- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Анкета за момчета
Ами защото човек изказва мнение и някои започват да се нахвърлят върху теб и да те обиждат,еми няма пък да стане!!!![]()
Еми такива са по характер, какво можеш да направиш, такива са. Със спорове с тях се превръщаш в тях![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
43 кг съм скъпа моя, и най-малко на лигли като тебе 6е тръгна да завиждам. и като има ''ч'', кво? 6е си пи6а както си искам!Първоначално написано от lia_k
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
43 кг 120см нали?![]()
![]()
Аз ако съм лигла нз ти кво си
![]()
![]()
![]()
цитирай ми къде то4но съм те обидила и къде то4но си изказала мнение (фукнята не е мнение!)Първоначално написано от lia_k
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
"Много слаби"Според мен , не че нещо , но възможните отговори в анкетата не са точни ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
43 кг, 1.65 см. и то верно 4е никой не ти се смее на шегите, ама като гледам поне ти сама си се забавляваш...Първоначално написано от lia_k
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
sladur4etyYy добре така да го кажем хората почват да се заяждат с теб!Така става ли?А ти на това шега ли му викаш ???
Много си зле мила !Ти изглежда искаш да си анорексичка,свали още 10-12 кг и ще си
![]()
по принцип емотикони като ''Първоначално написано от lia_k
'' и ''
'' зна4ат 4е на 4овека, който ги пише, му е смешно. твоите коментари са пълни с такива 4ове4ета, и то за някви пълни тъпизми. не искам да съм анорекси4ка, това лято мн боледувах и отслабнах с 3-4 кг, оба4е що ли изобщо си правя труда да обяснявам? зле съм казваш? е, сега кой кого обижда?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
и бтв , lia_k, още 4акам цитат, в който изказваш смислено мнение по темата?![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Алоооооооооооооооооо, не можете ли да четете?
Защо винаги когато пише "за момчета" се намира някоя да почне "ааа, ама не съм момче ама ще си кажа мнението". Никой не ви пита! Оставете момчетата да си кажат мнението, в цялата тема едно момче е писало! Усрахте темата!!!!!!!!!!!!!!!
Смислено мнение по темата-Ами аз не предпочитам нито един от двата вида и затова нямам мнение по темата,просто и двете не ми допадат! Коментарите '''' и ''
'' са за това,че се смея на теб!Сега доволна ли си?
![]()
ами както пише в 1-ия пост на авторката, тя пита МОМ4ЕТАТА, т.е. , каквото и мнение да дадеш тук, то е безсмислено, освен разбира се, ако не се възприемаш за мом4е. смееш се на мен? да не би аз да съм казала , 4е съм 1.20, защото след тва ти ''изказване'' имаше доста ''Първоначално написано от lia_k
'' ??
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ако аз се възприемам за момче,значи и ти така,защото като гледам и ти пишеш в темата.И сама си казах,че нямам мнение по темата,и да ти кажа ни най-малко не ме интересува дали е за момчета или момичета.Като гледам и във темите за момичета все пишат момчета,така че ни най-малко ми дреме!!!![]()
Пфффф, тфа пък въобще не е вярно...Първоначално написано от lia_k
Защо все се бутате където не ви е работа? Айде спирай се вече!![]()
аз писах след като ти и оная, ква беше, 4е я забравих...по4нахте да изказвате ''мнения'' и ти по4на да приказваш колко си перфектна. ей тва ме издразни, пък и оная др.-та пък по4на да казва на авторката какво, разбираш ли , още тряало да има в анкетата. писах, за да млъкнете и да спрете, ама ти, въпреки 4е не си права, продължаваш да пишеш и да си мисли6 4е си права, пък и си позволяваш да ме нари4аш ''анорекси4ка'' и да ми казваш колко съм била зле!?? алоо, я се съвземи! и кво зна4и ''не ме инт дали темата е за мом4ета или моми4ета'' ? как така не те интересува??!! ше се съобразяваш и то4ка! дали 6е ти е приятно ти да пусне6 тема с някой въпрос, който те интересува и някви си там путки да по4нат да ти я развалят и да си приказват квото им дойде до устата?!!Първоначално написано от lia_k
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
оффф ти все едно не пълниш темата с простотии и не можеш да казваш на никой :ше се съобразяваш и то4ка! ...
ест 4е мога!!!! ае и ти по4на да се меси6...я про4ети си4ко внимателно и забележи кой по4на пръв да разваля темата и тогава говори!!!Първоначално написано от kika_19
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
kato ne me pomnish koq sum po-dobre ne me spomenavai vuobshte ne da pishesh"onaq" kakto vijdash sum sprqla da pulnq temata s gluposti razbiram che moje da te drazni kakvo sum napisala i men me drazni ti kakvo pishesh no az se sprqh, a ti kato mislish 4e sme razvalili temata zashto ne se spresh i ti da pishesh ne samo nie sme q razvali i ti baq napisa.Първоначално написано от sladur4etyYy
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Така сладур4етуууууу или като се пишеше-1 не се правя на перфектна!Второ не си ти човека който ще ми казва с какво да се съобразявам или не!И не си човека който ще ми казва да мълча!Това никой не може да ми го забрани!А тебе като те дразнят коментарите ни,защо ги коментираш???Ти започна със спора като взе(не със добрия тон)да коментираш написаното от нас!За теб не съм права,за други съм!Всеки с мнението си!И не ме интересува,ако аз пусна тема и някакви си "путки" започнат да я развалят!Това е форум,хора и мнения всякакви!
еми написах ест, как така lia_k ше ме обижда (тя наистина го прави!) и ше ми говори някви тъпотии и аз ше я оставям ей така?!! да не разваляме темата, да не разваляме, ама си4ко си има граници! + тва нз колко пъти казах 4е не е трябвало да пи6е ама тя продължава! на тебе сори 4е ти казах ''оная'', просто ти забравих ника и не ми се търсеше , за да го копирамПървоначално написано от g1rl4eto_
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
о ама вие още ли не сте спрели да се карате ... то тука ясно се вижда че има разглезени лигли които си търсят просто да се заядат с някой![]()
sladur4etyYy ти направи съвсем уместна забележка, а ти дори и сега продължаваш! Три страници само спам! Айде каквото имате да си казвате на лично, на никой не му е приятно да ви чете простотиите.![]()
Първоначално написано от sladur4etyYy
nishto na nikogo ne mojesh da kazvash ili da zabranqvash vuv foruma i da shte se mesq kakto ti po4na da se mesish otna4alo i ne govorq a pisha!!!
а мнението ти в слу4ая е... ? ти каза 4е нямаш, следователно защо пишеш изобщо? и запо4нах да пиша (казвам го за нз кой път-запомни най сетне!) защото темата е за мом4ета!!!!!! и аз, по дяволите, както и авторката и мн други хора, искат да 4уят мнения от МОМ4ЕТА!!!!!!!!!! тя е написала кратко, то4но и ясно, с думи прости ''има и златна среда, но искам да разбера от ИЗБРОЕНИТЕ кое предпо4итат МОМ4ЕТАТА'' !!! сеш' се?Първоначално написано от lia_k
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)