- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модата сега?!?!
бе незнам кво е модерно, ма аз съм на розова вълна... и такива ще са ми дрехите... нито синьо, нито лилаво ми харесва и май и тоя сезон няма да съм модерна![]()
Модата преди, сега, след време - винаги ще си е личния ми избор, защото е тъпо да се обличаш според това как казал някой си... а и още повече като преди няколко месеца бяха актуални зеленото и жълтото всичките бяха се юрнали с такива и беше адски тъпо навсякъде да виждаш еднакво облечени момиченца....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
То за тва се казва ТИП.Първоначално написано от Бонбонената фея
da tui be6e minalata godina ne taqqqПървоначално написано от slun4ice
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Може още магазините да не са заредили с нова стока, да вадят това, което не са продали от миналата година.Първоначално написано от kuklichka_bg
Все още не съм разгледала тук какво има по магазините, но някой беше казал, че може би ще е модерно черно, сиво и каре. Аз си взех нещо междо туника и рокля, в сиво-черно каре с бяла риза, без да знам, че това ще е модерно. Избягвам да купувам неща, които само в даден сезон са модерни, и ако ги нося другата година ще е смешно и демоде.
ей ТАКОВА тъмно лилаво обожавааам![]()
predi 3/4 dni izlizax po magazinite da si t1rsq 4eren pantalon tip cigara(ne za6toto sa moderni,a za6toto mi sedqt nai dobre)i vsi4ki prodava4ki me ybejdavaxa da si kopyvam pantalon tip 4arlston ili prav za6toto tova 6tqlo da b1de ne moda taq esen i zimavsi4ki adski mnogo me iznervixa!
nqma da si kypq tova koeto mi xaresva i koeto na men mi sedi dobre,a tova koeto bilo moderno
qvno pove4eto(da ne kaja vsi4ki)sa se pob1rkali s taq moda...
- прави дънки...хубави са и са удобни
- нищо притенциозно-сива/черна/кафява тениска с щампа по ваш избор
Важното в модата е макар да си запознат с тенденцийте да не се придържаш стриктно към тях иначе ставаш банален...можеш да избереш само една част от облеклото като тениската или обуфките ти да са...по модата и пак ще изглеждаш супер..![]()
in defense of our dreams...
i az taka znamПървоначално написано от cLaDyRcHe
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™