Здрасти.
Продавам [разменям също] списания Cosmopolitan от 2006-та и 2007-ма година и списания Joy пак от 2006-та и 2007-ма. Преди бях страшно зарибена да ги купувам, но сега не ми трябват, а не искам само да събират прах..
Такаам.. сега ще дам уточнения:
Списанията Cosmopolitan, които предлагам са общо 18 на брой [девет броя от 2006-та (всички са с голям, стандартен размер) и девет броя от 2007-ма (4 от които са с малък размер)]
Забравих да спомена, че някои от броевете вървят с приложения.
А сега и за Joy.. от това списание имам значително по-малко в наличност, защото манията ми бързо-бързо отмина...
Общо имам 6 броя (+ нулевия, който по принцип не е предназначен за продажба.. една фр ми го даде ). Един брой от 2006-та и пет от 2007-ма.
Известните личности на кориците са: Скарлет Йохансон, Бионсе, Дженифър Анистън, Ева Лонгория (нулевия брой също е с нея отпред), Камерън Диас, Дженифър Лопес
Който се интересува да ми пише където поиска (може в темата, на ЛС също, по скайп-а: stefani888 или на e-mail-a: angie_93@abv.bg) и ще се договорим за цената. Разменям единствено срещу списания с Анджелина Джоли на корицата [тези, които нямам, разбира се.. иначе няма смисъл]. Anyway.. надявам се да има хора, които се интересуват. Питайте каквото поискате.