисля, че имах и някакъв черен панталон на Валентина Йорданова.
И от един тукашен бутик си бях взела едно костюмче.
И други съм имала, но не си спомням вече...
А от бельото Христи съм просто очарована. Само такова си купувам.
Имам потник на "Бокал", блузки и тениски на "Кико&Ес" имам и на "4me", но незнам дали е българска фирма.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Бих желала да си купя български дрехи,но за съжаление са рядкост на пазара,а ако има няма да са някакви готини,защото всичко хубаво се шие за износ.....а пазарът е препълнен с дрехи от Китай и Турция,което е доста жалко....
Първоначално написано от bloodyF
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Би трябвало да имам. Не оценявам дрехите си като български, италиански (примерно), скъпи, евтини и т.н.
Stay up all night with the stars *
само аз ли нямам (май)не че имам против българското,ама не съм попадала или ако има както каза някой преди мен,няма да са ми по вкуса
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Имам,но незнам марки.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз имам на Акропол един потник, но като го изпрах, се отпусна.Първоначално написано от bloodyF
Не прочетох цялата тема и може и някой да е споменал Какаду - ат имам техни дрехи. Много са хубави, качествени, и освен това моделите са много разчупени и интересни. В един магазин тук, където живея, зарждат дрехи Какаду и като погледна закачалките, веднага се забелязва кои дрехи са техни и кои не са.
Имам, даМарки не мога да кажа, а и не са толкова маркови..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ami imam razni drehi na nqkakva marka "Brigada"
ii edna fr mi kaza, che sa b1lgarski
noo p1k ne s1m sig, shtoto s1m si gi kupuwala ot Hot Spot ii ne mi se vqrva mn da sa b1lg ..