- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До колко годишна възраст продължава растежа на гърдите?
am...taka vaprosat mi e do kolko godini rastat gardite??? naistina pitam zashtoto az sam na 13 obache ne sam koi znae kakvo - napravo nikak i...
blagodarq predvaritelno za otgovorite
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
До към 18 май беше,на моята сестра спряха да й растат след 14,а моите продължиха и след 18...индивидуално е.
Ми трудно е да се каже ,защото всеки е различен и е доста условно да се каже ,но може би до към 15-16 са се развили,но може е да продължат да се доразвиват ,но доста по малко до към 17-18
към 18
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Pri vseki e razli4no!No spored men ti vse o6te si vav puberteta....ne se pritesnqvai!!
Растът докато си в пубертета.Чувала съм,че при някои жени растели повреме и след раждането.
до 35![]()
Първоначално написано от Say It Right
СЪщата работа като "до колко се расте на височина"
еми до 25 на височина а след това на ширина![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
с мириЖливите цици вън !
А до колко години растат пишките?
Момиче, даже и да разбереш до колко години растат това няма да промени размера, а ианче при всеки е индивидуално!
Не вярвам искам да видаПървоначално написано от little_f
![]()
до 30 годишна възраст спира разтежа на целия човешки организъм..така че ако са ти малки ше поразнат.. ако са големни .. моли се да не увиснат..![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
na moita lelq sa i porasnali chak sled abiturenskata takache ne se pritesnqvai![]()
ami nqma tochno opredelena vazrast smisal na men oshte mi se razvivat taka che.. spoko nqma kade da idat![]()
mackataa
ami nqma tochno opredelena vazrast smisal na men oshte mi se razvivat taka che.. spoko nqma kade da idat![]()
mackataa
До към 18 години,абе при всеки е индивидуално.След раждането може гърдите да се уголемят,може и да се смалят.
Зависи от човека ... никой неможе да ти каже точно но до към 20
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Зависи кога са започнали да растът гърдите....Ако почнат по късно, към 13 години примерно да ти растът нормално е да спрат да растът по късно кам 17-18 някъде...Моите започнаха да растът когато бях на 12 и изведнъж пораснаха и не съм забелязвала скоро да са ставали по големи а съм на 15....макар че и неискам по големи гърди, тези са ми добре![]()
![]()
![]()
Гърдите ,както всичко в човешкият организъм ,растат до след 20 год възраст.
Също така растат по време на бременност!Така,че докато родиш,все ще растат![]()
Само не си изграждай комплекси тепърва ти предстои да се развиваш ...иначе средната възраст е до 18-19 ,но е строго индивидуално ...![]()