- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата сега?!?!
Като обикалях по магазините преди няколко дни видях,че по-голямата част от дрехите в новите колекции са в лилаво.Също имаше и черно,сиво,сребристо,но акцентът беше в/у лилавото.![]()
За ръкавиците няма определена дължина.Първоначално написано от Liglichkb
Модерни са с дължина както до китката така и до лакътя ;]
Ами,лигличкб,квото има по магазините-тва е.
Като си прелиствам Cosmopolitan,сега и гледам каква е модата...направо...![]()
Не ми харесва хич....Доста кичозно ми изглежда...Абе нямам думи....
![]()
![]()
Скоро обикалях по магазините и наистина пове4ето дрехи за есен/зима 08 са в шотландско каре или имат декорация с каретоПървоначално написано от Jamaica
) А също и късите еле4ета ще са на мода
![]()
~Remember,remember...25th of November~
падам си по такива нещаПървоначално написано от indecent
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Тази есен жълтото няма ли да е на мода?Защото днес обикалях по магазините и видях че почти всичко за есента е в жълто ,зелено ,лилаво и сиво.
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Модата сега(в България) е следната:грозни лъскави и спарващи материи в неприятни цветове,които са общо 4,панталони тип цигара,тъпи еднакви прически,изтощени и изгорени от пресата коси,смотани очила,които са големи за главите на притежателите си,безпочвено самочувствие и малък, гладък мозък.В общи линии е това,а аз съм абсолютно демоде и се радвам,че е така![]()
Панталоните тип цигара са страхотни...
Иначе блузи в ярки цветове с пайети и надписи...т'ва виждам навсякъде.
i na men mnogo mi haresvat tozi tip pantalonkiПървоначално написано от бръм
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
e vseki s vkusa si,az gi haresvam,no puk stava banalno povecheto vse s takiva pantaloniПървоначално написано от velma
![]()
Ми доколкото разбрах ще са модерни същите цветове,които бяха модерни и лятото,но в по-тъмните им нюанси.Както вече сте казали и аз така разбрах за ирландското каре...Също както пишеше в един сайт "коланат над всичко"-сака с колан най-вече.Няма да се налада да изхварляме летните си сандали (тези които бяха хита на лятото "с пръстче" както аз ги наричам) а ще можем да ги носим и есента и някакви луди цветни чорапки...![]()
Любов и вечност не се римуват...
Къде го видя тва жълтоПървоначално написано от happy!!!
![]()
абе аз съм тотален моден инвалид, ма тея цигара са само за момичета с хубаво тяло - я съм виждал и яко дебели гъзове в такива дънки - ми много е грозно!
аз имам по-малък гъз и че ми отиват повече такива отколкото на 75% от мацките носещи ги![]()
иначе аз в моя защита ще кажа ;на хубав човек всичко му седи хубаво (нескромно визирам себе си)
Ми в магазините повечето дрехи са в тези цветове ,които бяха модерни лятото.И жълтото все още го има ,не е на изчезване.Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Много ми харесват панталоните тип цигара....но определено това зелено и жълто ме отврати вече. Цветовете са си хубави... докато не се юрне всичко да ги носи....(бляк)
Първоначално написано от ™G-Baby™
То не бяха емота, чалгари, фешъни, метъли, пънкари... Писна ми от всичко. Не ми пука кой какъв е, аз няма да следвам тия тъпи моди вече! И какво като е модерно жълтото и зеленото, аз няма да ходя като пиле или като глухарче, понеже на някой му е хрумнало да се издокара като Голямото пиле от Улица Сезам!![]()
evalaПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
Първоначално написано от ™G-Baby™
Извинявам се за тъпия въпрос, но кои панталони са "тип цигара"?
Не съм видяла някой панталон да пуши досега...
Не съм модна маниачка но ще съчетавам сивото,кафявото и черното с цветовете в които комбинации ги харесвам
-черно с тъмно зелено...когато не съм в настроение
-кафяво с розово...когато дойде есента и любовта![]()
![]()
-сиво с .... синьо електрик..яко е както и сиво с черно също е удобна комбинация![]()
а м/у другото толкова съм щастлива че искам да ви кажа на всички че ви обичааааааам![]()
in defense of our dreams...
tip cigara sa tezi kadeto sa tqsni ot gore do dolu ili o6te se nari4at tip klinПървоначално написано от Бонбонената фея
![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.