- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПОМОЩ ИМАМ ЛУДА БАБА В КЪЩИ !!!!
Първоначално написано от LacrymoSa~
Хаха и аз така.![]()
По темата-ми не и обръщай внимание,не я слушай какво ти говори,старите винаги са така,да не ти пука.![]()
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
znae6li kvo !!! durtite si mislqt 4e tova ti e kato edno vremekogato e bilo sramno da si ima6 tolko " malka"
![]()
![]()
priqtel a sega ako si nqma6 gaje ne4i si ebati zardutenoto 4ove4e
![]()
![]()
![]()
ostaviq ne i obru6tai vnimanie az taka ve4e prava i mi e exstra
i pri men be6e taka daje o6te ne bqhme stanali gajeta i tq mi kaza prostitytka
i mi kaza 4e po neino vreme ne e bilo taka i 4e tova bilo nedopostimo
![]()
![]()
![]()
mani gi otavigi i te 6e prestanat !!!
Споко бе,и с мен е така.Направих си един два кичура и ми каза,че сам като курва.Имам гадже- курва съм.Иди му обесни,че на 16 е нормално да имаш гадже.Както и да е,вече не ми пука.Прави и ти така.А опити за мир не прави,защото няма да стане нищо.
заглавието ме уби
подкрепям те напълно, щот и при мен нещата са така crazy бабкиПървоначално написано от lovesick_i
![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
предполагам майка ти нищо не може да и каже шото апартамента е на бабичката или ?
dilated dead not an option
оф хора тя майка ми не може да приеме че имам гадже и баща ми кво остава за баби....отчаяла съм се и не им говоря нищо вече по такива теми щото е явно че неможем да се разберем ф мн мога да пиша тука ама почвам да се ядосвам.......остави я да си говори квото иска!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
kaji i da si gleda jivoteca 6tot ne i ostava o6te mn i da ne ti sa b1rka na tebe![]()
+2Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
такива са бабите![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
abe baba ti opredeleno jivee v minaliqt vek a i ne e neina rabota s koi izlizash i dali ste dvoika ili troika![]()
тегли й една майна хахабъзикам се.. не й обръщай внимание на приказките да си говори, като няма друга работа
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
+2,3,4Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
![]()
in defense of our dreams...
Старци разбойници![]()
няма оправия
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Ostai q neka si govori...kimai tam s glava i si jivei jivoteca
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Помня,че имаше и други такива теми с баби!![]()
Както обикновенно ще кажа само,че те си живеят във тяхните си времена,и немогат да ни разберат нас младите
Не и обръщай внимание и толкова!
Better DeaD,Than In Love ...
Мойто бабе е същея звяркато почне със нейните " не ходи никъде баба още си малка " ама аз и казвам да си гледа работата защото наште познават приятелят ми и си говорят с него.
С една дума имат му доверие,а тя ще ми казва какво да правя
![]()
Затова не позволяваи на дъртите да ти се месят в живота![]()
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you