- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии
Браво на нас!!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз се изложих- поощрителна. Ама сега какво...не ми е ясно ?
мии ... аз участвах за 1ви път и бях на 2ри кръг, но не взех стипендиятанищо, до година .. А за интервюто ме питаха много гадни въпроси : древните гърци правилно ли са използвали хартията или не? и др., а интервюто ми го насочиха от днес за утре - от 28.09 за 29.09 ...
P.S. 7 клас съм и участвах с химия
Някой да е получил писъмце от "Имаш поща"?
т.е. Да са ви пратили писмото с дебитната карта и т.н.
Аз нищо не съм получавала,но наистина кога трябва да получим писмата,доколкото разбрах картите по куриер и съща така някой знае ли,дали ще получим пари за септември и октомври..........Първоначално написано от oziris
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ПРЕДИ 5 минути ми донесоха писмото от SPEEDY с куриер,а за да си получиш картата трябва да попълниш декларация и да им я изпратиш обратно до 30 ноември...Много съм щастлива!!![]()
Ха! Странно! И на мен преди 1-2 часа ми дадоха писмото от Спиди. Обаче нещо потребителското име и паролата за сайта и сайта на "Хеликон" не работят. Сигурно не са ги активирали още. Ще позичакам, пък ако не стане, ще звъня. А между впрочем, някои вече са получили парите си. Всичките.
Аз нищо не съм получил - ни писмо, ни карта, ни един лев...Първоначално написано от waterflame96
Но ще изчакам до края на седмицата и ще звънкам, какво да правя инак?
![]()
![]()
амии как се записахте смисъл когаа![]()
аз сега съм 8ми клас и сефа разбирам,че тези стипендии са 6-12 клас
ии как да се запиша за др година ии какво представляват поощрителните стипендии
вижте в сайта на 1000 стипендии , там всичко е посочено доста подробно , а сега искам да споделя ,че и на мен ми дава грешка при влизането в хеликон.waterflame96 оправиха ли се нещата при теб ?
ONE LIFE ONE LOVE
ама в сайта аз не видях лично никъде да пише за записване кога за 2010/2011
Паролата и потребителското име на са активирани,защото ще може да поръчваме книги чак на 1.01.2010 затова....Първоначално написано от kalinadelinda
waterflame96някъде 10 дни след като си изпратила декларацията ще си получиш картата,а и аз не съм получила карта,във вторник изпратих декларацията...
az izpratih na 20-ti i o6te nqmam karta , po4wam da se panikioswam![]()
ONE LIFE ONE LOVE
[quote="kalinadelinda"]az izpratih na 20-ti i o6te nqmam karta , po4wam da se panikioswam[/qu
аз изпратих на 7, пък още нямам карта![]()
И аз по тва време, ама... още не. Дано за Коледа я пратят.![]()
nqkoj polu4il li e karta we4e ? p.s. sorry za latinicata :S
ONE LIFE ONE LOVE
Няма карти!Няма пари,нищо няма..!Първоначално написано от kalinadelinda
![]()
Честита Коледа! Някой зарадван ли е вече с карта?
^Не!![]()
И аз не...
и аз нямам , изглежда както кредита за книги е от първи януари така е и с картите .... няма ли някой ,който е печелил минали години ,да даде малко инфовсички ще сме много благодарни
ONE LIFE ONE LOVE
хора, вижте форума на "1000 стипендии" там има тема за дебитните карти , която ще ви е от полза :P
ONE LIFE ONE LOVE
И там нищо не пише...Първоначално написано от kalinadelinda
![]()
Хмм...наистина доста се бавят явно.
Аз имам намерение тази година да се пробвам , пък ще видим какво ще излезе.![]()
А искам да попитам кога ще бъдат обявени темите за есето ?
За тази година 2010 ?