.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Права коса?

Искам да попитам някои знае ли метод за изправяне на коса подобен на накъдрянето с къдрин?Смисъл с препарат се изправя косата при фризьор и остава права за няколко месеца някои изправял ли си е така косата или чувал ли е за тази процедура и колко струва :P
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Чувала съм за това изправяне с къдрин, но до колко е вярно и идея си нямам Говори с фризьора/ката си
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Има начин за трайно изправяне на косата аз дори ще си правя,за целта трябва да говориш с фризьор

мерси много ако знате и какви цени върви горе-доло да ми кажете ще съм благодарна :P
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Град
    в мечтите ти
    Не знам за изправяне какви са цените, но къдрене с къдрин ми излезе 36лв.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Не знам за изправяне какви са цените, но къдрене с къдрин ми излезе 36лв.
    Там някъде е .Немога да ти кажа много точна цена , защото цените са различни... Върви и питай!
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

ТРАЙНОТО ИЗПРАВЯНЕ Е СКЪПО ПИТАХ В СОФИЯ 500 ЛЕВА НО МОЖЕ И ДА НАМЕРИШ ЗА 300 ..КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ХОДИ ДА ПИТА

кви 500 лева,ма,ти нормална ли си??
    от 50 до 100 е едно трайно ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си