- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тая полиция е мн тъпа
Здравейте!
Значи проблема ми е такъв: Вчера с приятеля си отидохме до Пловдив и решихме да останем една нощ там.Вечерта някъде към 00:00 отидохме на нощна , само мен не искаха да ме пуснат защото съм под 18. Но аз наистина много исках да ида в дискотеката и им казах ще влеза. Те помислиха малко и ми казаха че ще ме заведът на едно място и ако направя това което ми кажат ще ме пуснат. Аз се съгласих. Заведоха ме в парка и ме накараха да нправя по една свирка на всеки. Ок. Направих и ме оставиха там и ми казаха ,че няма да ме пуснат. Обадих се наприятеля ми , но той не ми вдигна телефона. На сутринта се прибира към 5:00 пиян и ме изчука и си отидохме . Та въпроса ми е "Нормално ли е да има такива полицаи"
В живота трябва да опиташ от всичко.
А моят въпрос е.. ти нормална ли си?!
Sasho1988
Варна..
Moje i da ima kato ima koi da im se vrazva i da im pravi svirki!!!Ti ne si dobre naistina!!!Kak si mogla da pravi6 svirki na policaite samo i samo da vleze6 vav edna diskoteka!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ебавка![]()
тъпоооооооо
поне да беше ass to mouth, аман от тия изтъркани свирки!
Наистина ли си мислиш, че някой ти вярва?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
оххх пак твойте измислени филми не ти ли омръзна безинтересни са вече![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
1-Полиция не е равно на охрана
2-Да не мислиш че ще напуснат работното си място, нали дискотеката ще се напълни с лапета![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
егати как и се вързахте всички...![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!