- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предменструален синдром.
Възможно ли е гърдите да болят 6-7-8 дни преди да дойде цикъла?
мисля че да
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ами да,мен почват да ми се подуват седмица преди да ми дойде и са ми мн чувствителни тогава и понякога доста ме болят.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е .. ест че да.. Ако не по друго, именно по това познавам,че ще ми идва.. И обикновенно толкова ме болят,че даже не давам на мойто момче да ги пипа... Стават едни твърди, оголемяват се и адски ме болят ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
да ест че е нормално![]()
Да нормално е
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Ami men daje samo ednata me boli koeto mi izglejda mnogo stranno i imam pritesneniq otnosno bremennost...
Ами като имаш съмнения за бременност си направи тест или отиди на гинеколог.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
A qui
mislq che e normalno men pochvat da me bolqt 1 sedmica predi da mi doideama za vseki sluchai si napravi edin test da si spokoina
![]()
ami razbira se 4e e normalno da te bolqt! Moite ponqkoga imam 4ustvoto 4e 6te se pr1snat![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!