- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии
На мен са ми звъняли вчера два пъти, ама бях в банята и нямаше как да им дигна.Докато се усетя, че са те, защото аз като видях кой ми е звънял гледам кода 052 и се чудя .Днес трябваше да се свържат с мен, но още не са и се притеснявам![]()
![]()
.
Животът е един.Да го изживеем както трябва!
На мене вчера класната ми каза да им звънна да питам, щото на другите дето са приети от бившите 6 класове вече са им провели интерювто, а на мене дори дата не са ми насрочили. Ако искаш и ти им звънни, надали ще ти се обадят пак ей така... за всеки случай. Че и аз вече се притеснявам, понеже то още малко и сме стигнали deadline-a... :SПървоначално написано от Sparkle_diamond
Да, моето интервю също ще е на 24.09. Аз съм с география и ми е много интересно какво ще питат...Първоначално написано от pifiella
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Аз съм с литература, а моето интервю е на 24-ти, а ми се обадиха на 17-ти да го насрочим. Половин час интервю - какво пък толкова имат да питат ми е интересно на мене...Първоначално написано от Iria
За тези, които са с литература - една приятелка кандидатства с литература и интервюто и мина.. Каза, че са я питали за различни книги и автори, дали е чела тези книги и т.н. Но повечето въпроси били свързани с кандидатурата и и с нея.. Така че не се притеснявайте, бъдете себе си и не се давайте на подвеждащите въпросиУспех на всички
![]()
А на мен още не са ми се обадили, ама има време![]()
Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly
Мерси много!А може ли да я попиташ за какви книги и за кои книги са я питали...........имам предвид от учебният материал или от обща култура.Много те моля отговори ми!!!!!!!!Първоначално написано от Purritania
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да! Понеже аз си чета само това, което ми харесва, пък и то моя вкус за книги е един... А тия от училище повечето съм ги чел... ох... :SПървоначално написано от pifiella
Здравейте отновоДнес питах въпросното момиче и тя каза, че са я питали кои са любимите и книги ии започнали въпроси за авторите на книгите, съдържанието и т.н. Така че от вас зависи на къде ще обърнете разговора
Просто бъедете искрени за книгите, които сте чели и всичко ще е на шест
![]()
![]()
Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly
Здравейте.
Искам да попитам нещо и моля да отговарят само хора, които са компетентни и по възможност да дадат линк за справка.
Всяка година ли се провежда този конкурс 1000 стипендии, кои са категориите, условията и сроковете за кандидатстване?
Общо взето, ме интересува всичко.
Благодаря предварително.
Виж в сайта де http://1000stipendii.org/
На мен сега, на 25 ще ми се обадят и като четох че питат и за училищния материал много се стреснах защото на мен ми преподаваше един некадърник и таблиците не ги знам никак (с ИТ и информатика съм)![]()
Ако някой е минал през това интервю да разказва, а като мине моето е аз ще споделям!
Моето интервю мина. Беше днес от 15.30. Питаха главно по есето, също така какво ще правя с парите.![]()
А мене ме разпитваха за книгите,който съм прочела..........беше ужасно!Караха ме да съпоставям геройте............Първоначално написано от Iria
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да, също ме питаха и мен. Кои книги съм чела? Дали ги чета в оригинал? Аз казах не. Тя ми вика, ама то вече ги има на достъпни цени...Първоначално написано от pifiella
а тебе кои те интервюираха...мене жоро и още една жена,амам не и запомних името....аз бях в 2.30Първоначално написано от Iria
Iria
Здрасти!
Искам да те попитам колко време ти беше интервюто,защото моето беше 20 мин.![]()
При мене беше трийсет и пет минути, че и кусур, при условие че ме прекъсваха доста...Първоначално написано от pifiella
Моето беше 19 минути.Първоначално написано от pifiella
Мисля, че Надя се казваше.
ама тия са си софийски учители нали?Първоначално написано от Iria
Незнам какви бяха,ама ми разкатаха фамилиятаПървоначално написано от oziris
![]()
Надя Малинова и Георги Божилов бяха....................![]()
А-а... как така "кои книги сме чели"? О.о От ваканцията, въобще, любими...? Ох имам чувството, че много яко ще ме разкатаят.
Честито!Утре ли ти е интервюто?!Книги-питате любими книги и започва да те разпитва върху тях и накрая ти казва,че не ставаш за нищо и ти затваря.......Първоначално написано от oziris
![]()
Не, не. Що схванахте, че ми е утре интервюто.. о.О Просто питам, понеже скоро ще ми се обадят за насрочване на дата...............Първоначално написано от pifiella
А щом е любимите книги значи супер. Мога цял ден да разказвам за Здрач. ^_^
Първо да предупредя всички, които ще четат поста.. голяма паника съм!
Така.. току-що ми се обадиха и ми насрочиха интервю за 29.09.2009. Why the hell се съгласих!? Кога ще преговарям за тва интервю? Събота заучавам, цял ден съм на даскало, неделя трябва да се скъсам от решаване на задачи по математика за входното на следващия ден(да поясня, 7 клас съм, 6-ците са ми важни, а не ме бива кой знае колко по математика, за което се 1удя що в категория Хобита и интереси в автобиографията написах и математиката..), вечерта като се прибера ли да преговарям? За 4 часа? 4 часа ще ми стигнат ли!?(риторичен въпрос). Освен това, не знам защо, ми се обадиха по домашния, а той е малко прецакан и много слабо се чува. Замалко да си навра слушалката до мозъка........ Дали мога да им кажа да ми се обадят на гсм-а, че ще е супер тъпо през цялото интервю "Моля? Бихте ли повторили? А? Съжалявам, не ви чух..." тия хора ще си помислят, че съм със слухово апаратче.....
Освен това трябва да прочета нещо за Елин Пелин(любим български автор) и някое резюме на Под Игото, щото тотално съм го забравил. Помня само откъсачни моменти. За Здрач няма смисъл да преговарям, знам ги направо наизуст(то след 5-6 четене кво друго да стане). И преди все си повтарях "Няма да се притесняваш, приказваш си с някой фр" и сега още щом иззвъня домашния разбрах, че са те като се задишах едно такова учестено и през цялото време съм в blockout..... някой може ли да ми каже какво горе долу ще питат и дали са гадни(тая дето ми се обади беше толкоз мила, че чак ми идеше да я питам как й е името)..