.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Град
    Plovdiv
    бе незнам кво е модерно, ма аз съм на розова вълна... и такива ще са ми дрехите... нито синьо, нито лилаво ми харесва и май и тоя сезон няма да съм модерна

Град
    Там, където е сърцето...
    Модата преди, сега, след време - винаги ще си е личния ми избор, защото е тъпо да се обличаш според това как казал някой си... а и още повече като преди няколко месеца бяха актуални зеленото и жълтото всичките бяха се юрнали с такива и беше адски тъпо навсякъде да виждаш еднакво облечени момиченца....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Бонбонената фея
    Извинявам се за тъпия въпрос, но кои панталони са "тип цигара"?
    Не съм видяла някой панталон да пуши досега...
    То за тва се казва ТИП.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Модерния цвят е лилаво. Във всички магазини тука само лилави дрехи и аксесоари продават
    da tui be6e minalata godina ne taqqq
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Модерния цвят е лилаво. Във всички магазини тука само лилави дрехи и аксесоари продават
    da tui be6e minalata godina ne taqqq
    Може още магазините да не са заредили с нова стока, да вадят това, което не са продали от миналата година.
    Все още не съм разгледала тук какво има по магазините, но някой беше казал, че може би ще е модерно черно, сиво и каре. Аз си взех нещо междо туника и рокля, в сиво-черно каре с бяла риза, без да знам, че това ще е модерно. Избягвам да купувам неща, които само в даден сезон са модерни, и ако ги нося другата година ще е смешно и демоде.

ей ТАКОВА тъмно лилаво обожавааам

Град
    Варна
    predi 3/4 dni izlizax po magazinite da si t1rsq 4eren pantalon tip cigara(ne za6toto sa moderni,a za6toto mi sedqt nai dobre)i vsi4ki prodava4ki me ybejdavaxa da si kopyvam pantalon tip 4arlston ili prav za6toto tova 6tqlo da b1de ne moda taq esen i zima vsi4ki adski mnogo me iznervixa! nqma da si kypq tova koeto mi xaresva i koeto na men mi sedi dobre,a tova koeto bilo moderno qvno pove4eto(da ne kaja vsi4ki)sa se pob1rkali s taq moda...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    - прави дънки...хубави са и са удобни
    - нищо притенциозно-сива/черна/кафява тениска с щампа по ваш избор

Важното в модата е макар да си запознат с тенденцийте да не се придържаш стриктно към тях иначе ставаш банален...можеш да избереш само една част от облеклото като тениската или обуфките ти да са...по модата и пак ще изглеждаш супер..
    in defense of our dreams...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от cLaDyRcHe
    predi 3/4 dni izlizax po magazinite da si t1rsq 4eren pantalon tip cigara(ne za6toto sa moderni,a za6toto mi sedqt nai dobre)i vsi4ki prodava4ki me ybejdavaxa da si kopyvam pantalon tip 4arlston ili prav za6toto tova 6tqlo da b1de ne moda taq esen i zima vsi4ki adski mnogo me iznervixa! nqma da si kypq tova koeto mi xaresva i koeto na men mi sedi dobre,a tova koeto bilo moderno qvno pove4eto(da ne kaja vsi4ki)sa se pob1rkali s taq moda...
    i az taka znam
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми