- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- магазин pimkie?
da verno kade e magazina... mai prospusna nai vajnata 4ast ot posta si.. no pone vse pak ma nadejda da go namerim..Първоначално написано от girl91
![]()
В Стара Загора е този магазин, но последно като ходих нямаше хубави дрехи, на Pimkie през лятото зареждаха много дрехи, ама може вече да са спрели. И не винаги има на тази марка... зависи от зареждането.Първоначално написано от jim_beam
Виждала съм само в Милано,но едно момиче беше пратило запитване и и отговориха,че смятали да се разрастват,но засега плановете им не включвали БългарияИначе е невероятна марка наистина Кики
![]()
___to Be Continued___
Като бяхме в Испания миналия месец за първи път го видях. Като влязох седях там 1 часАма какво да правиш... шопинг мания!
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
А в Стара Загора къде се намира магазинътПървоначално написано от girl91
?
Доколкото разбирам в Бг няма магазин,само аутлети,така ли???Дрешките иначе са хубави,ама са прекалено изчистени за моя кичозен вкус![]()
oo Liar повярвай ми има и доста кичозни тфа е любимия ми магазииииин и трудно живея с мисълта,че го няма в Българиянякой знае ли дали скоро ще го пускат тука
![]()
Обожавам го.
Вече повече половината ми гардероб ми е с дрехи от този магазин. Дори вече си имам карта Pimkie
Странното е, че от всички магазини само в този си намирам нещо. Обожавам и нещата на Bershka, но там L дрехите ми са малки, докато в Pimkie спокойно си нося М, отговарят си на номерата. И правят страшни намаленияяя...![]()
Колко те разбирам, и аз бях като тебПървоначално написано от tItEufFf
![]()
![]()
Иначе Пимки не е лошо, но предпочитах от Еtam, H&M и Zara
що бе,французите са пичовеПървоначално написано от tItEufFf
![]()
аз съм влюбена в това
http://www.pimkie.com/upload_pmk/product/41943865m.jpg
и ше си го поръчам![]()
доста добри неща има,но има и големи парцали.![]()
аа, много ми харесваПървоначално написано от guinessgirl
![]()
В София няма такъв магазин.И аз много искам да отворят,защото предимно от там си купувам дрехи.Много са хубави.
Знам го този магазин но в България го няма!
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
на същото мнение съм !обожавам този магазин и при мен също пове4е от половината ми гардероб е пълен с тази маркаПървоначално написано от tItEufFf
като се прибрах лятото в бг първият магазин коийто тръгнах да търся беше той,но за съжаление хората дори не бяха 4ували за него! ако някой от варна открие магазина да казва
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Мисля че няма,но има техни дрешки,предимно дънки,в един магазин в подлеза на НДК.![]()
Магазина е много готин, купувала съм си неща от него във Франция.
Абе да ви кажа както всяка година в София ни докарват нови магазини, нищо чудно след някой друга година да има и пимки.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Като ходя до Германия си купувам доста неща от там евтини са, но не са нищо особенно. Има един друг магазин "Promod" http://www.promod.com/
Не съм сигурна дали го има в България и не съм се и интересувала, но за да не отварям нова тема може ли някой да ми каже.![]()
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Има Promod на бул. Витоша,съвсем в началото,от страната на Св. Неделя.![]()
аз имам две блузки от пимки![]()
http://www.pimkie.fr/imprimes-manche...me/p48216.html - толкова е сладкаа![]()
Къде в България има магазин на Пимки?
писали сте София, Пловдив, Стара Загора, а някой друг град![]()
и може ли да си поръчам нещо от сайта?![]()
Има и в Сердика център.Първоначално написано от Coke
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от DJ_Mrav4o