.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от LacrymoSa~
    Баси кат прочетох заглавието замалко не паднах от стола

Хаха и аз така.
    По темата-ми не и обръщай внимание,не я слушай какво ти говори,старите винаги са така,да не ти пука.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

znae6li kvo !!! durtite si mislqt 4e tova ti e kato edno vreme kogato e bilo sramno da si ima6 tolko " malka" priqtel a sega ako si nqma6 gaje ne4i si ebati zardutenoto 4ove4e ostaviq ne i obru6tai vnimanie az taka ve4e prava i mi e exstra i pri men be6e taka daje o6te ne bqhme stanali gajeta i tq mi kaza prostitytka i mi kaza 4e po neino vreme ne e bilo taka i 4e tova bilo nedopostimo mani gi otavigi i te 6e prestanat !!!

Споко бе,и с мен е така.Направих си един два кичура и ми каза,че сам като курва.Имам гадже- курва съм.Иди му обесни,че на 16 е нормално да имаш гадже.Както и да е,вече не ми пука.Прави и ти така.А опити за мир не прави,защото няма да стане нищо.

Град
    в мазето ;dd
    заглавието ме уби

Цитирай Първоначално написано от lovesick_i
    znae6li kvo !!! durtite si mislqt 4e tova ti e kato edno vreme kogato e bilo sramno da si ima6 tolko " malka" priqtel a sega ako si nqma6 gaje ne4i si ebati zardutenoto 4ove4e ostaviq ne i obru6tai vnimanie az taka ve4e prava i mi e exstra i pri men be6e taka daje o6te ne bqhme stanali gajeta i tq mi kaza prostitytka i mi kaza 4e po neino vreme ne e bilo taka i 4e tova bilo nedopostimo mani gi otavigi i te 6e prestanat !!!
    подкрепям те напълно, щот и при мен нещата са така crazy бабки
    нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!

пфу

предполагам майка ти нищо не може да и каже шото апартамента е на бабичката или ?
    dilated dead not an option

Град
    in my world!
    оф хора тя майка ми не може да приеме че имам гадже и баща ми кво остава за баби.... отчаяла съм се и не им говоря нищо вече по такива теми щото е явно че неможем да се разберем ф мн мога да пиша тука ама почвам да се ядосвам.......остави я да си говори квото иска!!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Варна
    kaji i da si gleda jivoteca 6tot ne i ostava o6te mn i da ne ti sa b1rka na tebe

Цитирай Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Абе с дъртите няма оправия. Те си мислят нещо и колкото и да се опитваш да им набиеш друго в главите те пак си знаят тяхното. Просто я игнорирай - друг начин няма...
    +1
    +2

Град
    с0фия
    такива са бабите
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Това е нищо,когато баба ти те гони от вас с точилката се обади

abe baba ti opredeleno jivee v minaliqt vek a i ne e neina rabota s koi izlizash i dali ste dvoika ili troika

Супер фен
    Град
    Bourgas
    тегли й една майна хаха бъзикам се.. не й обръщай внимание на приказките да си говори, като няма друга работа
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Абе с дъртите няма оправия. Те си мислят нещо и колкото и да се опитваш да им набиеш друго в главите те пак си знаят тяхното. Просто я игнорирай - друг начин няма...
    +1
    +2,3,4
    in defense of our dreams...

Старци разбойници няма оправия
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

Ostai q neka si govori...kimai tam s glava i si jivei jivoteca
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Помня,че имаше и други такива теми с баби! Както обикновенно ще кажа само,че те си живеят във тяхните си времена,и немогат да ни разберат нас младите Не и обръщай внимание и толкова!
    Better DeaD,Than In Love ...

Мойто бабе е същея звяр като почне със нейните " не ходи никъде баба още си малка " ама аз и казвам да си гледа работата защото наште познават приятелят ми и си говорят с него. С една дума имат му доверие,а тя ще ми казва какво да правя
    Затова не позволяваи на дъртите да ти се месят в живота
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си