- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Анкета за момчета
за кого говориш ако може да ми разясниш?Първоначално написано от kiss_kris
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
kika_19 не ми се занимава с тебе
Dark~Illusion, да, права си, 4е оспамихме си4ко ама просто като се ядосам.... ето, ти си страни4ен наблюдател , поне 1 разумен 4овек!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
1 разумен,защото е на твоя страна,но ето,че и ти продължаваш,сега предлагам да се спрем,и ако искаш да си казваме нещо то да е или в кофата или на лично!Сега приятна вечер от мен![]()
radvam se 4e shte spresh da pishesh gluposti i dano posledvash primera na g1rl4eto_ ,koqto umno se ottegli!
puk sladur4etyYy da si pishe prostotiite
разумен, защото е безпристрастенПървоначално написано от lia_k
ина4е мерси. аз ти пожелавам НЕприятна ве4ер и нямам намерение да си хабя думите нито на ли4но нито където и да е с хора като теб![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
пък ти да ползваш килиризаторПървоначално написано от kika_19
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
obvinqvashe g1rl4eto_ 4e kazvala na avtorkata kakvo da pravi i ti sq pravish su6toto kritikuvash drugite,no ti si su6tataПървоначално написано от sladur4etyYy
има правила на форума, сладур/ано, можеше да ги про4ете6 преди да се регне6 и още пове4е , преди да тръгне6 да се заяждашПървоначално написано от kika_19
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
tova mojesh da go napishesh,no nishto ne pishesh za tova 4e kritikuvash drugite,a pravish su6tite neshta kato tqh
има разлика в това да критикуваш с основание и да го прави6 без, аз имам-правя го, ама никой не може да казва на някой друг кво да си пи6е в собствената анкета...както и да е , яда ми мина, тия дето се заяждаха ве4е не са ми интересни, така 4е...аста лa виста бейбиПървоначално написано от kika_19
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
aha ti vinagi imash pravo za vsi4ko.....
еми общо взето даПървоначално написано от kika_19
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ne si misli 4e si neshto pove4o ot men ili ot drugite potrebiteli vuv forumaПървоначално написано от sladur4etyYy
що?Първоначално написано от kika_19
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
i pitash ne si nishto po razli4no ot nas vsi4ki sme hora i sme s ednakvi pravaПървоначално написано от sladur4etyYy
аз твоите права с нещо нарушила ли съм ги?Първоначално написано от kika_19
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ne sum pisala 4e si mi naru6ila pravata tova kade go pro4ete
ми като не съм ти ги нарушила, кво то4но искаш да ми кажеш? и бтв не е зле наистина да пишеш на кирилицаПървоначално написано от kika_19
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
4e ne vinagi ti imash pravo za vsi4ko...shte si pisha kakto iskam tolkova mnogo potrebiteli pi6at taka da ne sum edinstvenata...ayde da vzemem da se pomirim iskash li ?
аз с тебе не помня да съм се карала, така 4е няма при4ина да се помиряваме. и може не винаги аз да съм права, но в този слу4ай съм. извинявам се на авторката, 4е й съсипахме темата, дано се пак се намерят мом4ета, които да отговорят кратко то4но и ясно, както само те могат, щото ние о4евидно не можемПървоначално написано от kika_19
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
dobre az bqh do tuka
перфектноПървоначално написано от kika_19
айде, официалния край на спама е обявен
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)