- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пушите ли?
Не
~Всеки, който твърди, че слънцето ни прави щастливи, явно не е танцувал под дъжда! ~
Повечето ми приятели пушат,но аз не съм се поддала..![]()
Не и не бих пушила. Можеби над 35 мога да пропуша
Не.
да, по 1-2 на ден![]()
S.O.S please, someone help me... (music)
nem ...pazq si z1bkite ....da sa mi beli4ki...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Не (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
mm pu6a ponqkoga... otna4aloto nemojex da ponasqm dima na cigari i osobeno samite cigari no sega nzm zapo4nax da pu6a malko po malko :S![]()
ama ako 4erpi6...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Не, но защото съм твърде мъничка и мисля, че все още не е редно.Но като стана на 16-17 съм сигурна, че ще пропуша![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не и нямам намерение.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
не ,пробвала съм,но няма да повторя
не![]()
Не!аз съм против цигарите!!!те са гаднии и вредни..!!!
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
nqma za6to d apu6a za men tova e absurdno da se pokaje6 kato guzar ..no pove4eto okolo men pone v klasu mi dosta pu6at![]()
Не пуша.Пробвала съм по купончета, ала-бала .. супер гнусен навик.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ne
ЖиВоТъТ е МнОгО бЪрЗ и ИзПрАщА хОрАтА оТ нЕбЕсАтА в АдА зА сЕкУнДа,А пО пЪтЯ зА аДа Е пЪлНо С хОрА ,кОиТо "Не Са ИсКаЛи Да СтАнЕ тАкА..." </3
www.bel4eto.znih.com
www.impulse.bg/user/BeL4e7y
www.BeL4e7y.aha.bg
НЕ, НЕ ИИИИИИИИ НЕ![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Pu6a kogato mi se pu6i a to e rqdko v meseca 1 put!
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Хах, да не съм луда да си плащам за да кашлям ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.