.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Цитирай Първоначално написано от Lonely_lady
    За едно момче .. ?! Ти си луда момиче Никое момче не харесва естествени момичета нищо че казват че харесват !! Секи мъж си пада по Големоцицестите МАцки от корицата На ПлейБой !! Те са Мега " естествени" ... Не бъди Естествена а истинка или просто бъди себе си НАправи това което ти говори сърцето а не хората Ако наистина искаш да си с него .. ( макар че не си заслужава щом не те оценява ) Просто му покажи истинската си страна ...
    P.S Един съвет от мене Кукло .. Бъди такава каквато си а не такава каквато искат да бъдеш другите
    Всеки на куково лято.
    Има едно момче от моя клас и не е само той познавам и др. които
    харесват момичетата не само по външност.
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Супер фен Аватара на ScarletBite
    "Как да го накарам"?!
    Ти си тъпа.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Темата е стара
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

е как сама ще го накара6 .. кви са тея умни въпроси.Ако те харесва-те харесва,ако не те-го остави.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    отиваш с пистолет,допираш го да слепоочието муи с възможно най-заплашителен мутренски глас му казваш-Или започваш да ме харесваш на секурндата,или ще ме аресаш като се преселим в отвъдното ще едоста впечатлен и 100 на 100 няма да ти откаже
    ПП-уникално изтъпявате вече

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе вие идиоти ли сте?

И този, който е изровил темата и всички след неговия/нейния пост които отговаряте по темата?

Баси та това е 2 годишна тема, повече от очевидно е че авторката вече е забравила за висчко.

Мислете малко, мама му.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мъжете сме шокиращо елементарни, чак не мога да си свикна - направи се хубава - дрешки, прическа... почувствай се готина - предава се и работи

На този въпрос едва ли някой знае точния отговор.Освен това, ние момичетата не трябва да се променяме заради момчетата, защото момчетата харесват лекомислените и непостоянни момичета до едно време, но после ги зарязват и търсят истинските момичета. Винаги трябва да се чувстваме готини!

Цитирай Първоначално написано от Lonely_lady
    За едно момче .. ?! Ти си луда момиче Никое момче не харесва естествени момичета нищо че казват че харесват !! Секи мъж си пада по Големоцицестите МАцки от корицата На ПлейБой !! Те са Мега " естествени" ... Не бъди Естествена а истинка или просто бъди себе си НАправи това което ти говори сърцето а не хората Ако наистина искаш да си с него .. ( макар че не си заслужава щом не те оценява ) Просто му покажи истинската си страна ...
    P.S Един съвет от мене Кукло .. Бъди такава каквато си а не такава каквато искат да бъдеш другите
    Не е вярно, че циците са всичко - заглежда ме се и по краката и задника

АКо те харесва нещата ще си станат. Ако не те харесва не се опитвай да правиш нищо, за да те хареса - губиш си времето.

Няма нужда да се променяш само заради някога за да те хареса . Глупаво е.

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    явно си отчаяно влюбена,за да питаш.
    все едно някой да се опита да те накара да го харесаш!на сила хубост не става.всичко е от само себе си.
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

всички, които пишете и давате съвети по темата,погледнете ми аватара.

Виж как ще реагира на всяко твое действие и оттам нататък ще разбереш.
    Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    НЕ можеш да го накараш да те хареса. Само по НЕГОВО желание.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

какв0т0 и да правиш не забравяй да бъдеш себе си..Ак0 не те хареса, т0й губии пък и не е последния мъж на земята

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Дръж се естествено
    +1 ти сама си отговори със своя въпрос

дръж се естествено ..
    ноо не можеш да накараш някого да те харесва ако той не те...
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Град
    ДжойнтЛенД

Re: как да го накарам да ме хареса

Цитирай Първоначално написано от emo_girl953
    Ми значи аз харесвам едмо момче и искам да го накарам и той да ме хареса харесва естествени момичета какво да направя моля къжетеееееееее

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka
    pokaji mu cicka
    One 4 the money , two 4 the show

Изнасили го.

Хора връзката от различни градове може ли да върви?? Учим в едно и също даскало и тя е супер яка направо-ако стрелят по нея ще скоча пред куршума плсс кажете!!

Цитирай Първоначално написано от Envy
    Няма нужда да се променяш само заради някога за да те хареса . Глупаво е.
    Има начини да накараш някой да ти обърне внимание, но дали ще те хареса зависи от много неща. Ако все пак държиш да се пробваш, ето няколко съвета:
    1. Направи нещо, което той не очаква от теб, което е нетипи4но за теб - така ще го заинтригуваш.
    2. Известно време му обръщай повече внимание ( без да се натрапваш), след което се отдръпни и виж дали той ще те потърси.

Дори да не се получи, поне няма да съжаляваш, че не си опитала.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Абе аре ,който пита за връзка от разстояние ,да си направи НОВА тема-баси темата е на 3 години-идиоти
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от BubbleZzzeeettta
    Питай Ходжата

здравейте мили посетители искам да ми помогнете има едно момче което много го харесвам бих казала че съм влюбена във него много съм отчаяна защото нямам опит и не мога дори да го заговоря от срам искам съвет срам ме е защото е почти най добрия приятел на братовчет ми а с него не се разбираме много добре аз мисля че момчето което обичам не ме харесва и не изпитва нищо към мен моля ви дайте ми съвет какво да сторя за да разбера дали има изобщо една мъничка надежда за мен

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Покажи му цица! Само това работи.

Бъди забавна и флиртувай.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си