.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Дилемаа

Дилемаа

С "приятелката" ми сме вече от 1 година и 7 месеца.... страшно сме привързани един към друг но вече непрекъснато се караме и ненамираме свестна тема за разговор.... Не сме спали от 5 месеца поради причината че имам чувтвото че вече не я влеча... Питането ми е как да я скъсам така че да не я боли толкова и да си останем добри приятели ?

emi pi4 po dobre pogoverete dali eventualno moje da se podobrqqt otno6eniqta vi 6toto moje tq da si misli 4e ti ne q sika6 pu ti da si misli6 4e tq ne te iska a puk ina4e nz za kusaneto men ne me biva v teq raboti ama moje da i kaje6 4e ne se 4uvtsva6 tolkova dobre s neq kakto e bilo predi no vse pak iska6 da si ostanete priqteli za6toto e primerno gotina kato 4ovek i si zalsujava da ima6 priqteli akto neq ama vse pak ne budi mn nejen 6toto trqbva da razbere 4e kusate seriozno a ne 4e prosto ti e pisnalo i azmalko iska6 da q smeni6

тая тема е за раздел любов

Град
    V MoQtA StAq
    няма такъв начин, че да не я боли...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Барбадос
    Късай бе братле жени като маршрутки една испусеш друга мине
    h0us3 мuSIc Is мY LiF3

наистина поговори с нея,но преди тва помисли дали ти наистина си готов всичко да се върне по старо му и какво би искал да се промени...смятам че в една връзка са важни разговорите независимо по каква тема и колко са неприятни за някои хора те (разговорите) по този начин можеш да изразиш предпочитание или мнение...Не сматам че има начин по които да не я нараниш,ако тя има чувства към теб ,а ти си мислиш обратното наистина ще я заболи...ако пък няма може би и тя се е чудела до сега как да те зареже без да те нарани... успех и изберете правилното решение от което и двамата да имате полза !!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от sevenhill
    Пфф ... перфектния съвет му даде просто

По темата : послушай Gnidi4ka
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    с0фия
    ОБАЧЕ само ти мислиш така ?! питай я и нея се пак и тя има право на глас в връзаката ви и каквото решите заедно тва да бъде
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Плевен, България
    И а кво ходиш с нея последните 5 месеца?!?
    Заради хубавите и очи ...
    Не е било нужно да се влечеш с нея като нямаш чувства...Вече щеше да си си намерил друга...

о Боже Господи ПРОСТИ МУ! Ти какво една след друга ли ги "минаваш"? Не че нещо ама силно се съмнявам...............

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами ти не спиш с нея щото си мислиш че не я влечеш и тя не ти се натиска..ако не те желае едва ли ще страда много...но пък си е доста време нз

Cruel Intentions

Хем не сте спали от 5 месеца хем няма за какво да си говорите...Защо си мислиш ,че ще я боли?

м да темата не е за тука
    пък за тва как да я зарежеееееш .. щом сте от толкоВа време заедно няма начин да не я нараниш ама ако е само заради секс-а щ0 не се Опиташ да оправиш нещата

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    НАБИЙ И ЕДИН ШАМАР ПОСЛЕ Я НАРИТАЙ ТОЛКОЗ ЗДРАВО ЧЕ ДА Я ПРАТИШ В БОЛНИЦА И НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА КАЖЕЖ КЪСАМЕ НАКРАЯ ЧЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ ЧЕ ГО ПРАВИШ ОТ ЛЮБОВ!
    GTA Stunting

SK0RP10N
    Guest
    Не ви ли писна от едни и същи теми

едва ли има начин да не я боли освен ако и тя не го иска

Имах нещо... подобно преди 2 год !! И кат скъсах с приятелката си и казах ХУБАВА си ама имаш болен мозък обаче не си останахме приятели е тука вече няма как да ти помогна аЗ поне !!!
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Град
    Барбадос
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    о Боже Господи ПРОСТИ МУ! Ти какво една след друга ли ги "минаваш"? Не че нещо ама силно се съмнявам...............

Нека прости на теб
    h0us3 мuSIc Is мY LiF3

Според мен първо се направи всичко възможно ако наистина искаш да си с нея!Например правете секс!как ше я държиш 5 месеца на сухо и после ще чакаш... секса не е най- важното но е в основата в отношенията между хората нз... според мен спете заедно можете да преоткриите любовта си, може още да я привличаш просто тя да не го показва! Иначе ако си твърдо ревшил да се разделите поговори с нея!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Повече от фен
    Град
    sofia

освен ако не е последната, гей такъв...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си