.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Предменструален синдром.

Възможно ли е гърдите да болят 6-7-8 дни преди да дойде цикъла?

Град
    с0фия
    мисля че да
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Ами да,мен почват да ми се подуват седмица преди да ми дойде и са ми мн чувствителни тогава и понякога доста ме болят.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на miShle
    Е .. ест че да.. Ако не по друго, именно по това познавам,че ще ми идва.. И обикновенно толкова ме болят,че даже не давам на мойто момче да ги пипа... Стават едни твърди, оголемяват се и адски ме болят ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

да ест че е нормално

Да нормално е
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Възможно е.
    A qui

Ami men daje samo ednata me boli koeto mi izglejda mnogo stranno i imam pritesneniq otnosno bremennost...

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Ami men daje samo ednata me boli koeto mi izglejda mnogo stranno i imam pritesneniq otnosno bremennost...
    Ами като имаш съмнения за бременност си направи тест или отиди на гинеколог.
    A qui

mislq che e normalno men pochvat da me bolqt 1 sedmica predi da mi doideama za vseki sluchai si napravi edin test da si spokoina

ami razbira se 4e e normalno da te bolqt! Moite ponqkoga imam 4ustvoto 4e 6te se pr1snat
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си