- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Скарване с приятелка и тя настройва другите и....
Един път се скарах с приятелка и тя настрои всички срещу мен!Беше от училище и ми останаха само 5 приятелки но все пак е нещо!И по въпроса искам да разбера единствена ли съм!![]()
![]()
Ако не съм моля пишете,защото ако някой го е почувствал е ужасно!
НиКоГа Не Се ЦеЛуВаЙ ПрЕд ВхОдНаТа ВрАтА, ЗаЩоТо ЛюБовТа е СляПа,а СъсЕдИтЕ Не Са!!!
офф много ясно, че не си единствена, на всички се е случвали
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Мои "приятелки" са се опитвали да настроят другите против мен и без нищо, но никога не са ууспявали... Просто трябва да я разобличиш тая, че дрънка глупости... Говори с хората , на които тя е говорила и им кажи истината, накрая ти ще се смееш последна![]()
В МомЕнТи кАтО тОзИ рАзБирАш КоИ сА ИстИнскИтЕ тИ ПриЯтелИ...На мЕн сЪщО ми сЕ Е СлучВалО МнОгОкРатнО-НякОи От МоИтЕ "пРиЯтелКи" Са ФурнАдЖиЙсКи ЛопАтИ...
и тО КогАто имамЕ ТакъВ тиП сКарвАне е зА нЕщО тъпО-или зА някОе моМче,илИ НякОя е сВалила РейТа нА ДругАтА-ТакИвА РаботИ...
След кОеТо Се съБирАме пОоТделнО с Др пОзНатИ,кОиТо СтавАт "приЯтелкИ" , РазДелЯмЕ на "лагЕри" и Се ГледаМе нА КривО...И ИдВа рД нА нЯкОй пРиЯтеЛ,кЪдеТо Вс Сме пОкАненИ и тАм сЕ сДобРяВаме..
БолНи МозЪци
![]()
![]()
и на мен ми се случи почти същото...скарах се с 'приятелка' и тя настрои др срещу мен......еми след време всички се усазнаха и сега всичко е о.к.
..не се тревожи и при теб всичко ще се оправи
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
момичета,многто ви благодаря!Надявам се да се оправи!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НиКоГа Не Се ЦеЛуВаЙ ПрЕд ВхОдНаТа ВрАтА, ЗаЩоТо ЛюБовТа е СляПа,а СъсЕдИтЕ Не Са!!!
Говориш така, сякаш пет приятелки са малко..
Пет приятелки, особено ако са истински, са страшно много!
Но в твой случай имам чувството, че става въпрос за познати..
Иначе да не ти пука!
suglasna sumПървоначално написано от Thoughtless
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
...5 приятели ...аз тогава и 1 нямах![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
НЕ СИ ЕДИНСТВЕНА!
Но просто не желая да коментирам!![]()
хмм съгласна съм!Първоначално написано от Thoughtless
xm ne ne si edinstvena na men mi se e sy4valo mn puti "priqteli" da postupqt taka!I znae6 li ti ne si vinovna prosto na nqkoi hora vuzpitanieto ne im stiga da ti kajat vsi4ko v liceto i sa syper podli i licemerni...I edin suvet ot men,sled vreme kato ti se izvinqt ima kaij da se opravqt!![]()
BULGARIA NAD VSI4KO[!]
...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!
...
ейй яя стига тогава ги настоиха и петте и една не ми остана но това се случи преди
И на мен ми се е случвало когато се скарам с приятелка тя да настрой всички други срещу мен затова знам какво е ,но тази караница не продължава дълго между нас!![]()
mm i na men se sluchi.....ama az qdoh boi v dskl.. shtoto sam bila govorila neshta koito vs tq e kazala ama nmznch nqkolko choveka ostanaha s men......po tochno okolo 10-tina
nqko iot tqh ne poznavah dobre no v posledstvie se opoznahme sega imam 3 priqtelki + maika mi:P
i vs drugo sa mi poznati... spored men vs idva ot kompaniqta........v koqto se subira ili tfoqta pruqtelka ili i dvete......ako nqkoi ne te haresva i i go kaje.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pojelavam ti da intriesh nosa...... a horata koito sa sreshty teb......rano ili ksuno she osuznaqt che sa sgreshili....... no shte e kysno....
![]()
![]()
![]()
![]()
,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,
аз съм в такава ситуазция в момента и не ми пукада си гледат работата не са само те!
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
тва е смешно
ако някой може да се настрой по тоя начин,то още по-добре за мене,че няма да общувам с такъв човек
+1 за всичко...скарах се с една "приятелка" за някаква глупост по-миналата година и тя се опита дА настрои всички срещу мен, но хората бързо се осъзнаха и това лято си го връщат...Не желая да коментирам ревливи сцени, обиди и сдобрявания...важното е всички да се осъзнаят бързоПървоначално написано от lisi4ety
П.П. 5 приятелки![]()
![]()
, та мен тогава 1 момче и 1 момиче само ме подкрепяха
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
на мен ми се е случвало... с тогавашната ми "най добра приятелка'' Ама успя да настрои само едно момиче срещу мен, де... повече не можа...за щастие. На теб-да не ти пука.Поне тия 5, които са останали с теб, са се доказали като хора, на които може да се разчита.
Ооо колко познатоИ в мойто обкръжение има една такава сдухла,но вече свикнах да не и се връзвам :P Съветвам те да процедираш с най-добрата стратегия-безразличие
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
na egoisti4nata ku4ka i kaji da si glea rabotata ne si edinsvtena i ai stiga ste sekarali ne sme 5 klas![]()
![]()
Как ги обичам таакива...
тегли й една и не се занимавай повече
Mila ti ne si edinstvena![]()
![]()
![]()
I na men mi se slychi predi nqkolko meseca i vsicki me mrazeha,no slava bogy sega se sdobrih s priqtelkata si,obache nz dali drygite me mrazqt ili m ise surdqt
![]()
Mila po dobre ne se natujavai,zashtoto sichko v kraina smetka stava 0k! Taka 4e nqma nyjda ot krokodilski sulzi,v kraina smetka ... -> OK OK OK <-
A puk ako ne stane OK,gi ebi v guza taq mursha :P![]()
![]()
![]()
Спокойно мацко точно толкоз приятели имам и аз у класа другата част ме ненавиджа но това е живота кофти е и понякога се чуствам Most Hated но това че 10-15 човека те мразят незначи че цяла българия те мрази спокойно и нее*авай идиотите/китеПървоначално написано от KyKJla^fyKJla
а и btw 5 приятеля ама приятели който знам че ше са винаги за мен и с мен !!! а не некви дет някой кат им каже нещо и ше ме заеат.. пък и неможе да кажеш на някой който му знаеш името "приятел" такива се казват познати а приятел е вече човек който ще направи всичко за теб !
Първоначално написано от Drogiranata_