- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя върху руси кичури.
Говорих с фризъорката ми и тя ми каза че ако искам да си залича русите кичури (перхидрол ест) мога да ги боядисам .. моята коса е мн тъмно кафява.. казаха ми че като ги боядисам те ще изсветляват преждевременно така че боята ми трябва да е черна и да ги боядисвам почече от 1 2 пъти... Еми нека кажат тези които са имали като моя проблем..Аз ще изчакам още сигорно 2 месеца докато ми израсне малко косата но все пак още от сега ми е това в главата.. И кажете някаква хубава боя за тази цел.. може и да е професионална..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
имала съм твоят проблем иму намерих решението. Бях се направила на кичури но не ми харесаха и си купих много тъмно кафява боя за да ги потъмня и стана не6то подобно на естествения ми кестеняв цвят, така че и при теб трябва да се получи. Като ги потъмнич изчакваш две седмици и ги потъмняваш отново. Спокс ще стане, само гледаи да си купиш хубава боя за потъмняването.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
четох преди няколко месеца за едно момиче със същия проблем. тя каза че си е купила L`Oreal Casting малко по-тъмно от ецтецтвения й цвят и е станало супер, без после да се появяват отновоайде успех
С черна боя със сигурност ще се заличат но ако е кестенява може да се получи оранжев цвят
+1Първоначално написано от СладурКаа
Суетата.Моят любим грях.
imah rusi ki4uri i gi zali4ih s tamno kestenqva boq.boqdisva6 se vednaj v meseca i tova e,no rusoto vinagi izbiva
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!