- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога започва цикъла?
na 11 sum i sporet tova :cikala zapo4va 1 2 godini sled zapo4vaneto na gurdite da rastut. a ve4e minaha 2i polovina.1 vupros:tova vqrno li e? i 2ri :ako tva e vqrno kak da razbera 4e 6te zapo4ne za6toto ako sum v daskaloto i po4ne 6te mnoo kofti
molq nikoj da ne pi6e idiot6ini
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
обикновено е цикала зопачва 1-2 години след разраствонето на гърдите, но при всеки организъм е различно, така че не се притеснявай.![]()
Don't worry, be happy!
обикновено е цикала зопачва 1-2 години след разраствонето на гърдите, но при всеки организъм е различно, така че не се притеснявай.![]()
Don't worry, be happy!
Не се притеснявай .. при всеки е различно ..
1 Отговор : Дали е вярно незнам ..
2 Отговор : Ако си на училище казваш на госпожата да те пусне у вас .. слагаш си съответно превръзка или тампон .. и си готова ..
btw в повечето случаи , когато ти дойде не тръгва изведнъж много ..ако го забележиш по-рано нямаш грижи ..
![]()
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]
0бикновено цикъла започва 1-2 години след разрастванто на гърдите, но при всеки организъм е различно, така че не се притеснявай.![]()
Don't worry, be happy!
ami za 1 vypros pri vseki e razli4no taka 4e ne se pritesnqvai,a za 2 vypros pri pove4eto momi4eta se razbira ako predi tova gi boli korema dolo nisko ili gi bolqt gyrdite...![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
При всеки е индивидуално.На мен ми дойде на 11, но на повечето момичета на моята възраст им дойде доста по-късно, така че няма за какво да се притесняваш.А и е хубаво да си носиш превръзка в чантата, в случай, че ти дойде в училище или някъде другаде.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
mersi za otgovorite i sega 6te malko pomo6 moje li? na dwete mi naj dobri frends majkite ima sa goworili s tqh i sa im kypili dori prevruzki i sa ima kazali da si nosqt w 4antata a mojta dori ne e goworiila za tva .trqbwali az da podam temata na razgowor i ako da kak ta men mnooo me sram![]()
kakwo te4enie?
sujelqwam 4e zadawam tolkowa wuprosi ama iskam da sum podgotvena
Ами и моята не еговорила преди да ми дойде на тази тема, но като ми доиде аз и казах и тя ми купуваше превръзки.Първоначално написано от sweetteen girl
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не се притеснявай, на мен ми дойде на 14
А гърдите ми пораснаха на 11.
Ако след като станеш на 14 не ти идва, ходи на лекар
Ако искаш да знаеш нещо за месечния цъкъл питай майка ти, или някоя близка по-възрастна жена от семейството. Можеш да я питаш на нея кога и е дошло примерно или нещо такова. И няма нищо срамно в това да си купуваш превръзки![]()
Хах в старото ми даскало което бях до 4 клас разбрах че на седмокласниците са им чели лекций и са им давали презервативи за всеки случай ""
А в гимназията ми са идвали от едно известно радио, забравих кое неква кампания анти спин и имаше фрий кондоми![]()
Ест аз разбрах последен и за мене не остана...
Та въпросните предмети бяха главно пълнени с вода или слагани по дръжките на вратите![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
С майка ми не съм по-близка от съседката( с тази разлика,че на майка ми поне знам името).Когато ми дойде не й казах.Взех си превръзки от нейните.Един път (около половин година по-късно) ме видя да "крада" от нея и по този начин разбра истината.Не,че има значение.
Ако се тревожиш да говориш - купи си сама или вземи на заем.А и си на 11,майка ти надали очаква да ти дойде толкова рано цикъла.По тяхно време е идвал по-късничко![]()
между другото е вярно, заради боклуците в храната която ядем! Също така в пласмасата от която се правят бутилки има еидн изкуствен хормон...Първоначално написано от fifinkathefreak
В щатите момичетата им идва на около 10 годинки а момчетата влизат в пубертет на около 17-18 години и тва е...
бе въоще не е вярно бв.. имам цикал от 12 годишна и съм с малки гурди..така че.. свеки си има ралични гени.. и си има определен разстеж![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Аве имам един въпрос ама не ми трябва отговор![]()
Може ли да кажете че имате въпрос да напишете тема и да кажете че имате нужда от отговор това ме разбииии![]()
ti si zasi4ala li be abe ti da ne si misli6 4e kato po4ne da te4e shte 6urne se edno e 4e6ma spx ;pPpПървоначално написано от sweetteen girl
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.