.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

По-голям апетит?

Абе, хора, само на мен ли апетитът ми става по-голям, когато е студено (смисъл есен, зима) или и на вас ви се случва? Френдките ми в даскало също се оплакват..Някви идеи? Възможно ли е през есента и зимата апетитът на човек да става по-голям или аз просто си въобразявам?

Голям фен
    da prez zimata apetata narastva pri vsi4ki. pri mene troino pove4e ot kolkoto prez lqtoto
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Град
    XaCkoBo
    ммм да определено през зимата си хапваме доста неща и то много тежки, което не е добре де трупаме излишни килограми няма такова движение и за това се пълнее още повече.Не си въобразяваш при много хора е така :P
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Град
    XaCkoBo
    ммм да определено през зимата си хапваме доста неща и то много тежки, което не е добре де трупаме излишни килограми няма такова движение и за това се пълнее още повече.Не си въобразяваш при много хора е така :P
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    значи не съм само аз... тъпча се като луда
    (#) ...thats a cookie...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Мисля, че е очевидно. Колко хора се оплакват от липса на апетит заради жегите през лятото. Аз апетит си имам целогодишно,но това е понеже до някаква степен не чувствам горещините колкото другите нормалните хора

Нормално е да нараства, и ИМЕННО целта е да ни се лепи.
    Защото така се трупат тлъстини, които затоплят тялото през зимата. Лятото пък е обратното - целта на организма е да 'стопи' тези тлъстини, с цел да не умрем от жега. Нещо като при козината на животните е, само че при тях е отвън, а при нас отвътре.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

лелеее....бях се уплашила
    Момиче съм

Град
    Around... :)
    И при мен е така, само се чудя кво да си хапна и много лесно качвам килца през зимата

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    дам..има една такава работа

Cruel Intentions

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Еми аз винаги съм еднакво гладна

Мега фен
    Град
    SF
    И аз съм така - като стане студено, запо4вам да се тъп4а много пове4е. Най-странното е, 4е оба4е не ми се лепи.

Робинята на Quench

олееее мислех си че аз съм единствената,която яде като прасеееее И на мен определено апетита ми става 2х по-голям... направоооо някой път не мога да се спра да ям.. опитвам се да се ограничавам ама все става нещо и все пак прояждам .... ужс..
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
    олееее мислех си че аз съм единствената,която яде като прасеееее И на мен определено апетита ми става 2х по-голям... направоооо някой път не мога да се спра да ям.. опитвам се да се ограничавам ама все става нещо и все пак прояждам .... ужс..
    +1 :P

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Да наистина сега когато е студено,апетитът се повишава и при мен е така,но гледам да си подтискам глада
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    нарства защото (колкото и странно (или не) да звучи) тялото ти трябва да натропа "зимнина " която да го пази от студа
    in defense of our dreams...

Иии аз съм така,и мойте приятелки са така ((((
    ~Remember,remember...25th of November~

Не че през зимата и есента ти е по-голям, а през лятото ти е по-малък..Просто в тези жеги ала бала на никой не му е да яде някви манджи хамбургери и т.н

Е ,при мен не е така.Ям малко и през зимата и през лятото,не е от някфи диети просто не ми се яде
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    И при мен е така, само се чудя кво да си хапна и много лесно качвам килца през зимата
    и аз така ям, ям и пак ям, все ям
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Принципно през зимата апетита на повечето хора нараства, но аз по начало ям малко и не усещам разлика в големината на апетита в различните сезони. Ако, някой иска да го намали да чете тук: http://www.tialoto.bg/article.php?cat=16&id=4258 Не съм особено сигурна, че някои неща действат, но все пак.

Аз по-принцип ям малко без значение дали е лято или зима,така че не съм усетила някакво повишаване на апетита.

Az pyk vinagi se typ4a
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

И аз съм така....Като се прибера от училище и нападам вскичко което видя Много го мразя това време,защото мтого ям,а тъкмо лятото отслабнах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си